the girl that never sleeps.



har varit vaken sen kl 8 igår morse nu, är helt utsliten! Men är enormt lycklig och london var över förväntningarna, känslan kan bara förklaras ungefär såhär: fotot ovanför, lycka och pirr i magen.
Skriver imorgon efter en lång natt sömn vad som hände, vad jag köpte och vem vi alla blev förälskad i och tjejer ni kommer inte tro era ögon, han var otrolig. the man with out a name but with a face and personality

bye bye birdie

WHATS UP!? JO JAG SKA TILL LONDON OM MINDRE ÄN ETT DYGN!
SES PÅ LÖRDAG SLUTKÖRDA SLUTSHOPPADE OCH LYCKLIGA!

one last thing before bedtime:

jag gjorde någonting som jag har samlat kraft och mod till att göra ett tag nu och det känns bra. en lättnad.

LONDON BABY!

kom precis på att jag faktiskt åker till london i övermorgon! Shit, spännande!
Måste skriva packlista och packa, väskan får inte vara så stor och max tio kilo eftersom vi bara har handbagage. Vi är ju faktiskt bara där tills på lördag så det kanske inte är en så stor grej, eller jo det är det visste! jag har alltid velat åkt till london och nu får jag faktiskt göra det.
Packa packa packa, lämna ledighetsansökan och fixa bensin och transportpengar det är vad jag har att göra innan onsdag.


sunday afternoon..


                                                                                                            le love

Lekte med jennifer i går kväll efter snöovädret. Det var mysigt och mycket trevligt.
Appropå snöovädret, nu är jag trött på det här. Ska bli riktigt skönt att åka till london och komma bort från det här i några dagar. Jag hatar vintern och nu vill jag ha sommar.

Hair:


Så som hennes lugg ser ut vill jag att min lugg ska se ut (Bild: Mikas.se modell: Tina Mogensen)



Och hennes lockar skulle jag vilja ha för en kväll eller två. (Bild: Elle modell: Mona Johannesson)

veckans bästa dag, today my friend

"i'd rather be hated for who i am, than loved for who i am not."  - kurt cobain

det är veckans härligste dag, fredag och jag är så glad! Och vet ni vad, efter att ha fikat mycket och gott på waynes, så tänker jag inte göra någonting mer idag, bara vara och ta det lugnt. Bättre än så blir det, iallafall inte för idag.

vackra och inspirerande bilder:

jag har inget att skriva så ni får lite bilder istället som jag tycker är vackra och inspirerande:


(paolo roversi) en favorit i repris.



Face Hunter



tagen från dear nike



härliga Jeremy Kost



Mona Johannesson i Elle, en av världens vackraste människor och och älskar det härligt somriga repotaget.



Mona Johannesson



Mona Johannesson

trött, vart tog lyckan vägen?

skippade spelningen orkade inte, är trött hade ont i huvudet. bajs..
Nu ska jag dricka kaffe och bli pigg och skratta lite.
Är iallafall helt föräldskad i mina nya skivor! perfect.

gjort om i musiken

Fixat om lite i ipoden, och det blev mycket nya skivor och härligheter som Hello Saferides nya skiva More modern short stories from Hello Saferide, Lykke Li s skiva Youth Novel och lite spring musik från Britney Spears och hennes skiva Circus. Jag är nöjd, nu ska jag lyssna lite mer på dessa underverk.

People are like songs, its true...


on top

gårdagen var fantastisk, det är så här man ska må och jag tänker inte låta någonting sänka mig. Jag är på topp!

lyckan är i form.

gårdagen var hur trevlig som helst och jag skrattade mig genom dagen.
Skolan var ovanligt skoj, inget ansträngande bara massor med skratt..
Efter skolan fikade jag med anna och kekke. KAFFEE!
På kvällen och efter musikteorin bar hela ovezz gänget iväg till mångatan och firade nils med varma mackor och mängder med efterrätt, film och självklart skratt, så mycket skratt. Jag älskar det, jag vill att alla dagar ska se ut som igår.

Idag blir det mat, kör och mys med jennifer och anna förmodligen sedan ska jag sova hemma hos fröken anna banana!
Ännu en bra dag, hoppas jag.

Och en sak till, nu är det bara en och en halv vecka kvar till london och 20 veckor kvar till studenten, det gör bara saken bättre!

äntligen klar efter hårt arbete

JAG ÄR KLAR MED FILOSOFIN! dock kanske inte så super nöjd, men skit samma jag är klar, och det är det enda som spelar roll just nu. God natt!

woke up with a headache

migrän suger, im tierd!
imorgon fyller nils gammal, och det ska firas med varma mackor, film och en överaskning åt nils. det är min fredag det.  längtar redan är trött på den här dumma torsdagen.
Skulle köra idag också men det blev inte så, imorgon kanske, eller lördag.
Nu ska jag sova, sen filosofi.

now im satisfied...

