och mer skor

Medan jag ändå är igång kanske jag ska slå till och köpa dessa skor med. (eller?) kommer också från nelly.se



skor skor skor!

Anna Höglund la ju förövrigt upp de snyggaste skorna på sin blogg för några dagar sen (från nelly.se). Och priset! 379 kr!!! Måste vara ett skämt? Tackar anna hjärteligen för de fina skorna som kommer åka ner i brevlådan efter att lönen kommit.


tyck synd om mig nu..

Ligger nerbäddad i soffan och tycker synd om mig själv. Har migrän. Längtar till tisdag, uppsala och lön. Det kommer bli så underbart. Ska köpa nya klackar, titta till lägenheten, säga hejdå till villan och umgås med fina Sandra. Sen har Blenda kommit tillbaka från sin tid i London så det måste firas (kanske med en öl?).. Uppsala alltså, det går inte att misslyckas i den staden.

Svensk sommar.

Jobb. Jobb. Regn. Jobb. Med andra ord inte så mycket att komma med. 17 jobbdagar kvar på jobbet! (och två veckor ledigt där emellan = skönt!)

lite peace and love





light my fire

Tittar på "When you´re strange" en dokumentär om The Doors med Johnny Depp som berättare..
Se den!

loverboy.


it's raining outside.

Sommarsolen försvann på två minuter och regnet kom igen. Men det gör inget. Min sommar är ändå den mysigaste någonsin.. Regnet bara hjälper. Nu får jag en anledning att läsa också. Mmmh! Härligheten med sommarregn. Plus att det kommer lukta fantastiskt sen.

glitter och glamour.



via columbine.

öhm.. förlåt?

Förlåt mina vänner, men jag dör vad jag är utsliten. Hann aldrig andas ut efter peace & love innan det var dags för vardag och jobb igen. Jobbar konstant den här månaden. Men får tänka PENGAR PENGAR PENGAR! åh vad värt det kommer vara den 27:e augusti. Sjukt värt!

P&L var förövrigt så bäst! Människorna, artisterna, musiken, vädret, allt var klockrent.

RSS 2.0