en hård sommarvecka

förra veckan var hård, men det är sommar och fest ska det vara.
Onsdagens vinpimpling var bra, med mycket najs snack med matilda.
Fredagens lilla fest hos sofie blev bra med samtalsämnet göteborg.
Lördag inflytningsfest i göteborg. kan inte kommentera för det mesta är blankt och borta, men det var skoj, en bra kväll helt enkelt, en spårad kväll..

Tisdag, Onsdag och idag har varit helt klara, linda, anna och maria, och lite kecke. Det gillar vi. Och eftersom Linda och Klara drar snart i tio månader (förstå tio månader! sjukt mycket) så måste man ta vara på varenda stund och umgås med dom så mycket så möjligt. Vin, spel, film och bubbelbad har kvällarna innehållit.

Nu blir det film och coola med raraklara!

season 1

Natten har varit dryg,  tittat på klockan en gång varje timme mellan 1 och 6, men efter att jag varit upp och snytit mig så kunde jag äntligen somna. så lite sömn har jag iallafall fått..
Just nu tittar jag och felicia på vänner säsong 1, they are great...!
Och snart kommer Lisa för att hämta pengar, för jag ska få vin tills ikväll :) jippie
Vinpimpling kex och ost! mums....

Back to friends.

personlighetstyp och kalas

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

stämmer? kanske, kanske inte. vet inte riktigt


Dagen har varit bra. Kalas hos Zara med klasstjejerna och hennes närmaste tjejkompisar. Av oss från klassen fick hon trosor, ansiktskräm,  love cuppons och sugrör med snoppar på (sextoys hör ju till när man fyller 18 år)
Tårta, bullar, kakor och bra människor är innehållet för min dag.
Efter Zaras kalas så åkte jag, felicia och johanna hem till mig och tittade på vänner och åt lite mat.
Imorgon blir det vinpimplarkväll med soife, matilda, felicia och lisa. Det ska bli skoj, i hope. :)

Nu är det sov dags för mig och felicia! Nattinatt!

03:10

jag är trött men ändå inte. gah..
Entourage, ny favvo serie, eller ja kanske inte direkt favvo, men en högt uppsatt tycka-om-serie just nu iallafall.
Imorgon blir det gossip girl om jag hittar något att ladda ner, missade halva senaste säsongen typ, FULLT upp och italien blir det inte mycket till tv.

+ ensam hemma.. läskigt, kanske, kanske inte. jag vet inte längre, jag är nog trött.

sommarbabbel, bröllop och bra vänner.

Bröllopet var lyckat, som vanligt. Bröllopet var fint, festen hade röjet, maten var fantastiskt! Speciellt efterrätten, gah. Vit chokladmousse och något slags hallongrejs :) jummy! För gott nästan.. hah. Farligt farligt.. Men vafan, jag är ung och ja jag får leva livet och ja jag får äta onyttiga saker. Patetiskt? kanske. men ja.. Jag tränar ju iallafall, springa, springa, springa. Iallafall, tillbaka till bröllopet, alla kusiner, mostrar, morbröder, kusinbarn och pojkvänner + nya människor. Underbart. Jag gillar verkligen min familj, släkt .. Vi bestämde till och med en kusin träff i sommarstugan om två veckor! Jag babblar ursäkta. äsch om ni inte är intresserade så är det bara att skita i att läsa. (Nu lät jag dum, men ja)

Igår blev det en dag med Anna och Kecke.
Lager 157, Mat och Film med trevliga människor är aldrig fel. Kvällen/Natten avslutades med en övernattning hos anna för min del.

Idag fick jag ett snabbt fin besök av ida och malin, det var en riktig överaskning och riktigt roligt. Blev sedan bjuden hem till Ida för att titta på lite sex and the city och prata ikapp med hon och Malin. Jag gillar sånt, avslappnade samtal om allt mellan himmel och jord det känns bra på något sätt..
Fick även en förfest till Lars Winnerbäck konserten med brudarna.