KÖRLEKTIONEN GICK AS BRA! jag är nöjd, nu kan jag plugga och sedan topmodel, det som började som en dålig dag kommer nog att sluta som en bra.

Dumma, typiska, jag.

jag skulle plugga idag när jag kom hem från skolan, slutade halv 11 så det passade perfekt.
Men vad hände? ja inte fan pluggade jag. Istället var jag ute och gick med hunden (vilket jag faktiskt hade planerat in att jag skulle göra så där gjorde jag inget fel), men jag kollade även på lite tv och var inne på datorn (tänkte att eftersom tiden inte var så mycket så skulle jag hinna att ta det lugnt ett tag) men när jag var klar med det så drog jag till fågelmyra och slängde min tv med pappa och åt ute som jag verkligen inte skulle göra och efter det var jag på musikskolan (som var planerat, inget fel med det heller) men nu kommer det som var visserligen det roligaste på dagen men absolut inte vad jag skulle göra, jag åkte till kupolen med jennifer och fikade och gick runt där och sedan åkte vi hem till henne och klippte mig, INTE ALLS BRA ERIKA, jag skulle ju plugga! FAN FAN FAN FAN FAN! Så nu sitter jag här och stresspluggar så att jag ska slippa göra allting imorgon. HATA FILOSOFI!! (påminelse till alla som inte läser det: välj aldrig till den kursen! jag är tvingad att läsa den men inte ni så var lyckliga!) Min dag är erika i ett nötskal, typsikt typiskt dumma jag.

Är iallafall nöjd med håret (syns dock inte att jag har klippt mig men det känns) och jag har även bokad körlektion, så imorgon ska jag ut på vägen och köra för första gången någonsin. NERVERNA VÄXER!
Nu tillbaka till filosofin och sen sova

veckans första dag.

Det har varit en mycket bra måndag, skolan var rolig, kören var underhållande och med en gammal goding tillbaka, elin så blev det bara bättre. Och nu sitter jag med äppel och kanel te och tittar på guldbaggen.

Mikael Persbrandt vann precis bästa manliga huvudroll. Bra tycker jag! Inte bara för att han är så snygg utan också för att han är en briljant skådis. I helgen ska jag ta och hyra några svenska filmer; Maria Larssons eviga ögonblick, Patrik 1,5 och Himlens hjärta, verkar vara några kanon filmer (och jag gillar vanligtvis inte svenska filmer, men dessa ska jag ge en chans) .

thanks for another fabulous week



Med denna bild säger jag tack och hej för denna vecka och godnatt.
Visst är den vacker? bilden kommer från bloggen le love, som jag hittade tack vare länk från annas blogg.

sex and the city the movie, all over again.

Efter att ha tittat klart på boxen bestämde jag mig för att det var dags för att titta på filmen igen, speciellt nu efter att ha sett alla avsnitt.. och jag smälter varje gång efter att en av mina favorit scener kommer upp:

My thoughts go out to you, my Immortal Beloved. I can live only wholly with you or not at all- Be calm my life, my all. Only by calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together. Oh continue to love me, never misjudge the most faithful heart of your beloved.
Ever thine
Ever mine
Ever ours

Så vackert, luudvig!

update:
It wasn´t logic, it was love = så perfekt.

just finished in tears.

Har precis kollat klart på sista avsnittet av sex and the city, och jag har bara ett ord: kärlek. Jag blir så rörd, med klumpen i halsen under hela avsnittet så njöt jag totalt.

Och Klara, Linda och Anna jag tycker vi skippar roadtripen i sommar och drar till paris istället och tittar på eiffeltornet eller som de säger i frankrike La tour eiffel, beundrar staden, äter macarons, köper fina kläder, dricker gott, äter gott och bara är med varandra, låter inte det bra? Sen kan vi också försöka hitta
 the french guy och beundra honom lite, eller vad säger ni?



                                                                                                              macarons

fröken duktig

Idag har jag varit riktigt aktiv och gått på långpromenad med hunden, diskat, städat, gjort ordning i gaderoben och i bokhyllan och snart känner jag att jag är klar, sen ska jag ta mig ett långt bad och efter det blir det top model och grammis galan.
Imorgon börjar skolan, jag vet inte om jag är så pepp på det och funderar på om jag ska gömma mig någonstans och hoppas på att ingen ska hitta mig så jag slipper.

so french, so drop dead gorgeous

Jag tror att jag måste flytta till paris, gah!


