Drömmer i min drömvärld

Fibes, oh fibes! dunkar i hörlurarna, chocken av att jag missade dem när de var på smålands har fortfarande inte lagt sig. Tills dess dunkar de som om de skulle sjunga viskandes i örat på mig, bara för mig och ingen annan. Drömmer mig sakta bort till en annan värld, en annan säng, ett annat rum, mår bra, mår bättre och somnar snart in i världens bästa dröm. Uppsala. I helgen åker jag hem till Borlänge bara för deras skull och för Maskinens. Jag kan stanna kvar här, om det inte vore för dem. De där som är sådär nära hjärtat att det gör ont att de inte är så nära här. Men tills dess drömmer jag i min drömvärld. Fast mest lever jag i Uppsala med luncher, middagar, cheap monday, fina klänningar, nya vänner, fina vänner, fina människor och dans. Min dröm var det va.


östergötlands nation och fint sällskap

Gårdagen blev helt fantastisk med shopping, tre nya fina fina klänningar. En åkte på kvällen och bussen tog mig till stan och Sandra, där var lägenheten full av trubadurer och fina kursare. Som bambi på hal is fortsatte vi alla till östergötlands nation och en gratis ingång. Sedan blev det kvällens drinkar och mintu shotar för hela slanten och ännu mer dans. Kvällen fortsatte på en pakethållare med fint sällskap.
Kunde inte ha blivit bättre. Uppsala är min dröm.

pubrunda med mustasch och konstvetare

En perfekt pubrunda blev det med några för många öl och shotar, mustasch målat på alla ansikten och för tunna strumpbyxor med trevliga människor. Lungt en kväll man kommer försöka minnas väldigt länge.
Tog massor med bilder också (så stolt över mig själv för det) De kommer upp sen.

Nu blir det stan och shopping i mängder med tjejerna, sen blir det lite mer fest ikväll.
Älskade älskade uppsala, det går bra nu!


den 28:e januari 2010

Mår mycket bättre, tio timmars sömn funkade riktigt fint. Sov morgon till klockan 12 idag men jag gick upp klockan nio. Dags att börja vara produktiv.
Ikväll är det äntligen pubrunda!!
Livet i Uppsala är rätt fint ändå, trots snöstorm, migrän och allt annat emellan.

du måste va sjuk. sjuk sjuk sjuk!

Vaknade mådde helt okej, åkte till skolan, mådde inte helt okej, åkte hem igen, legat i sängen sen dess. fan.
Måste bli bättre, måste verkligen bli bättre! Har nu missat en föreläsning, känns skit.. kan inte missa en till och vill inte missa pubrundan imorgon med salongen och tjejerna.

cheap monday

Gissa vem som ska på cheap mondays fall 010 modevisning i Stockholm under sthlm fashion week at berns! JO JAG!  lyckan är total! Nu blir det klädproblem i en vecka..

ringringaling!





Köpte en fin ring när jag var hemma i borlänge, den kommer från Indiska


back in uppis



Tillbaka i Uppsala nu. Dags att sova nu, imorgon seminarium i två timmar och kanske spelkväll och dans på kvällen på v-dala. Vi får se.
God natt världen


ilovewildfox - oh yes we do!


bild; ilovewildfox

Uppsala och pubkväll

Pubkvällen blev riktigt lyckad med billig öl och nya vänner på v-dala, en alldeles för lång kö på stocken som resluterade i ingen kö på småland och dans. En tidig hemgång vid halv 1 med maria och bussen.
Igår vaknade jag med mensvärk, tog mina smärtstillande, inget hände, tog mer smärtstillande, inget hände, dog lite, pappa ringde, bokade tåg biljett hem och kom hem till världens bästa föräldrar och myskväll på det.


Idag är det lördag, såg att anna kommer hem, vill dricka dyr öl ikväll för här finns det ingen billig. Men bara en för mest vill jag träffa fina vänner och prata i timmar.

