Göteborg - Uppsala - Borlänge

Göteborg; Vilken helg, fina klänningar, fantastisk förfest, mindre bra utgång, slöaste lördagen någonsin, middag med fantastisk italienskpasta och söndagsshopping. Det bästa med helgen; att få träffa malin och evelina och få mysa med dem hela helgen. Shopping; Zara, lika jävla bra som alltid(!!) vilket resulterade i vinterns stickade tröja och ett par nya jeans från hm..
Som sagt, vilken jävla helg. HELT fantastisk.

Imorgon äntligen Borlänge och bästa pojkvännen. Lördag och söndag; SPAAA! (som jag längtat!)

saknar dig.

Hittade en t-shirt bakom fotöljen, den luktade du. Gjorde ont i hela kroppen av saknad, så nu ligger den ihopvikt på fotöljen och jag kan inte slut titta på den. om 5 dagar ses vi igen.

soffhäng




soffan tillhör kimberly gordon från wildfox och bilderna är snodda från knighttcat. Fantastisk soffa!

brämhult


träning träning träning

Var och tränade igår. Äntligen(!!).. Men den långa vilan får jag betala för idag, har ont i varje del av kroppen. Imorgon kör vi igen och kanske idag med? Love it! (men mest gör det ont.. haha)

beautiful drinks.



På lördag kanske? Kan inte hjälpa det men blir fruktansvärt sugen.

Obsessed






garderoben, guld, håret, orange.
bilder; allt le fashion

Uppsala - Göteborg

Bokat och klart. På fredag blir det äntligen, för tredje året i rad, en visit i göteborg och bästaste vännen malin. Kan inte bli bättre! Har varit fett alla gånger innan och kan inte tänka mig något sämre detta år.


Har haft en underbar helg med min kära. Matväg har nog detta varit världens bästa helg; Hembakat, förrätter, huvudrätter, efterrätter... allt! Och riktig italiensk pizza på en fantastisk resturang. Ett steg närmare Italien, haha. BUENO!
Nu en och en halv vecka av saknande och telefontimmar i mängder.

dolce far niente

... la mia filosofia!

eat pray love i Uppsala

Tittar på eat pray love med ljus som min enda ljuskälla (förutom datorn då) och drömmer mig bort till främmande land. Paris, Italien, Bali.. mh, låter bra här borta i höstregnet.
Imorgon kommer min kära. Det låter ännu bättre. picnic i rummet och grekiskmiddag står på schemat, kanske en flaska vin också? eller till och med två.

RSS 2.0