sälja sig själv på blocket och release party

Igår la jag och evelina ut en annons på blocket eftersom vi söker lägenhet i uppsala, det här är vår sista utväg, håll tummarna för oss nu! Efter annonsen, max och idol drog vi vidare med evelinas pimpbil till stan och haltaknekten.se release party. Det var en trevlig kväll, och grabbarna hade gjort ett bra jobb.
Ikväll kör vi på maskerad och nu är frågan bara: snövit eller pocahontas? hmmm..




ute på vägarna

Huvudvärken har nästan försvunnit nu, sömnen gjorde sitt. Idag håller jag tummarna för värktabletterna. Sova vill jag inte göra, inte än på ett tag iallafall. Idag har jag kört långa vägar, genom skog och mark med pappa och snart kommer klara hit, ikväll åker min syster hem till stockholm och kvar blir jag själv.
 
Igår fick jag en egen spotify användare av daniel, det var riktigt snällt! Så nu har jag gjort en lista som bara är min: http://open.spotify.com/user/erikagunnars/playlist/4hn6PcuINL0L7Sf7iiY9FQ
där har ni den.

-

Jag har ont i huvudet och har haft det hela dagen, idag hjälper ingenting. Varken smärtstillande, promenader, mat eller nära vänner. Idag hjälper bara sömn och mörker, hoppas det är bättre imorgon.

november månad

I november ska jag åka till två av de bästa människorna jag vet, min syster och Malin i stockholm och göteborg. I stockholm ska jag skratta åt parlamentet, fika på ett fint café, ta en öl på någon krog och bara umgås med min syster. I göteborg ska jag shoppa, titta på för mycket filmer, äta för mycket mat, dricka thé,  dansa för mycket(om det går) och bara umgås med en av mina bästa vänner. Om man kunde gifta sig med sina vänner så skulle jag gifta mig med Malin, hon är allt som jag är och älskar allt som jag gör. det skulle vara ett fint äktenskap.

vackra böcker

En av mina favorit bloggerskor håller på att skriva en bok som släpps förmodligen i början av december, i den boken finns alla hennes vackra texter om kärlek, plus några nya. Den boken vill jag ha liggandes på mitt vardagsrums bord i uppsala tillsammans med sofie fahrmans bok elsas, influence av mary-kate och ashley olsen och sex and the city - kiss and tell.. De böckerna ska jag läsa i vintermörktret, med tända ljus och en kopp te. Då kommer livet vara bra. Nu gäller det bara att hitta en fin lägenhet och köpa dessa vackra böcker.

i don't remember



Du kan dränka dig i minnen
eller litervis med vin
du kan sjunka ner i sörjan och vända dygn
men allt är gjort

bild; dontremember text; lars winnerbäck


ett trevligt sms på kvällskvisten och en härlig utekväll

En kär vän fick ett sms från en kille inatt som förklarar kvällen rätt så fint; vill bara säga att jag tänder på dej (obsververa att han skrev dej istället för dig också). Jag har nog aldrig skrattat så mycket för ett sms och har aldrig skrattat så mycket en kväll. Och vi dansade, spenderade pengar och bara hade det trevligt både på förfesten och på s2. KANONENS!

sveriges egna lisa



Visst är hon vacker, Lisa ekdahl?

en onsdag i centrum och i skogen

Spenderade gårdagen på kupolen med anna och letade efter ett par kostymbyxor till mig, det gick bra, riktigt bra faktiskt. Så på fredag ska jag dit igen och köpa dem. På lördag är det black and white tema på s2 och jag tänkte köra på fransk stil, kostymbyxor, vitt linne med urringad rygg, ankelboots, röda läppar och kanske paljettbasker. Blir nog bra. Jag känner på mig att den här helgen kommer bli riktigt bra.
Hur som helst, efter kupolen åkte jag och andra anna till aspeboda och till daniel och spelade tv-spel hela kvällen.
Bra onsdag, bra helg, bra liv.

"men ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt"
precis så känner jag, nu ska det vara fritt. mina vilkor, min tid, mitt liv.

duktig falubo

Det finns en kille från falun som har en av de finaste bloggarna jag vet och han heter Olof. Han är fotograf och en jäckligt bra en också. Om jag någonsin blir utställningsannordnare eller öppnar ett eget galleri ska han bli min första klient. Ni borde ta er lite tid och titta på hans blogg och sida; http://thecompletetruth.blogg.se och http://olofgrind.se/.

brustna hjärtans höst

Hela staden har fått en tjock dimma över sig och man ser ingenting, människorna gömmer sig i värmen och ensamheten växer. Min pappa sa idag att det är tur att vi bor i paradiset för hit kommer nästan aldrig dimman, så jag skyller på honom, det är hans fel att borlänge, paradiset och jag har en tjock dimma över sig/mig.
Inget känns så perfekt som Melissa Horn och hennes texter gör just nu.