Lyckades ta två bilder i torsdags också, mina första uppsala bilder;






don't stop believin'



A singer in a smoky room
A smell of wine and cheap perfume
For a smile they can share the night
It goes on and on and on and on

bild; (studio 54)


feeling good

Igår fick jag mitt schema och jisses vilket schema alltså! ledig måndagar och fredagar, enda dåliga är att vi går till klockan 6 på torsdagar men det gör inget för det är en sån intressant kurs och kursarna är så trevliga. Så här bra har jag inte mått på riktigt länge. Jag är på topp just nu och inte ens kylan biter på mig. Jag bara ler åt världen. (Vi får se hur jag mår nästa vecka när jag får mens men just nu tänker jag bara njuta till tusen) Ikväll är det pubkväll direkt efter skolan, hoppas jag får med mig några tjejer från kursen då kan det inte bli annat än en dunderkväll.


glee

Har inte gjort ett skit idag förutom att titta på glee hela dagen, att jag inte har tittat på den serien tidigare är helt otroligt. Den serien passar ju mig perfekt, lite drama, lite komedi och MASSOR med sång och musik. En ny favorit.

Imorgon bitti börjar skolan så idag blir en tidig kväll, men först lite p3 guld galan. Lasse har redan blivit årets artist, awoho!

Godnatt uppsala, borlänge, sälen ja vart ni nu än är!


för första gången

Första natten i Uppsala gick bra. Idag handlade jag också för första gångne här  och det gick bra det med, billigast är bäst och med den inställningen kan det inte gå fel. Var i skolan idag också för första gången, inskrivning och information. Är ledig tills på onsdag då skolan börjar på riktigt. På torsdag är det inspark och pubkväll på v-dala, sedan ska de även fixa en maskeradbal åt oss, hur roligt kommer inte det bli! Då ska jag fixa en fin mask.

Det är många första gånger nu.

Som det ser ut nu åker jag hem i helgen och hämtar lite grejer jag glömt. 

Klara skrev ett inlägg om mig igår, hon är så söt. Kolla in!


sista dagarna i borlänge

I fredags gick jag upp före tuppen och drog till Uppsala med Evelina över dagen, vi tittade på skolan, var in och kikade på domkyrkan och gick runt på stan hela dagen. Fick med mig en fin klänning från monki hem. När jag kom hem fick jag en fin trerätters middag av klara, linda och anna som avsked. Kvällen fortsatte med vin, vilda gester och besök av trevliga pojkar.

I Lördags åkte jag på mitt kusinbarn alfreds dop och sedan middag med släkten från mammas sida. Efter middagen blev det film och lite mys med linda och klara och sedan ännu mer film med familjen.

Idag har jag packat till Mike Snow hela dagen, planerna har ändrats och ikväll flyttar jag till Uppsala.





bilder; linda och evelinas

she moves in her own way



bild; knighttcat


sick world (5 dagar)

Har inte sovit en blund i natt, halsen svider, kan inte svälja, mår illa. FAN! Jag kan ju inte gå och bli sjuk nu heller, jag flyttar ju om 5 dagar.. Måste packa, tvätta, träffa fina vänner inte ligga i sängen hela dagen och må dåligt. Nu ska jag fortsätta kolla på töntiga tjejfilmer.

tisdag (6 dagar kvar)

Tisdag idag (med andra ord 6 dagar kvar tills jag börjar skolan, ni borde vid det här laget förstå att det kommer vara det enda jag kommer prata om). Jag har tillbringat min dag med sex and the city (som vanligt) och några timmars fikande med mina fina flickor. Vi drack olika kaffesorter, pratade skit, planerade helger i Uppsala, planerade 20-års fester och bara trivdes av varandras sällskap. det kommer bli riktigt tungt att lämna dom. RIKTIGT tungt. men jag vet att vi kommer höras varje dag på olika sätt och ses många helger. De kommer finnas där oavsett om de inte finns där på riktigt (irl som datanördarna säger)..

måndagens sysslor

Precis tackat ja till 6 st erbjudande om studentlägenheter i uppsala, hoppas jag får någon av dem nu. Jag menar 6 st, en måste jag ju få! Väntar på att fröken Evelina ska komma hit så ska vi planera vår fredag i uppsala. Jag kan inte förstå att om exakt en vecka så börjar jag skolan. Just nu bor jag i vårat gästrum/min syster gamla rum, mitt rum är fullt med kartonger. Det börjar bli verkligt nu.

