dagen är här

Jaha, då var dagen här som vi har planerat så länge i skolan, hockey (leksand-malmö) & fest fest fest!
Jag har sett fram emot den här dagen riktigt länge nu faktiskt (har nog inte med hockeyn att göra utan med festen och människorna) och vad händer då, jo allt skiter sig såklart.
Detta här de sakerna som gör att jag inte vill åka idag. (Jag kommer åka ändå för det kommer bli riktigt skoj, men just nu efter att precis ha vaknat är jag lite kluven)
- Jag somnade kl halv 4 idag, inte riktigt vaknat än. (HOPPAS jag blir pigg!)
- Har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig ikväll efter hockeyn och tåget går om tre timmar (PANIK!)
- Drickan sket sig totalt, men är nog löst nu så det blir ju bra ändå
- Pengar, pengar! ja besatt besatt men pengar spelar stor roll och denna resa kan bli dyr.
Men vet ni vad, skit samma. Har man planerat något så länge som vi har, då ska man fan fullfölja det också och inte bara hoppa av i sista sekunden. SÅ jag kommer sitta på det där tåget 14.20 redo och laddad och har hittat en riktigt snygg outfit. TACK OCH HEJ!
SES

de flitiga dagarna börjar lida till sitt slut

mina flitiga dagar börjar ta slut nu, det blev endast igår och iförrgår. Som jag sa i senaste inlägget så skulle jag gå hem till famor igår, vilket jag gjorde, jippie. jag sa att jag också skulle baka igår, men det gjorde jag inte (har fortfarande inte bakat) köpte chips istället till min syster och mig och vi tittade på sex and the city filmen för min syster hade aldrig sett den.
Idag har jag bara underhållit mig med en sak, EN sak. Vadå tänker ni kanske då? Jo jag har hållt på med svenska nationella muntliga provet. Har fått ihop 3.35 minuter och det ska vara 4-6 minuter så ja jag måste komma på något mer vettigt som jag skulle kunna säga vilket jag inte kan, men jag har inget val och jag måste så KÄMPA KÄMPA. ska få hjälp av mamma imorgon så det löser sig nog.
Nu tittar jag på världens härligaste män, players! Vilka hemska grabbar men ändå inte, usch.
Ska kika vidare nu, kanske vara lite onyttig och ta en bit pizza också? nja det visar sig.
Go natt. SES

time to sleep

jag ska sova nu, men jag måste bara säga att idag har jag varit riktigt flitig idag. Lång promenad med hunden, varit på körskolan och gjort syntest och skrivit in mig, skaffat paket och hela kittet! Plus att jag har städat min systers rum som var verkligen behövligt eftersom hon kommer hem imorgon och jag har inprincip bott här de senaste veckorna/månaderna, och jag har ävan plockat upp lite i mitt eget rum.
Imorgon ska jag ge mig in på ännu en flitig dag. Jag ska börja dagen med att gå med hunden till farmor och äta lunch, sen ska jag inhandla lite ägg och andra varor så jag kan baka något tills syrran kommer hem.Ska nog också börja på mitt tal till svenska nationella muntliga provet. Heja mig som faktiskt tar tag i saker nu och inte bara ligger och slöar hela dagarna (som jag brukar göra)


Min syster elin och jag på väg till Italien i somras

Time to sleep!
SES!

Amor är hans namn

I fredags kom vår nya vän hem. Han är så himla söt och hur energisk som helst, när han är som piggast så står han knappt stilla i en sekund, nej jag skojar inte, han flyger runt i huset fram och tillbaka hela tiden. Tills han blir trött och lägger sig i ens knä eller i soffan eller någon annan mjukplats.


Amor är hans namn

Idag är det konsert i stora Skedvi kyrka så är ni där är det bara att komma förbi, det kostar dock 50 kr men alla pengar går till världens barn, ja precis alla! inte 25 kr eller 10 eller något liknande utan allt
Det är iallafall klockan 18.00
Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig, ska vara där kvart i fyra och jag måste hinna äta innan.
SES!

