vill ha: Filippa Bergs läpstift



bild; ivan freshnet

Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå



ge mig torsdag eftermiddag och sen fredag kväll.

bild; kommer ej ihåg


plugghelg




friday in la casa



time for sleep!

Torra läppar och röda ögon, time for sleep!


drömmer om härliga utekvällar



Drömmer mig bort om härliga utekvällar med mängder av fina vänner.. ´drömmer om allt jag inte har tid med just nu, tentapluggar. Vi ses på riktigt den 15:e december igen, då är sista tentan för den här terminen gjord. åh härliga dag kom fortare!

bild; ilovewildfox


ett dygn senare

Migränen är borta och jag gör inget av det jag borde göra. Plugga, städa, tvätta och så vidare. Istället tecknar jag, sjunger, spelar och leker med iphonen. Vilket liv. Borde skärpa till mig, självdisciplin och så vidare. Ikväll dansar jag istället till soul precis som för några månader sen fast med annat sällskap. Adam är ju hemma från Umeå, det här blir fett nice.


eeh

Migrän. gud älskar mig idag.

kär vän i vintermörker.

Imorgon vid den här tiden kommer en kär vän ligga bredvid mig och snacka skit sent in på natten. Besök från Göteborg är dom bästa besöken. På tisdag dansar vi med mina uppsala vänner och på onsdag kramas vi farväl och ses igen vid jul i vår fina hemstad. I januari kanske jag går på en varm sandstrand med solen i ögonen och vänner vid min sida. Ser ut att bli en bra vinter.

red lips and red jacket.


criminal intent. fredag för fan!

luminary ones



bild:rebeccafiona.se

my dear old friend - the ipod.

Tar mig ett farväl till min kära ipod som ramlat isär och inte vill ge med sig längre. Fanns gamla klassiker och nya lovers i den som jag kanske inte får höra igen. Men sörjer inte allt för mycket för om någon vecka ramlar en ny vän ner i brevlådan, iphone4. Det kommer bli nice. Väntar och väntar. Tills dess lyssnar jag på yelle, au revoir simone, robyn och följer rebeccafiona.se konstant. (har mensvärk också) Love my life!


röd romantik





bilder; lefashion och vanillascented

vinter med the xx och mumford & sons

Snöstorm. Centimeter efter centimeter. Ett gäng cyklar gömda under snön, höstens farväl och vinterns yra välkomnande. Vintermusik med the xx och mumford & sons. Ett rum, mitt rum med tända ljus i alla hörn. Välkommnar vintern med blandade känslor..


autumn mood


happy friday

Fredag i borlänge. Ny lägenhet, gamla vänner, vin, tandkrämsshotar, bra och dålig musik, fullsatt peace and love café, häng på ett tak och höga höjder. det värmer i hela kroppen av lycka.


villa, dans och höst i uppsala

ikväll dansar jag med min kurs i villan och på smålands, imorgon är jag i borlänge. underbart!

villa, dans och höst i uppsala

girl in the strobin light


kollektivet villan i örebro

I fredags åkte nästan hela kollektivet villan till  Örebro för att leva lite gott i deras hemstad, vi shoppade, åt god mat, dansade, dansade, och bara var lyckliga hela helgen. det var en bra helg. vilket de brukar vara. lovely!
Fått mina fina skor också, de var lite trånga men det ska nog gå bra ändå.

RSS 2.0