Melissa Horn - Med ena foten utanför (fanns tyvär inte på youtube, så bara för er med spotify)

Det är grönare i parken
O du ropar högt när du är där
Du säger att jag skrattar bort dig men du var ju aldrig här
Du var ju aldrig här
Du går ensam hem ifrån krogen och jag undrar hur du gör
Det är lättare att falla med ena foten utanför med ena foten utanför

Ni borde läsa hela texten. finns inte plats här, finns aldrig plats här, inte idag iallafall, sanningen gömmer sig någon annanstans idag.


helgen som varit.

Helgen var bra. Började helgen med en liten idol och vin kväll med tjejerna, som slutade på stan och bakfickan. I lördags var jag i skogen och aspeboda med falugänget och umgicks hela kvällen, jag ställde upp som kock för kvällen och lagade mat för fulla muggar, sen spelade vi rockband, hade kuddkrig och spelade poker. Igår umgicks jag med Malin som är hemma över helgen och lite av veckan från göteborg på grund av sjukdom, vi tog oss en fika, köpte för mycket skit och kollade på film.

Ni kanske förstår att min inspiration är helt off just nu.. men det där får duga just nu.


jag hatar att behöva säga det här men...



...jag brände precis mina bacon..

fan.


ett godnatt med mary-kate olsen


bildkälla: vogue italy

jag älskar och hatar

jag älskar att ni är så smarta, att ni verkligen säger rätt saker. Jag borde åka, men inte nu, först ska jag plugga i uppsala, sen ska jag vidare ut i världen och plugga.
Det finns mycket saker jag älskar just nu, men minst lika många saker som jag hatar.
Jag älskar melissa horns nya skiva, jag älskar en sån vacker päls jag hittade idag, jag älskar musik, jag älskar när man får sjunga för livet, jag älskar min kör, jag älskar för långa pratstunder i bilar, jag älskar morgondagens äventyr, jag älskar dagens äventyr, jag älskar kylan, jag älskar skor, jag älskar mina vänner, jag älskar min familj, jag älskar min farmor, jag älskar att mina vänner älskar varandra, jag älskar lyckan, jag älskar att andra är lyckliga och skiner fast att det är grått och mörkt, jag älskar när vi skrattar så mycket att vi gråter, jag älskar att dansa, jag älskar att prata alldeles för länge om ingenting, jag älskar att fika, jag älskar att laga mat, jag älskar att baka, jag älskar att jag älskar..
 Jag hatar att jag älskar pälsen som jag inte kommer hinna köpa, jag hatar morgondagens äventyr för den gör så att jag inte kommer kunna köpa pälsen, jag hatar kylan, jag hatar att det gör så ont ibland, jag hatar att det inte känns någonting andra dagar, jag hatar att vissa människor är för bra och ändå finns det ingenting där, jag hatar när mina vänner sviker varandra, jag hatar när mina vänner sviker mig, jag hatar att göra människor besvikna, jag hatar att vi inte får någon lägenhet i uppsala,  jag hatar vackra obekväma skor, jag hatar när jag känner mig hemsk och ful, jag hatar när mina vackra vänner känner sig hemska och fula, jag hatar att min syster bor i stockholm utan mig, jag hatar att jag känner mig så beroende av människor, jag hatar att jag har tappat kontakten med människor som har förändrat mitt liv, jag hatar att niclas flyttade till borås, jag hatar att jennifer flyttade till nya zeeland, jag hatar att malin flyttade till göteborg, jag hatar att jag hatar.

drömmar man har.

Det finns en tjej på lookbook.nu som heter Louise Ebel, hon är så vacker med långt brunt hår, långa smala vackra ben och alltid lika snyggt klädd. Hon läser, det jag alltid velat läst, konst historia och hon läser det i paris. Hon är en typisk vacker fransyska som man bara blir förälskad i. Som alla tjejer borde vilja vara och som alla män borde vilja ha. Hon lever min dröm. Plugga i Paris, klä sig i vackra skapelser och ha vackra skor på sig, gå i en vacker stad varje dag och höra ett vackert språk. Om ändå drömmar gick i uppfyllelse.

dancing the whole way home

Skippade the city igår kväll och körde på fotboll, film och promenad med N istället, vilket blev minst lika trevligt, om inte trevligare.. Efter en trevlig fika idag kan jag med all säkerhet säga att det blev ännu en bra helg.

