Nause

Just det. Något roligt i tillvaron; var på Nause igår. Det var skoj, stod längst fram, gick hem i tid på grund av den där migränen som återkommer med jämna mellanrum. Men var skoj att se dom. Dom drog igång ett riktigt drag. 
 
 
Fin iphone bild. 
 
Imorgon; ringa doktorn!

Hej

Det har varit väldigt mycket på senaste tiden. Jobbiga grejer, väldigt jobbiga grejer och skola. Men även lite skojigheter.

Orkar egentligen inte skriva något.

Skolan går bra, älskar min projektledningsgrupp - funkar asbra ihop och idéerna bara kommer hela tiden.
Entreprenörskapskursen är lite jobbig ibland, främst kanske för att allt är på engelska. Men det kommer nog vara nyttigt i slutändan att man har läst den.
Nu står jag i valet och kvalet; Läsa musik c nästa termin eller ta bort etnologin och läsa media och kommunikation B istället som biämne, man får ju bara läsa den på vårterminen här i uppsala så vill jag läsa den är det väl bäst att jag gör den nu i vår. Samtidigt vore det skönt att vara helt klar efter nästa termin. Ja.. några veckor har man väl på sig att fundera innan man måste välja.

Återkommer om ett tag när allting har rensat ur sig lite. Nu är det mest bara ledsamt och sorgligt.

Hejdå Augusti.

Det har regnat konstant i två dagar nu. Orkar inte. Jag äger inga regnkläder (dom har jag glömt i Borlänge, bra jobbat.) och mitt paraply är sönder vilket har resulterat i att jag nästan bara ligger inne hela tiden.
Men Uppsala är rätt fint ändå, har redan hunnit varit ute och dansat två gånger med tjejerna och jag har inte ens varit här i en vecka. Två jävligt bra kvällar var det. Och idag sprang jag över till Emelie och Sara, som har flyttat till mitt område (i love it!), och myste lite. Så rätt nice har man det ändå när man trotsar regnet och kliver utanför dörren.

Nästa vecka är det slut på ledigheten och skolan börjar, entreprenörskap och projektledning here i come.

RSS 2.0