Världens härligaste män: De djupa

Igår var det dags för världens härligaste män igen, denna gång var det djupingarna, och nej de är inte lika roliga och härliga att titta på som snyggingarna, men de är trots allt de djupa och p.g.a det djupa så blir de lite mystiska också, och det kan ju ingen motstå. och vem kan motstå Tomas Andersson Wij som sitter i en kyrka och spelar på sin gitarr och sjunger, underbart! Han kanske inte är världens snyggast men det gör ingenting.
Så idag har jag varvat mellan Tomas Andersson Wij och en annan svensk underbar djuping, vem då? Jo Lars Winnerbäck såklart, härligt och mysigt. Perfekt nu på hösten.
Favoriten med Tomas är lugnt evighet inte hört den? nej men lyssna då, tro mig du kommer inte ångra dig.





Matte provet är äntligen gjort nu! så nu kan jag äntligen få tillbaka mitt vanliga liv,  inge mer matteplugg, på ett tag iallafall. Eller ja inget tills nästa prov iallafall, men det är förmodligen några veckor kvar tills dess. Och höstlov är det nu också, från och med imorgon! och på måndag kommer min syster äntligen hem också. Mycket positiva saker på g nu.


nothing today

Onsdag har inget att säga. Matte prov imorgon! pluggapluggaplugga!
Har egentligen inte tid med det här så nu jäklar lär jag  ta nya tag och plugga.
Vi ses!


Ett måndagsbarn med skryt och njutningar

Vet ni vad jag är ett riktigt måndagsbarn! Jag bara ÄLSKAR måndagar, speciellt eftermiddagen Vill ni veta varför? Klart ni vill. Jo, jag har både sång och dans! Två av mina största intressen och som jag ÄLSKAR på samma dag! Och att jag bara har två lektioner i skolan är ju inte heller helt fel. Helt great! Och ja jag vet att det inte är måndag idag men det gör inget för mina tisdagar är heller inte helt fel de heller. Har två lektioner då med, slutar halv elva och har både fiol och piano, mina två andra intressen (har inprincip fyra intressen)
Det här kommer bli riktigt bra det känner jag på mig, ett perfekt litet avslut på min gymnasietid, för det kommer se ut så här hela året. Tills den 5:e juni då jag slutar gymnasiet och aldrig kommer tillbaka till den här tiden, så nu njuter vi. NJUT!

Veronica Maggio - Måndagsbarn passar bra just nu, eller veronica i överhuvudtaget passar bra.

en tvåårig nykomling?

Vi kanske kan få en tvåårig nykomling i vårat lilla hus snart. En kvinna från skräddarbacken ringde nyss och berätta att hon hade två stycken terrier, en hona och en hane. Hanen skvätte tydligen inomhus när honan, men bara när honan var där annars så var han jätte bra och han är kattvan :D Så vi kan få han helt gratis om vi vill! Förstår ni gratis!! Istället för att betala 10 000 kr som är genomsnitts priset för en hund. I AM SO HAPPY!  det enda som fattas nu är att mamma ska prata med pappa sen får vi se hur det blir.

UPPDATERAT:
Jaha då var det klart på fredag kommer jag ha en ny liten vovve springandes på gården och i huset. Vi ska testa och titta om hunden trivs med oss och om han funkar med katterna. (håll tummarna!)
Det är iallafall en cairnterrier och den heter Amor,  våran lilla kärleksgud!

Super Sunday

Vilken söndag, nej jag vet den är inte klar än men den har börjat bra.
Iallafall enligt mig, för jag är en lat tråkig människa som älskar att titta på film i min ensamhet, haha nej jag skojar inte jag älskar det verkligen! En kopp te, en bra film och något hembakat sittandes/liggandes i sängen.
Filmerna än så länge för idag: Indiana Jones och Kristalldöskallens rike och what happens in vegas. Kanske ska kika på de nya avsnittena av gossip girl och one tree hill sen. Det visar sig.
Egentligen, ja egentligen så borde jag dra mig ut och springa lite men det kommer inte bli av inte om jag känner mig själv rätt.. Erika du måste lära dig att inte bara tänka utan att faktiskt göra saker också!

slitet och tröttsamt

Konsertena igår gick bra, speciellt den riktiga (om man kan säga så?) hur som helst vi spelade på fick beöm osv.. Det blev iallafall en lång dag, så när jag kom hem till sofie var jag trött och sliten så fest blev det inte för mig, Stannade där till klockan elva (ja jag vet jag är en torris) sen åkte jag hem spik nykter och trött.. Fick iallafall använda min nya kjol :) det positiva för dagen..
Och komplimanger, vilka komplimanger! Jag blir rörd och tårögd. Speciellt det Matilda berättade om vad hennes mormor hade sagt om mig: Hennes mormor hade varit på stan när jag sjöng där och sa att om hon gifter om sig någongång så skulle jag få sjunga på hennes bröllop! :D hur gulligt är inte det!
thats it,

