.

imorgon får jag finbesök från borlänge.


ett bord fullt med öl och vinglas

Ett bord fullt med öl och vinglas, nio bekanta sitter och skrattar åt allt och pratar om ännu mer. Ikväll finns bara glada miner.  Allt slutar på en busshållplats först med sällskap och sedan i ensamhet med en cigg och egna tankar. När det är mörkt och tomt försvinner de glada minerna och rädslan kryper fram. Enda sen jag var liten har jag varit mörkrädd.. Ensamhet och mörker skrämmer mig, ändå har jag lyckats somna ensam i mörker i snart ett halvår. Men ikväll kom allt tillbaka. Ikväll somnar jag när ljuset kommer, tills dess tänker jag på de glada minerna och ett bord fullt med öl och vinglas.


sol, shopping och en vacker mockajacka

Solen sken idag, värmen gassade mot kinderna och trots motvind var det enkelt att cykla ner mot stan och fina anna och sandra. Några timmars shoppande och en cykeltur senare kom jag hem till ett fint mail där det stor att min fina mockajacka kommit. Åh lyckan!

hey, soul sister

Den här veckan har jag sovit mer än varit vaken, lyssnat på mer veronica maggio än vad jag någonsin gjort tidigare. Fastnat för en låt, låtit den gå i repris en hel dag, inget annat finns då. Bara min låt.
Utanför lyser solen och här sitter jag, blir deprimerad av mig själv. Går och sätter mig på balkongen med en cigg istället och ska inte alls tycka synd om mig själv, jag har ju en balkong. Lyssnar på hey soul sister för hundrade gången. Kan inte sluta lyssna fast jag vill. Älskar mannens röst, älskar texten, älskar musiken. Älskar allt.

time for change.



Igår dansade jag mig svettig, idag har jag sovit bort hela dagen, sett mig själv i spegeln och bara velat tittat bort. Det blir ändring nu. Jag måste göra något vettigt, inte sova bort hela dagen, ut och springa, träna oftare, mixa bra musik, sjunga högre än alla andra och dansa nerför gatan med solen i ögonen.

bilder; bästa sartorialist

deprimerande väder

det här vädret gör en deprimerad, men imorgon ska vi ut och dansa. Oj vad jag längtar!

gårdagens mys

Middagen igår blev jätte bra, var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår kväll. Efter maten blev det film, Bert sista oskulden, och massa tv-spel. En jätte bra onsdags kväll.
Idag ligger jag i soffan och känner att jag är klar med tentan och tittar på sex and the city. ska snart gå till affären och handla lite tänkte jag, men vi får se hur det blir med det.


längesen

Skriver och nu finns inget mer att skriva. imorgon kommer säkert inspirationen tillbaka, men inte idag.
På repeat går petter och veronica maggio - längesen(Petter – Längesen). Känner mig ledsen men är lycklig. Ett långt bad och mys med fina vänner får bli mitt leende idag.

god natt tisdag, imorgon är en ny dag.

Såhär mitt i en tentavecka finns det inte mycket att komma med än fina bilder eller bra musik. Så, här är min skrivbordsbakgrund för tillfället. MJAO!


bild thekillingmoon

sparat utkast:

Nu när det har varit höst och vinter ett tag och dagarna har varit korta och nätterna långa växer ensamheten. Fast man inte är ensam fattas något. Det extra, det varma, det speciella. kärlek. Ibland saknar jag det. Ibland saknar jag han och hans värme, fast han är överallt, fast vi är överallt. Jag saknar de stunderna vi har fast vi inte borde och får. De stunderna är extra, varma, speciella. Men stunderna efter är kalla och vanliga. Jag är inte kär eller egentligen ensam, jag är bara kall av kylan och saknar det varma.

jag besökte 30-talet för en natt.



Back to the future festen i lördags var riktigt skoj, mycket folk, utsmyckningar överallt, några av uppsalas bästa dj's och mycket mer. En sjukt lyckad kväll helt enkelt.

beach house och vackra bilder







Mått sjukt dåligt hela dagen och för att må lite bättre har jag tittat på vackra bilder och lyssnat på beach house.
bilder; beach house, le fashion, knighttcat


fortsätter att fynda

Igår köpte jag ett par fina höstskor för 50 kr. Känns rätt bra!
Ikväll blir det maskerad för fulla muggar. Back to the future är temat, jag ska vara 30-tal. Det här är veckans höjdpunkt, förutom kinamaten och härligt skitsnack med anna igår.
Nu plugga!

nu drar jag och mitt nyklippta hår till stan


idag har jag:

- pluggat i två timmar med anna och sandra (duktigt värre!)
- klippt mig
- ätit två skålar med hallon
- Lyssnat på she & him, gör det ni med.
- planerat utklädnad inför lördag
Livet är rätt fint trots att det regnar idag

p.s.

jag vann en mockajacka nyss på tradera för 1 krona!

i aprilsolen

Just nu känns det som att solen aldrig går i moln, vid skolans väggar sitter folk och solar och pluggar. Vi bryggan äter folk, vid domkyrkan har de picnic. Överallt är det vår och lycka. Idag fastnade jag vid busshållsplatsen och dansade med musiken på högsta volym,  just då var jag själv med min musik.

i lyckliga stunder med fina vänner












boom goes the dynamite

Eftersom vi inte dansade igår som planerat dansar vi dubbelt idag. LDB, höga klackar och ett stort leende på läpparna med en öl i handen, bättre blir det nog inte.


inspiration på en fredag, snart drar jag ut och dansar. Vi ses hjärtan







bilder; thekillingmoon, kinghttcat, ilovewildfox

I hear words, pretty lies..


dåliga vanor - dåliga beslut.

För en månad sen var jag så där dum som man kan vara ibland när man blir kär i något, jag köpte för små skor. Nu har jag insett att jag inte har råd med ett par skor som bara ligger i sin kartong och vilar, så jag har bestämt mig för att sälja dom (breaks my heart). Just nu hoppas jag på anna och att hon kan ha dom. Annars lägger jag ut en bild på tradera och så går ni in och kollar där och köper dom, en liten 36:a, bruna fina med 10 cm klack från vagabond. Åh i love them. Ska till stockholm nästa vecka och leta efter ett par 37:or..eller så skiter jag i hyran och mat en månad och köper dessa från prada. hmmm.. nej får bli vagabond. For now..




heartbeats in mailbox

Efter dans på borlänges gator med fina vänner och ovänner är jag nu äntligen tillbaka till mitt fina Uppsala och ljusa rum. I stereon kommer ljudet från steso songs och jag får sug att beställa fler skivor. Ikväll dansar vi på uppsalas gator med röda läppar, höga klackar och stora leenden. Jag är tillbaka nu.

walking on a dream

lever, andas, ler, dansar och har roligt i borlänge. Ikväll blir det hemmafest med nästan alla nära och kära. Vi kör på stort.


i våra bästa stunder


RSS 2.0