Klingan



Den där jackan är helt fantastisk.

bild; Elin Kling

I got some new shoes on..

Mina skor som jag köpte till nyår, som aldrig användes. Nu går jag runt med dem hemma och övar, måste ju använda dem någon gång.


Songs of sanctuary

För några år sedan, när jag fortfarande gick på gymnasiet och sjöng i forssaängkören och Stig-Arne (världens bästa körledare genom tiderna) fortfarande levde, sjöng vi en konsert av Karl Jenkins på 9 satser. Det är fortfarande än idag efter hundratals sånger det roligaste jag sjungit. Med hjälp av stråkar och ett gäng trummisar hade vi den mäktigaste konserten någonsin. Det var så att man själv rös när man stod och sjöng. Sedan var vi även några tjejer som fick den stora äran att tävla med en av satserna i Musica acustisca och vann och fick sjunga med Dalasinfoniettan.  
Denna fantastiska konsert har våran pianist från den tiden valt att ta upp igen. Så den 3:e juni kommer vi vara ett gäng som var med i Forssaängkören på den tiden att sjunga konserten igen.  Åh vad jag längtar. Och alla ni i dalarna måste komma (inga ursäkter)! Konserten kommer vara på wasabryggeriet.  
Adiemus – Songs Of Sanctuary Lyssna vad bra det är.

weekday shoes.



När vi ändå är inne på skor. Weekdays är inte så illapinkat de heller... Måste nog ta och köpa alla skor.

Zara shoes



Alltså.. DÖR(!!) över hur snygga skor Zara har i vår/sommar. Dessa är bara några av alla fina skor som finns och jag vill ha alla, men mest de orange/svart/vita.. (och de rosa i mocka.)
Hej mina finaste vänner, någon av dessa två önskar jag mig i födelsedagspresent (de förstnämnda kostar bara 399 kr.) i stl. 37, tack så hjärteligt.   

we live young

Så fin blogg; http://weliveyoung.blogspot.com/ värd att kolla in.

Valentines day

Mitt alla hjärtans dag: I fredags köpte jag en bukett röda rosor och tog tåget till Borlänge och min finaste. När han mötte mig på tåget var han sådär bländande vacker som bara han kan vara. Helgen bestod av middagar hos våra familjer, promenad i kylan och massa mys. På lördagen blev jag bjuden på en underbar tvårätters middag och bara njöt. Bästa helgen. Ikväll avundas jag alla som får ligga och mysa i soffan med sina käraste. Själv ska jag äta godis, kolla på sex and the city och förhoppningsvis ha skypedate.


just like a lady







bilder; fromme-toyou.tumblr.com Igen.

Tadashi Shoji nyfw aw12



Det är något magiskt med rött ibland. Kan inte sluta titta och får ett riktigt sug över att köpa/sy en röd långklänning med urringadrygg. Drar till sig blicken som inget annat.

Bild; fromme-toyou.tumblr.com (tack vare anna)

Bra covers




(förresten kolla in hanna på metromode, finaste videon till denna låt.)



Vill lyssna på mer musik, vill spela mer musik, vill sjunga mer, vill vara runt musik jämt.

Fashion!



Vogue Paris, september issue 2010. Så. jävla. mycket. fashion. Älskar det. Ger mig ett jävla sug efter vår, nya kläder och bara klä upp mig utan tusen lager av tröjor, jackor och halsdukar.
I helgen ska jag bara vara romantisk med min fina. I veckan ska jag träna mig frisk, fika, dricka lite vin och umgås.

P.s

Plågar mig själv med p.s i love you och dör lite över hur vacker kärleken kan vara. Och dör över hur saknaden växer som en stor klump i magen. Min stora kärlek, mitt life-changes-as-we-new-it-before. Tjugo mil bort. Åh älskling.

P.s i love you.


RSS 2.0