byebye, I got a new year from santa!

Snart är det slut på det här året och vet ni vad det känns lite blandat faktiskt, fast jag vill ha ett nytt år och jag vill fylla år, åka utomlands med världens bästa klass, ta studenten, kanske flytta hemifrån och bara vara med om massa grejer åter igen.
Det här året har varit ett år som jag nog har känt alla känslor man kan känna. Jag har blivit sviken, besviken, ledsen, enormt lycklig, kär i livet, hatat livet och allt möjligt. Men det har varit lärorikt och jag har lärt mig riktigt vikta grejer. Vilka som är mina riktiga vänner t.ex och vilka som jag har släppt taget om förut som jag aldrig tänker släppa taget om igen. Linda du kan ju känna dig träffad! Tack vare hon, anna och klara hade jag världens bästa sommar hittills, som gjorde hela mitt år.

Så nu tänker jag säga skål till det här året och skål för ett nytt, ett nytt bra år med nya upplevelser.
SKÅL!

luften smakar som en jordgubbspaj


för er som inte har bilddagboken: åh sommar, kom tillbaka idag med!
det här var min sommar nästan på pricken; lugna sommardagar, picnic, vänner och cigaretter.
 (Eller hur var det klara?) tillbaka, kom tillbaka!

Träden står i blom
Marken täcks av jungfrudom
Och nu hänger det på varje kvist
En solskensoptimist

Det är sommar mina vänner, det är sommar.



(bilden är tagen från dear nike)

jag börjar förstå alla

jag fattar varför så många hatar nyår, allt blir så jäkla komplicerat och man fattar ingenting.
vara ensam hemma och sova i min nyårs blåsa det ska jag fan göra.

jag börjar bli beroende

men det gör ingenting.


snart är det nyår, ska man försöka sig på något nyårs löfte? ja förutom mitt nya mål då? jag har aldrig riktigt haft något nyårs löfte förut, och jag är riktigt osäker om jag skulle lyckas hålla det faktiskt. men äh vafan.
Strunt samma, min dag idag har varit riktigt aktiv, hah nej skämt åsido, jag har faktiskt inte gjort någonting idag. legat här varit ute och gått thats it. SÅ SKÖNT! en riktig lov dag och nu ska jag fortsötta att vara oaktiv.
CIAO!

sex and the city all night long

mitt mål går rätt utmärkt

ETT NYTT MÅL:

att kunna sex and the city lika bra som jag kan vänner.
Det låter bra, god natt

just nu är lyckan nära perfektion.

jag har köpt min perfekta nyårsblåsa, jag har sex and the city boxen redo, choklad och dricka med, där här kan bli riktigt bra känner jag nu. SÅ nöjd, så ,så häärligt!


                            
och där är den, min nyårsblåsa från ida sjöstedt.

merry christmas

Nu är jag tillbaka efter att ha tillbringar de senaste dagarna i skogen utan tv och dator med min familj.
Så God Jul i efterskott från mig till er, hoppas ni hade en jätte bra jul.
Det hade jag och jag fick precis vad jag ville ha: b.la Pengar till london och lite till, peace and love biljett (hur grejt som helst), sex and the city shobox och världens finaste teservis, när jag fick den kändes det som att jag kunde flytta hemifrån på en gång fast ändå inte eftersom det bara var en teservis.
Idag har jag ätit mer julmat och sedan har jag varit iväg på 18-års firande hemma hos veronica, som fyller år imorgon. Och det är ju alltid lika trevligt att få träffa tjejerna.

Nu film och sen sova, imorgon börjar mellandagsrean!


What is love?

KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK..
för mycket sådana filmer. nu går jag och lägger mig, usch gonatt!


måste bara säga att..

....Colin Firth är gudomlig i love actually!



LOVE ACTUALLY

Klassfest, julfest, jul lov, musik i julbrådskan. = härligt, lycka och så skönt
Klassfesten igår var riktigt lyckad, julfesten nja not so mutch, dög väl.
Idag var det iallafall julbrådskan, det gick jätte bra alla solon och allt bara flöt på.
Bilder kommer imorgon, kanske någon från lucian också, vi får se.
Nu LOVE ACUTALLY, en av de härligaste smörigaste filmerna som finns, sen att den handlar om jul och att det snöar ute gör det ju inte sämre.


ännu en härlig dag

Har precis ätit glass, känner mig almänt nöjd med dagen och livet för tillfället, lyssnar på härliga helen sjöholm och bara har det bra. Och vet ni vad? jag har köpt ett par kängor idag, för hundra kronor? det måste nog vara veckans köp tror jag, skit i alla julklappar this is the shit.
Har spenderat min dag med linnea på kupolen, hon är för härlig och så smart. Plus att hon hittade nog iallafall 3-4 poteniella pojkvänner till mig, enligt henne då, jag var lite skeptiskt. Varför måste jag ha en pojkvän? jag trivs såhär, singel, fri och inga tragedier och problem.