SES


mitt liv åt matten

Jag har helt och hållet ägnat mitt liv åt matten de senaste dagarna. Matte och Skola och Spelning, thats it!
Men nu har jag bara 15 tal kvar sen är jag klar med allt som ska ha gjorts innan provet på torsdag så det känns riktigt skönt. För att fira detta så ska jag ta mig en liten partykväll imorgon, eller liten och liten Sofie Danils har 18 års fest! Tänkte bara åka dit och ge present och en puss på kinden sen åka hem igen, men nej. Har skaffat mig lite öl (det kan bli intressant), en outfit och ett pepp och glatt humör så här ska röjas. En stor hemma fest blir det. Hela hennes klass (HELT SJUKT!), alla vi brudar och lite grabbs. Perfekt
Jag tillägnar Lazze - Back to 85 till mitt humör! :)

HEKTISKT blir det dock imorgon innan kvällen.
Skola till förmodligen 14.25(?), Samling på kupolen 14.30, konsert 15.00 & 15.45 efter detta samling17.30 inför nästa konsert som börjar 19.00 (19.00 är den tiden som vi egentligen ska vara hemma hos Sofie men inte för Erika), Direkt efter konserten hem till Sofie.

Nu ska jag göra mig en kvällsmacka och koka lite te sen ska jag se the frigde eller vad det heter(?) ni kan ju rätta mig om ni vill.
SES!

UPPDATERAT:
Såg att det hette fringe! HAH där var jag ute och cykla.
Men nu vet jag iallafall till senare.


mina fingrar somnar snart

drygt årsmöte rolig skoldag och perfekt danstimme.
Nu ska jag titta på underbara Magnus Betnér och frossa lite sen ska jag sova.
Jag är helt död så mina  fingrar somnar snart så därför blir det inge mer idag.
SES

I got some new old things

Lite nya saker har kommit till i gaderoben!
- 2 par gamla skjortor (pappas gamla) En gul&svart randig och en vit&blå randig
- En stor grå stickard cardigan (hittade den i stugan)
- Två stickade tröjor, en vit och en blå (farmors gamla)
- Och jag är klar med kjolen som jag och farmor sytt om från en oanvänd klänning.
- Tjocka strumpbyxor (de enda som är nytt)

:) nu är jag lycklig, kläder gör mig glad. Och kläder med historia är intressant.
Har inga bilder dock på kläderna men de kommer att användas flitigt så ni kanske ser de på stan i skolan and so on.

Stugvisiten igår resulterade i massor med bilder också, har inte lagt in de i datorn än dock, men de kommer.
Håll ut, eller något sådant? hah

Nu ska jag göra mig en varm macka och sätta på tv:n
SES


sleep all day

Idag har jag sovit hela dagen, eller nästan var i stugan på förmiddagen och fixade massa innan snön kommer med mamma, pappa och farmor. Skulle sy idag men jag mådde inge bra så jag sov istället. Eftersom jag inte sydde idag ska jag sy imorgon istället. Men ni vet att jag skrev igår att jag hade fixat spets till en klänning, ja det var vad jag trodde, spetsen som min mamma pratade om var inte spets utan det var mer som ett transperant tyg med spets längst ner så det sket sig. Men jag hittade ett guldaktigt tyg istället som jag kanske skulle kunna sy en klänning av. Med andra ord kan jag förhoppningsvis göra mig en klänning imorgon ändå.
Nu ska jag titta på film.
SES

Riktigt söt!