en sista gång innan uppsala

Igår var jag ut i borlänge för sista gången på förmodligen mycket länge, det känns lite konstig. Men eftersom det var ett sådant speciellt tillfälle körde jag och mina kära vänner gärnet. Vi började med sangria, annan alkohol och musik hemma hos mig och konversationer om allt mellan himmel och jord. Vi åkte sedan vidare till s2 och happy hour, köpte oss en varsin öl/cider (jag blev kallad gay för att jag drack carlsberg med sugrör, jag tänkte mest på att jag är tjej och hade läpstift på mig. inga konstigheter). När s2 började bli fullt började vi dansa, hela kvällen lång (som vi brukar göra, åh vad jag kommer sakna det). Sedan blev det klassiska pommes och cola på centrum grillen och en trevlig prommenad åt ett annat håll. Idag har jag kört på en klassisk sex-and-the-city-ligga-i-sängen-och-vara-bakis-dag. Åh vad det känns bra.


vår och sommar



Snälla snälla snälla ge mig vår och sommar, barbent, klänningar och långa cykelturer med kära vänner. En vår i uppsala känns riktigt bra.

bild; knighttcat

sex and the city

Nu har jag tittat på sex and the city två dagar i sträck, det är slut med det nu, jag kan inte sitta och vänta på dig och dina planer med mig som aldrig blir av. Det slutar bara att jag blir ensam, med sex and the city.
Så ikväll kommer Linda hit, älskade linda, och vi ska kolla på film, äta grönsaker med dipp. Imorgon blir det filmkväll, sedan en förhoppningsvis trevlig sista utgång här i borlänge innan jag flyttar till uppsala.
Det är slut på väntan nu. Nu tänker jag leva istället.

om det ändå vore 20 grader varmare...



bild; http://popcultureafternoon.blogspot.com/

gårdagen och idag

Gårdagens tjejkväll blev jätte bra. Vi avslutade kvällen med twister hemma hos Niclas.. Riktigt lyckad tisdagkväll.. Idag har jag bara varit hemma och inte gjort någonting, alla dagens planer blev inställda på grund av olika anledningar. Så jag har tillbringat dagen framför sex and the city och fortsätter min kväll på samma spår..
Imorgon hoppas jag på stora planer..

bus med nära vänner

Halv ligger i lindas säng och tar det lungt. Igår busade vi runt i borlänge och ikväll blir det tjejkväll på högnivå med bastu, biljard och skit snack i höga mängder. Såhär vill jag att alla mina dagar ska vara nu innan jag flyttar (10 dagar kvar!)

en sak till bara:

om man ska packa ner hela sitt liv i kartonger, vart börjar man?
Jag är helt förvirrad, det enda jag vet är att mina kläder får vänta några veckor..


2010 det där året alltså.

Nu när det är nytt decennium och nytt år känns allt lite lättare. Och det märks att andra känner det också, alla verkar så mycket lyckligare än vad de var för några veckor sen. Solen lyser, det är varmare ute (trots minusgraderna). I år är året som jag flyttar hemifrån och från mitt kära borlänge till Uppsala, i år är året då jag börjar studera på högskolan, i år är året då alla mina närmaste kompisar fyller 20 år och blir ett steg närmare vuxenlivet. I år är fanimej ett stort år.

champange, cigarrer och päls


etage en sista gång

Sitter hemma hos klara och väntar på att hon ska bli klar, sen ska vi bege oss till falun och hälsa på alla falumänniskor och etage en sista gång innan jag flyttar. Ska bli riktigt trevligt.
Hoppas ni får en fin kväll!

mitt nyår

Tror jag hade mitt bästa nyår igår. Det var helt fantastiskt roligt. Vilken femma!
Idag har jag tillbringat min dag i sängen med ett leende och sex and the city.
Vi ses imorgon 2010




RSS 2.0