Nu mer satc och sedan 2 ½ men!

fredagsmyskväll

Ska iväg och hyra film snart med jennifer.
En fredagsmyskväll med en nära vän är aldrig fel. Speciellt inte i dessa tider.
Skönt.

Ringar

tänker inte nämna gårdagen just nu. Kommer sen, senare när jag orkar.

Det enda som kommer just nu är mina ringar som jag beställt och som har kommit, me love them!
De är beställda från cocos.se för er som undrar.


nere.

Fick ett sug att komma ut och gå på bio eller något. det har försvunnit nu.
Jag vet inte mer, jag bryr mig inte mer, jag vill inte ha torsdag, jag vill inte se kyrkan, jag vill ingenting.
Nu ska jag kolla på vänner igen och försöka bli lycklig.


gott och ont

Seg som vanligt med att skriva nya inlägg.
hur som helst, skolan slutade för tusen år sedan, eller ja nästan en månad sen, tiden går så fort.

Italien:
Har också hunnit med Italien. Underbart, varmt väder, familj, och ett underbart land.
Vi passade också på åka till Venedig, älskade underbara stad. Ditt vill jag åka igen, såg till och med en frestande skola där. men skulle aldrig våga det, aldrig.. Vem vet, en dag kanske? Konst, tänk, studera konst, det skulle vara hur roligt och coolt som helst.
Hur som helst, en underbar vecka iallafall.


Peace and Love:
Var nu i helgen. Banden man hann med var bra, ingen besvikelse. Bästa är dock svårt att säga, mest röj var ju dock på adam tensta, en stor överaskning för min del. men inget slår dock Timo Räisänen, eller Billie the vision and the dancers.
Torsdagen, fredagen och lördagen spenderades med underbara människor  som man tyvär spenderar för lite tid med; Klara, Linda, Anna plus lite in stickare varje dag som Issabell, Jennifer och Erik B

Ja men roliga stunder och goda nyheter kommer aldrig sällan som man säger så här kommer det fruktansvärda och den dåliga nyheten: vår älskade underbar körledare, och det finns ingen bättre än han Stig-Arne har dött, han dog den 19 dagen innan han skulle få komma hem från sjukhuset till midsommar. det suger, och vad som kommer hända med kören nu är ju bara ett stort frågetecken, inte för att man orkar tänka på det så himla mycket heller. Kunde först inte tro det när anna ringde och sa det. Jag menar det här är mannen som har klarat cancer och massor med dåliga grejer, han är oövervinnlig, han klarar allt. Och det trodde jag verkligen, så när vi fick höra i våras att han hade fått en stroke så kändes det bara som att han kommer klara det här i höst kommer han komma tillbaka som vanligt. Vi har sett han sittandes i rullstol med dropp i armarna för blodförgiftning och sedan sett han kommit tillbaka som sitt vanliga pigga ja, Så det var bara så självklart att han skulle komma tillbaka nu också. Det sjuka är att det tog nog 4 dagar innan jag väl fick ut några tårar. Allt kom på en och samma gång när jag fick se dödsannonsen i tidningen, då var det riktigt liksom, det var sant, och man kunde inte förneka det mer. Nästa torsdag, den 10:e är det begravning, och hans sista önskan var att kören skulle sjunga och ha våra tunikor på oss som vi hade i polen och på adiemus kören. Så då är det dags, och vi ska klara det för hans skull. För honom.

nu till något mer kanske lite roligare iallafall, min kusin ska gifta sig, den 12:e, två dagar efter begravningen, vilket nog kommer kännas rätt så skönt så man får tänka på annat liksom. Gå vidare, till något mer lyckligt. Ska iallafall bli roligt. Längtar.

Nu är det dags för lite SACT time. Ses och lovar att jag hör av mig med mindre mellanrum den här gången.



RSS 2.0