                                                                                                           the sartorialist

jag måste stoppa mig!

måste skriva fort, top model börjar nu. Har bara en sak att säga, och det är att ni måste stoppa mig från att shoppa på internet, på topshop för att vara mer exakt, jag har inte pengar för det,  för jag åker till London om tre veckor och jag ska shoppa där och inte här i sängen.  Men alla dessa kläder är så fina, okej då, en sak det kan jag väl iallafall få? den är på rea och kostar bara 170 kr, en jumpsuit som är sååå snygg, perfekt när man fyller 18, eller när man ska till london och gå på musikal. Jappjapp, en sak det får det bli. MEN INGET MER!

mitt lov: ett riktigt lov

Det här lovet har jag gömt mig i mitt rum, tittat på sex and the city och drömt mig bort från borlänge, sverige och vintern. Och det har varit riktigt skönt. Jag känner mig riktigt utvilad och lycklig på något konstigt vis. Och jag tror ärligt på att sex and the city har varit en riktigt bra medicin, det blandat med två härliga fester, lite shopping, min syster och god mat.
Nu är jag redo för skolan på torsdag och redo för våren, för allt nytt som kommer.
En ny bättre erika.

mens, sex and the city, det kan ju aldrig sluta bra.

Men en sak som är bra, som är så gulligt och så romantiskt på ett konstigt sätt är när Steve och Aidan kommer till Mirandas mammas begravning. Det är så en man ska vara komma och stötta en utan att man ska behöva be om det, så fantastiskt, och jag grinar, som vanligt.
Måste gå och lägga mig nu, annars blir det värre, god natt.

månadens värsta dag.

För lite mindre än en månad sen skrev jag det här inlägget, och om ni kan klura ut lite saker så kan ni nog fatta hur min dag har varit, helt åt helvete!

Låter som en gammal rökare, på ett osexigt sätt.

Jag gick aldrig och la mig i tid igår, jag kom inte upp i tid idag, jag kom aldrig ut och sprang idag, jag städade aldrig mitt rum. Istället har jag legat här och har  haft ondare i ansiktet än igår, ont i huvudet, låtit som en gammal tant som rökt i 40 år, det är är illa, och fan inte skoj. Jag som skulle börja på nytt igen..

Mina mål för året och saker som händer:
- göra samma sak som förra året och sluta äta godis och dylikt, höll det i 7 månader, wiie för mig! Längre i år!
- London 28 januari, soon!
- Försöka att iallafall besöka ännu en drömstad: Paris, Berlin, New York, Milano. (London kommer vara avklarat och venedig fick jag till 08.)
- Köpa många många par skor!
- fylla 18, 5:e mars, glöm ej!
- Få till världens bästa konsert med anna och felicia 10:e maj, be there
- Åka på en sjuhelsike studentresa, Aya Napa
- Ta körkort
- Ta Studenten
-  Umgås med Klara och Linda så mycket jag bara kan när de kommer hem
- Hitta en passande linje för vad jag vill göra
- Hitta ett ställe att praktisera på, ett galleri, en atelje så man får lite erfarenhet
- Flytta till London? (önskedrömmen)

Det är vad jag vill och vad jag drömmer om, och jag hoppas verklligen att det mesta kommer att inträffa

Last note for today:

Aidan har precis klivit in i mitt liv, jiiisses! han är lika bra som jag kom i håg han!
Och jag hatar carrie för att hon fuckar till allting och är med mr big.. Därför hoppar jag över dessa avsnitt, jag blir så frustrerad, i en serie, patetiskt eller vad?

my first day this year, tomorrow.

Imorgon börjar min första dag för året, idag gills inte, för trött, för sjuk,  ja ni vet. Så p.g.a det så ska jag gå och lägga mig i tid, för första gången på det här lovet, gå upp i tid, också för första gången på det här lovet, städa mitt rum, typ första gången och sedan ut och springa, verkligen för första gången på det här lovet. Mycket första, ja ni fattar. (new year)
Men just nu, tills jag går och lägger mig, tänker jag ligga här med mina kära sex and the city avsnitt och bara ta det lugnt, bli frisk, för ja jag tror fan i mig att jag börjar bli sjuk på riktigt och mina föräldrar har varit det på lovet så det är väl inte så konstigt om jag blir det heller, ska jag kunna dra ut och springa imorgon som jag vill måste jag bli frisk tills dess, så inga onödiga rörelser. finger moves only, en tangent där och en tangent där.
Got to go!
CIAO!

This is the year it all will happen.

Gott nytt år!
Gårdagen var trevlig med bra människor, god mat och mycket mer. Orkar inte gå in på vad som hände och inte, men det var trevligt, och inge stor fest men det hade man ingen lust med ändå, det var bara en liten grupp som känner varandra väl och som inte hade några speciella förväntningar och så ska det vara. Plus att jag hade min älskade nyårsblåsa på mig.
Nu sex and the city my friends, jag har ont i hela ansiktet av någon jävla anledning så jag orkar varken prata eller koncentrera mig speciellt mycket.
Och nu är det 2009 händelsernas år, får vi hoppas iallafall.
CIAO!

RSS 2.0