en grå helg i maj.

En grå söndag idag, snöade igår, som säkert alla redan vet. Vilken är helt sjukt, det är maj och det snöar. En tanke ställare där kanske? bläää.. men nu är iallafall snön borta, iallafall här vid mig vilket iallafall tar upp leendet lite på nytt. Jag hatar det dåliga vädret, man kan inte göra någonting. Det är kallt och det regnar och solen skiner inte.. Man kan inte sola, man kan inte sitta ute och bara umgås med en glass eller en kopp kaffe, vilket jag har längtat efter och sett fram emot nu när det är meningen att det ska vara vår. Jag vill ha en riktig vår, en solig vår, en somrig vår, med öppna skor och klänning.
På fredag är det falukalaset och är det inte fint väder då så blir det en riktig besvikelse.

Hur som helst, helgen har iallafall varit bra fast det dåliga vädret.
Helgen började redan i torsdags för min del när det var dags för den sista hagafesten för i år.
Efter mycket velande fram och tillbaka mellan mig och anna så bestämde vi oss tillslut att gå. Så vi köpte oss en varsin biljett skaffade fram lite dricka satt på oss lite trevliga kläder och drog på förfest hos mikaela, våran underbara finska utbytestudent. Och vilken trevlig förfest. dans, jag har aldrig, bra människor och lite alkohol på det så är allt susen..
Efter förfesten så tog jag linnéa lisa och anna en taxi till stan medans de andra stackarna fick cykla i regnet.. jag kände för dom, eller okej kanske inte då men nu när jag tänker på det så ja.
Själva hagafesten var okej, inte den bästa men heller inte den sämsta. Så jag är nöjd. En tumme upp för kvällen helt enkelt..
Fredagen spenderades i min säng och med ånger och med tankar om hur jag aldrig skulle dricka igen. Men det som vanligt höll inte så länge för vid fyra så hade jag duschat klätt på mig och dragit till musikskolan för att spela och jama med trevliga människor. Improvisation gillar vi!
Efter musikskolan drog jag till wasabryggeriet och spelade en kort liten duett med erika på hennes rosa konsert som hon har haft som projektarbete.
Efter konserten åkte jag sedan vidare till klara, där hon micaela och ebba väntade med cider och skratt. Vi satt där i ca 20 minuter sen fick vi skjuts av olle ner till busshållplatsen och tog första bästa bussen till falun. För vart skulle vi? Jo till Arenan och BILLIE THE VISION AND THE DANCERS.. och vilken upplevelse det var. Helt underbart det finns bara ett ord för att förklara den där gruppen och det är KUNGLIGT! japp kungligt.. de är minst lika bra live som inspelat och jag blev så lycklig av att titta på dom..
Sen för att få skryta lite så fick vi ju prata med de trevliga grabbarna i bandet efter.
Och alla som ska till peace and love, missa dom inte. Tro mig ni kommer inte ångra er om ni går och tittar på dom!
Lördagen och söndagen spenderades med vänner och då inte mina vänner utan serien vänner tyvär fast ändå inte för vänner är alltid bra och underhållande.

Nu ska jag göra lite left overs som jag har att göra tills imorgon, skola you know..

Dagens låt: Billie the vision - Overdosing with you


en solig dag i maj.

Det känns nästan som att sommaren tittade in här i helgen, på lördagen var det 25 grader varmt och nästan moln fritt, som en dröm verkligen.. en dröm i maj.. Låg ute hela dagen och solade, var så skönt, blev dock inte speciellt brunt med det spelar inte så stor roll, skönt var det iallafall..
Allting går fortfarande i raketfart.. på fredag är det redan billie the vision and the dancers det känns som att det var en månad sen vi bestämde att vi skulle gå och nu är det redan här.. Helt otroligt! Jag längtar, verkligen jätte mycket.  Innan konserten så ska jag spela en andra stämma åt erika på hennes konsert, det kommer nog bli bra, hoppas jag. kan inte låten riktigt än men det blir nog bra:).. Och på lördag så blir det en kväll med tjejerna i kören, wiie!

Dagens låt: Sara Bareilles - Vegas


Orkar tyvär inte skriva mer idag, men ja.. kommer en uppdatering om allt på söndag, när det varit helg och allt.


RSS 2.0