Borde plugga matte, men varför förstöra denna härliga dag för?
okej då, jag måste klara provet.
CIAO

nästan perfekt, men ändå inte.

Nog för att det har varit en bra och roande dag idag, men just nu känner jag stora cravings för en riktig perfekt dag dvs. sommar, klara, linda, anna mfl. , alkohol, cigaretter, någons altan (helst klara eller annas som vi spenderade de flesta av våra kvällar och nätter på, den här sommaren), härlig sommar musik, skratt, sång och mycket prat. Vore inte det bara för perfekt? jo jag tror det. och det är bara ett halvår kvar, sen får vi vara med om det igen, bara för underbart.

för ett ögonblick var slutet nära..

...för mitt hår! hur då undrar ni kanske då? Jo ikväll när jag skulle tända annas lucia krona så började mitt hår att brinna, hör ni vad jag säger, det började att BRINNA! helt jävligt otroligt knäppt och jag märkte självklart ingenting, men tur som var märkte andra det och släckte elden, och turen låg kvar på mig sida för det syns inte att det brunnit i mitt hår och vi hann släcka det innan det  hann brinna så mycket. Det var faktiskt inte så farligt som det låter, hann kanske brinna i 5 sekunder max, men ändå. Jag var riktigt chockad.
Om man inte räknar med ovanstående så gick konserten bra och jag är nöjd, helt slut i kroppen och bara lycklig..

Fått våra filmer också så igår tittade vi på Mamma mia och idag ska vi titta på Mumien (som vi också fick för vi fick vänta så länge på filmerna)
Mumien nu, CIAO!

en del avklarat.

Då var en del av lucia firandet avklarat. Ikväll är det genrep, sen imorgon smäller det, då blir det äkta vara istället för morgon lussning i tekninkdalen.
Just nu är jag bara trött och hungrig, men snart får jag mat, sen tänkte jag ta mig en powernap.
Får mamma mia ikväll också, woho! så det blir att kika när jag kommer hem från genrepet.
CIAO!


Ett inlägg till fröken Anna (ni andra kan också läsa, men tror inte ni kommer förstå):

För att inte störa dig i ditt pluggande skriver jag här: Du vet han den sunkigare-variationen-av-din-favorit, som jag trodde jag sett på peace and love i somras, ja nu vet jag svaret, jag har det och jag kommer till och med ihåg vart, på american take away, han skulle köpa pizza, det skulle jag med. Så var det, vilket sammanträffande, vad skoj tyckte jag.

Humming one of your songs

julmust, anne brun och elle (både nya och förra numret, eftersom jag är seg och inte har läst klart den än) en kombination som är helt perfekt just nu. Egentligen borde jag läsa religion och göra klart den, men jag gör det imorgon istället orkar inte nu.

Imorgon är det dags för lucia, jag kan inte det jag ska sjunga men det löser sig.  Och min syster kommer hem imorgon så jag planerar en lite filmkväll.  Om hon går med på det såklart, men det borde väl inte vara något problem.
en mer positivare erika idag om ni inte märkte det, kanske för att det är fredag imorgon? ska fundera på det, nej föressten ska inte fundera i överhuvudtaget då blir det dåligt. Skrattade åt vänner idag iallafall, det tyder på framgång.

Back to elle, Ciao!


ursäkta att jag tjatar men..

ingenting går, kan inte koncentrera mig går inte att plugga. JAG SKRATTAR INTE ENS ÅT VÄNNER!? va fan! och jag vill ha skorna, dom är för perfekta och det kommer aldrig komma en till chans, daamn!
nu tänker jag dricka julmust koncentrera mig och börja skratta.

imorgon blir en bättre dag..

mina känslor blir starkare, mina känslor gör mig galen. jag vill inte, men jag kan inte låta bli.. Bort bort bort!
jag kan inte sånt här, jag är as dålig på det och det har jag nog alltid varit, ändå låter jag det alltid bli såhär


läskigt, eller kanske inte?

Är den här längden för läskigt kort? Jag tror nästan det, men ändå så frestande, så frestande! kanske har att göra med att hon är så vacker också? hm kanske


Jag är äntligen klar!

Jag är klar med klassikern, jag upprepar, jag är klar med KLASSIKERN. En av grejerna som måste vara klar tills på fredag eftersom Svenska B kursen slutar nu till jul. Och jag är klar, det känns riktigt bra.. NU har jag referatet och rapporten kvar och referatet har jag planerat att göra klar imorgon, och helst rapporten med. Det visar sig.
Jag är iallafall nöjd med mig själv som äntligen tog tag i det här.
Nu vill jag ha fredag så jag får handla julklappar och dricka latte och bara ha det trevligt (helst med min syster också om hon kommer hem tills på fredag istället för på lördag?)

