grillning istället för kräftskiva

Vi sket i kräftskivan i onsdags och körde på grillning istället, men kubben följde med och vattenpipan såklart..  Jag sög såklart på kubben men hade tur och var med i evelinas lag som rockade och gjorde så att vi vann ändå. Efter lite kubb, ett eller två glas vin (för vissa) och allsång med gitarr drog vi vidare till stan och skrubben.. Skrubben var packat och man möttes av trevliga ansikten, vissa trevligare än andra. En snabbis på flamingo hann vi med också och dansade tills stängning. Det var en vacker kväll, så vi gick hem och pratade och avslutade med en varsin kubb(kakan alltså)..
En riktig spontan utgång, och det är oftast de som blir bäst.

Idag blir det spelning, och förhoppningsvis lite sällskap för jag är fortfarande ensam hemma..
Imorgon kör vi på den sista utgången med fröken Jennifer, för om 9 dagar flyttar hon till nya zeeland

ute på nya äventyr

Okej, så jag lever. Har bott hos klara i en vecka nu och har uppehållt mig med massor av bus. Vi har spelat alfapet, åkt på spökvandring, ätit massor med god mat, bakat, sett gamla filmer som man kan utantill men älskar ändå, firat jennifer med broken dreams och sjungit singstar för fulla muggar. I lördags körde vi på ännu en utgång, vi började med en avskeds förfest, åkte vidare till S2 och avslutade i en annan del av borlänge. På lördag kör vi förmodligen igen, men först blir det en liten kräftskiva (ja jag vet det är inte augusti, men vi vill och vi kan) och förhoppningsvis hoffmaestro i falun..
Nu Klara sen taccos!

lite bilder från veckan: (en middag, en förfest)










bilderna: jennifer och sandras

trevliga försäljare

så, en enormt trevlig tjej ringde hem till mig idag sådär på kvällskvisten och frågade mig, eftersom jag har prenumerat tidigare på elle, om jag ville ha en prenumeration på 12 nummer för 53 % rabatt plus en t-shirt klänning, med andra ord  för 249 kr! och ja jag vet jag kanske ska flytta snart men hur kan man tacka nej till något sådant? så ännu en prenumeration för elle är fixad, och jag är faktiskt glad.
en annan sak, sökt 7 jobb idag! (varav 1 av dem är på varenda din sko eller liknande butiker i hela göteborg så det blir väl egentligen mer än 7) nu jäklar får vi hålla tummarna att det ska gå vägen!

shoes shoes shoes

Så jag vet att jag egentligen inte har råd och att jag precis köpte ett par nya skor nyss, men efter att ha setat här i några timmar och kollat på sex and the city, och nu kikat runt på olika sidor blev jag lite sugen på ännu ett par.. Hittade två fina kandidater, som ja vi får se kanske köper någon dag iallafall..

  

sen är det faktiskt så också att jag bara äger ett par färgade högklackade också, röda, så känner att jag faktiskt är i stort behöv av ett par nya högklackade med en annan färg än svart

våra dagar

Våra dagar består mest av sol, te, öl, vänner, sång och bara glädje nu. Vilket jag uppskattar för snart kanske jag lämnar allt detta bakom mig och beger mig till en ny stad på nya äventyr, iallafall i ett år. För vi växer trots allt upp och nu går vi vidare till ett nytt kapitel i våra liv, jag säger inte att jag inte älskar detta kapitel men det ska bli skönt med en ny start också. mot nya dagar, men först, några veckor till av glädje och festande och bara vara ung och lycklig med mina vänner.

sommarkvällar och nätter

igår hade jag en så himla mysig kväll, en kväll där vi egentligen inte gjorde något speciellt men den blev så bra ändå. Vi satt hela kvällen och enda in på natten på min altan och drack thé och spelade gitarr och sjöng.
Nästa gång tar vi en öl istället och klaras altan.

en ny vecka

gårdagen fick avsluta veckan med tårar till notebook, tjejsnack och sex and the city hela natten.
Idag har vi på börjat veckan med picnic på ångbåtsbryggan i solnedgången och gjort planer för veckan, på onsdag blir det lite fotografering och på lördag blir det brunch a la sex and the city style och utgång (ännu en gång).
Nu ska jag avsluta ännu en kväll/natt med sex and the city


en lyckad fest

Gårdagen var så lyckad som den kan bli! God pizza, god efterrätt, trevliga människor, bra förfest, bra fest på S2, smockat med folk, helt underbart. Precis som en utgångskväll ska vara med ens vänner.
Om två veckor samlas vi alla igen och drar samma vända en gång till, skoj som tusan!
idag blir det thai mat och notebook, äntligen ska vi titta på den, tagit för länge nu, jag menar anna måste ju bli av med sin notebook-oskuld.


S2 Myndig

min kära fröken Klara fyller 19 år idag, just nu ligger hon förmodligen och sover eftersom hon är en hardwork kvinna (eller okej i en vecka) men tidigare idag firade vi med tårta och blommor. På lördag bjuder jag till fest och efterrätt, vit chockladmousse och sedan gör vi stan och S2, klara är ju trots allt S2 myndig nu.
just nu umgås jag med mina vänner i sex and the city, men funderar på att gå och lägga mig nu, är så jäkla trött.
jag och malin har gjort planer idag också, hoppas, vore underbart!

underskattat

något som verkligen är underskattat är att vara ensam hemma, göra god middag, baka en kaka och titta på sex and the city hela kvällen/natten. Det behövs verkligen ibland, att bara vara själv och ta hand om sig själv.
Imorgon blir det en rejäl städning av huset, tvätta fönster, damsuga, torka golvet and so on.. Syrran kommer hem med gäster så det måste verkligen göras, sen är det ju fest på lördag också, klara-19-år-fest.
Nu tillbaka till fantastiska sex and the city



i got some new shoes



Var förbi kupolen och köpte skor idag, älskar gulddetaljerna, visst är de fina?
Igår var det fest i bengans lada, trevligt folk, volleyboll, dans och sånt ni vet. Ikväll blir det mys med flickorna, är fortfarande ensam hemma och blir väl det i en vecka till, så himlans skönt. Nu vänner dags!

hallelujah


världens vackraste land och en annan kärlek.

Stugan var underbar, dalarna är så vackert när man är ute på landet. Gårdagen spårade ur och nyss tittade jag klart på ps i love you, den filmen är kärlek, ikväll ska vi ta det lugnt och titta på en annan film om kärkek, en annan vacker kärlek.
Jag måste ut, jag måste leva, jag måste älska världen och nu vet jag att jag inte kan göra det här i borlänge.
snart rör jag på mig, reser iväg, hittar den jag är.

RSS 2.0