Miss Li - Dancing the whole way home
Och för er med spotify

klassträff, st. skedvi och the city

Följde med anna efter klassträffen(som var jätte bra) igår till st. skedvi och hem till henne, vi kollade på idol, sen på fantastiska heath ledger i the dark knight, sedan efter mycket snack somnade vi alldeles för sent. Nu blir det en lördag i soffan med the city och toast. Känner verkligen inte för något annat idag, klackarna får vila denna helg.
Back to the city!

fredag; seize the day

Har precis målat klart naglarna med nytt nagellack (isadora pure coral nr 193), ska nu hitta något vettigt att ha på mig för om en timme ska jag iväg och träffa min gamla klass och ta igen, käka lite, snacka massor och sedan får vi se vart dagen och kvällen leder mig.
Hörs!

inspirerande människor

Har hittat en människa på lookbook.nu som är så sjukt vacker och inspirerande att jag nästan dör av avund. Bara titta på henne: http://lookbook.nu/user/57260-Rhiannon-L (my looks är hon, bara titta och njut)


robert pattison



Jag kan nästan med all säkerhet säga att ca 90 % av alla som kollar på twilight kollar på filmen först och främst för att robert pattison har huvudrollen. SÅ HET!

bildkälla: emsedge

I heard of a girl & Dirty old man



Jag älskar miss li och hennes skiva dancing the whole way home. Perfekt torsdags musik. Eller nej förresten perfekt måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag musik. Every day. Every week.


när solen skiner igen

Mår mycket bättre idag, solen skiner igen kanske därför jag vet inte. Kören gjorde under igår också, var skönt att komma ut och träffa folk. Idag ska jag och Evelina iväg och hälsa på Oskar och hans lägenhet och spela tv-spel och imorgon drar jag ut i skogen till Daniel och lär mig fifa, riktig tv-spels vecka.  Härlig vecka

Helgen var bra. Efter att ha fixat mitt hår i tre timmar drog jag och evelina till forssa och hennes kompisar. Där förfestade vi lite snabbt och drog sedan vidare till stan och studio 54. Kvällen blev lång, natten också och jag träffade på många äventyr. I söndags körde jag och Evelina på en traditionel bakis-kväll med bakis-mat och film.

Jay-z + Alicia Keys -  Empire state of mind

för er med spotify 

jag har varit där förut o jag är inte rädd

från att vara högst upp i det blå, mått superbra har jag nu hamnat i ett slags hål. Jag känner inga känslor och jag har melissa horn - lät du henne komma närmre på repeat. jag ska snart ta mig ur, men på ett sjukt sätt känns det rätt skönt att vara här nere. själv.
jag orkar tyvär inte uppdatera om helgen än. det kommer.

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

en hel dag på ett köpcentrum

Igår träffade jag på anna efter att jag gjort mina sysslor här hemma. Vi tog oss en lång fika på waynes, sedan gick vi runt på kupolen och fixade lite grejer till ikväll. Sedan kom Niclas till kupolen och vi fikade en gång till (kan man bli mer onyttig?).. Så det blev en riktig heldag på kupolen. På kvällen åkte jag hem till andra anna och tittade på idol (erik och calle, shit!) sen träffade vi på grabbarna och åkte till s1, de tog några öl och vi tog igen den senaste månaden. Sedan for vi hem, la oss i tid och ikväll kör vi på riktigt!

höst höst höst

Det är verkligen höst nu, ute är det 3 grader och frosten ligger kvar på marken. Men solen skiner så det gör inget. Och Niclas och min syster är hemma över helgen, vilket gör att kylan bara kommer längre och längre bort.
Igår hade jag och Evelina en riktig höstdag och tog med oss bullar och varm choklad till dalälven och hade lite picnic och satt och pratade i någon timme. Sen åkte vi hem till mig och planerade Uppsala. Allt känns bra.

I Helgen kör vi på studio 54 och 70/80-tal härligt! Paljetter paljetter och paljetter! + Axelvaddarna då..
Nu ska jag ut och göra en annan höstsyssla, kratta.

här har ni lite peppmusik:
http://open.spotify.com/track/3PCETvv1FW2rFoYYUyBPTn

name the pet - get on the bus

RSS 2.0