Nu hade jag tänkt mig att börja med mammas julklapp.
Ska först välja ut en bild som jag kan gå efter, sen är det bara att börja. Visar väl slutresultatet sen, efter jul of course.
Hoppas det blir bra bara annars är jag körd, så håll tummarna!

Föressten börjar tänka seriöst nu hur fan jag ska göra med mitt hår. Ska jag klippa av mig det och ha lite längre än axel höjd och en hel lugg eller ska jag låta längden på håret vara kvar och bara klippa hel lugg, för hel lugg det vill jag nog ha tror jag, eller? HJÄÄÄLP! PANIK GÅNGER 100!



 


Hård träning för allt och ingenting

Hård träning den här veckan när det gäller allt:
- Dans idag och vi körde riktigt rejält hela tiden och lika så på kören inge ledighet där heller.
- Imorgon musikskolan inprincip hela dagen och när jag inte kommer vara där sitter jag nog framför datorn och skriver religion och svenska som ska vara klart tills på fredag.
- Onsdag = plugg rakt igenom.
- Torsdag spelning spelning spelning
- Fredag  lucia plugg musikteori genrep
- Lördag dans först på dansstudion kl 9 på morgonen, sen genrep på haga med dansen kl 12.00 sen sista rep och konsert LUCIA!
- Och till slut Söndag: jag ska vara på haga kl 11 för att hjälpa till med att sälja biljetter och ta hand om små barnen sedan är det föreställning och detta ska gå skit bra!
GAAH plus att jag måste hinna handla julklappar boka körlektion, ringa sjukan,  ha projektmöte och plugga lite till.
Ur tråkigt inlägg jag vet, men nu har jag allt ner skrivet och vet vad jag ska göra så det är klart för mig.

Nästa inlägg kommer bli roligare jag lovar. Now sleep!


have yourself a merry little christmas


                                                                                                         paolo roversi

Sing for life, sing for joy

SJUNGA SJUNGA SJUNGA! om två timmar ska jag sjunga till klockan 7, lovley va?
Jag älskar det, det bästa som finns. Underbart

Och det känns super att  få göra det idag också, speciellt efter igår.
Har aldrig haft så ont i min magen som jag hade igår. Jag låg och svettades som en jäkla gris och fattade ingenting. Så på grund av det här så känner jag att jag behöver göra något bra och underbart. = Sjunga eller liknande.

Nu måste jag bara klura ut när bussen går.
CIAO

när något försvinner kommer något nytt

Huvudvärken försvann mensvärken kom.
Jag vet att jag klagar mycket men vafan, här är det jag som bestämmer så ja jag tänker klaga lite. Men det är över snart, imorgon eller i övermorgon borde mensvärken vara borta och då är det också helg så då blir allt bra och härligt igen.
Dagens bra sak:
Jag kommer kanske få världens perfektaste skor! HOPPAS håll tummarna! :D
hälften betalar jag och hälften betalar mina kära föräldrar (har jag planerat iallafall)
så kom ihåg, håll tummarna!

Usch och fy och blä!

Varför har jag haft huvudvärk i sen i söndags för?
Kan det gå över tack!? VAFAN!

ingen stor uppdatering

Har lite ont i huvudet för tillfället så jag orkar inte skriva om Bollnäs just nu, gör en riktig uppdatering om det imorgon tänkte även lägga in bilder på bilddagboken därifrån.  Men det var iallafall riktgit trevligt där, alla var jätte trevliga och vi åt mycket gott under hela helgen.
Igår var det måndag och sång och dans, love it! Uppfriskande och underbart och så behövligt. En perfekt dos varje vecka.
Idag fyller min mamma år så GRATTIS till hon.
Och tjejer, hon älskade tofflorna och hon har haft dem på sig hela dagen idag, både hemma och på jobbet. Så vi gjorde ett bra jobb.

..två saker till innan jag drar -
för det första: en resa som jag sett fram emot enormt mycket men som hamnade på is och har varit där ett bra tag är nu uppe och helt klart nu. Vilken resa pratar jag om? Men LONDON självklart. Resan är bokad och den 28:e januari drar vi dit och rockar staden och shoppar loss. Jag är så lycklig.
sedan det andra: en sak som gjorde mig riktigt glad, LARS WINNERBÄCK har tre japp inte en utan TRE spelningar på peace and love. woho!
Nu ska jag äta, CIAO!

RSS 2.0