jag kan inte säga nej när du rör vid mig



bild le love

2010-10-28

Är inte på topp just nu, varken när det kommer till inspiration eller fysiskt. Börjar bli sjuk och är bara trött. På fredag drar kollektivet till örebro, hoppas det inte blir värre.
Tentan gick i alla fall bra och jag är nöjd. Tentafesten likaså, vilket gäng.


nya skor!

vunnit en auktion på seconds, ett par minimarkets från a/w 09. LYCKA!


tentaplugg i mitt rum

Inget intressant att komma med, varit instängd i villan sen i lördags och pluggar konstant. Nervös inför första tentan som är imorgon, samtidigt som jag bara vill få det gjort.. försvinn försvinn ur mitt liv så jag kan få tillbaka ett riktigt liv igen.. Tills dess får ni se mitt rum, älskar det! (förutom den gröna byrån som inte går att flytta på, vad tänkte dom där? tyckte dom att det skulle vara roligt att ha en limegrön byrå till illgula väggar? Säkert den fem åriga lilla pojken i familjen som bodde här innan som fick bestämma.)






SER NI!? Hemsk!



söndag med ett leende på läpparna


härliga helger

Oj vad vi dansade. Några glas vin i vår villa med ett härligt gäng, en shot för mycket, nya blickar, vackra ögon, dans tills natten sa att det fick vara nog, langos med bästa grabbarna i stan och en kall säng som blev varm snabbt. Lördags häng i soffan och fotbolls/korvkväll till sent in på natten. Åh vilken helg. Nu back to tentaplugg.


hjäälp!!

Appropå shoppingstoppet jag snackade om för typ fem minuter sen: Studio dicore har modeutförsäljning imorgon.. Kan någon binda fast mig i min säng så jag inte springer dit och köper helt underbara kläder och skor?

nytt i garderoben för hösten


klänning H&M

klänning weekday

skjorta weekday

klänning monki

klänning H&M

skor; nilson och monki

kappa secondhand

fuskpäls monki

byxor H&M

transperantskjorta H&M

tröja H&M

kappa secondhand

klänning monki


och nu.. shoppingstopp!

utanför vår park


höst och lite annat

Hösten börjar bli riktigt kall. Snart är den grå och hemsk.. Jag väntar på regniga november dagar under täcket med en fin film och fin vän. Men först ska jag njuta av den friska oktober luften och de vackra färgerna. Jag längtar så att det gör ont tills på fredag, då struntar jag i tentaplugg och vi dansar lite bättre än alla andra, men bara för en kväll, bara för att vi är vi tillsammans. Mina kära.


bara för en natt



mjuka händer mot en len hud. tunga andetag och en blick från främmande ögon, som bara för en natt är de tryggaste. Mörka, djupa och fulla med tankar.  Tankar jag aldrig kommer läsa, tankar jag aldrig kommer förstå mig på. Hans egna tankar, hans främmande djupa tankar. Mjuka händer mot len hud, underbart. och bara för en natt.

bild via lelove


mina minnen har mig uppe varje dag.

Känner och känner inte. Varm och kall. andas ny luft och tar ett steg framåt. slänger cigaretterna i papperskorgen, är trött. ångrar mig. ångrar mig igen. dansar utan slut, dansar utan mening. ler åt främlingar och skrattar med nära. minns inget, minns för mycket.

en helg i göteborg












ida sjöstedt aw10





Så fruktansvärt snygg byxdress.
Den ska bli min!

via ida sjöstedt och emsedge

late night


perfektion vogue uk








via le fashion

när ingen ser på.



























ibland tänker jag på dig och dina ord.


längesen sist.

Dagarna rusar förbi samtidigt som löven ändrar färg. Hösten blir kall och grå och oktober har kommit med stormsteg. Mitt september var ett enda stort ljus av fina minnen, vår villafest med härligaste människorna i stan, ett kallt göteborg som värmde in i hjärtat, kyssar från vackra män och kramar från finaste vännerna. Varma sovsällskap i en kall villa, sena kvällar framför brasan och plugg i högar. Höstpromenader med nya kappor och nya skor. Shopping. En av de bästa månaderna någonsin, men oktober kommer inte bli sämre, det vet jag. Bara lite gråare.  

RSS 2.0