Dagmar har gjort en riktigt fin klänning S/S 09, ljus rosa och riktigt söt. Jag är förälskad!
Jag som har tänkt att jag kanske skulle testa sy min student klänning själv funderar på att ta den klänningen som inspration.  KLICKA HÄR!


helg, äntligen helg!

helg, äntligen helg! det är allt jag har att säga.
NEj men här kommer några meningar: fredag är ju så härligt, den här helgen ska jag bara ta det lugnt nästa helg firas sofie för hela slanten och konsert på det med. No room for sleeping. Jag tar igen nu!
Imorgon ska jag få sy lite! spetsklänning, har fixat lite spets för en klänning och ska sy om en klänning jag aldrig använt till en kjol..
Nu ska kika på what happens in vegas
SES


En skön kvällslåt

En skön kvällslåt innan jag går och lägger mig: The virgins - rich girls
Hela deras är så skön, de underbara mysa grabbarna är inte bara heta utan de kan sin musik också. Ladda ner sök på youtube vad som helst! LYSSNA!
OCh Ladyhawke såg jag i elle tidningen idag hon är också bra, lyssna på hon med

gamla och nya elle

varit seg med att läsa elles oktober nummer och tänkte att jag skulle läsa klart allt idag (hade bara skönthet kvar) så precis när ja skulle gå och hämta tidningen så hittade jag det nya elle nummret på min säng, wihi! Så nu blir det dubbelt upp i helgen. Eller ja, hann faktiskt läsa klart oktober numret idag men ändå :) Jag blev glad.
Läste Klara och LIndas kommentarer nyss, vet inte om det är för att jag har haft mens och är känslig men jag blev rörd och började nästan att grina för en varsinn mening? kan ha med att jag saknar de också, vem vet?
Nu ska jag kika på criminal minds och läsa lite mer.
SES


Mina USA brudar.

Klara kommenterade mitt förra inlägg och skrev att mycket hände i mitt liv och att jag inte ska glömma bort henne, jag kan ju säga att det kommer jag inte göra! ALDRIG!
Sen händer det egentligen inte så mycket i mitt liv just nu. Det tycker iallafall inte jag. Det enda är på hundfronten kanske men that's it. Ja appropå hund fronten så kommer de få valpar om tre veckor vilket betyder att de kommer vara leverans klara 24 december eller 14 januari, beroende på hur länge de vill att de ska vara hemma innan de skickar iväg de.
Vi hittade även tibetansk spaniel hundar som kom den 30:e september, så imorgon ska pappa ringa till de som har valparna. Wihi.
Iallafall, tillbaka till Klara, jag saknar henne jätte mycket och det är bara 9 månade kvar nu innan hon kommer hem, bara och bara? egentligen inte kanske? Men med den inställningen går ingenting fort, så det är BARA 9 månader kvar sen kommer hon äntligen äntligen hem! Jag saknar henne abnormt som ni kanske märker. Hon är en stjärna!
Sen är det ju inte bara Klara som är i USA, Anna och Linda är också där och de saknar jag också jätte mycket. Anna Holmbom min klippa sen många år tillbaka kommer iallafall tillbaka på söndag som är så great! Det kryper i benen för jag längtar så mycket. 2 veckor har hon varit borta nu, vilket egentligen inte är så länge men jag träffar henne så ofta så det känns som jätte länge. Linda är det som för Klara 9 månader kvar, vilket suger. Jag saknar henne minst lika mycket som de andra. Inget järngäng utan dessa brudar.  Mina USA brudar. De gjorde min sommar, vilket gör att det känns tomt efter att ha umgåts med de varje dag nästan hela sommaren.Inte så konstigt kanske?
Vad jag babblar, förstår om ni inte fattar ett skit om vad jag har skrivit, för det gör jag knappt själv. :)

 Anna, Klara och Jag på lars winnerbäck

 Linda och Klara på ångbåtsbryggan en sommar kväll.

Föressten,  kolla in Klara och Lindas  bloggar där skriver de om sitt liv i USA (klicka på namnen så får ni deras bloggar)

höst: favoriter i repris

det är höst och jag har öppnat mina öron för Sophie Zelmani och Regina Spektor igen,har inte lyssnat på de på jätte länge men de passar perfekt för hösten så idag åkte de in i ipoden igen. (Om ni inte hört de, tryck på namnen och njut)

Idag har vi varit hos våran hund frisör och fått ett förslag för en uppfödare i stockholm, cairnterrier :) gojs vi ska försöka få tag i de i kväll och se om de får några valpar under den närmaste tiden.
Nu ska jag plugga plugga plugga!
SES


målade naglar och älskade skor

Som jag sa igår hade jag bara en lektion idag, men pga mensvärk så blev det ingen lektion. Skönt men ändå inte.
För att göra mig glad så har jag målat mina naglar.  Blev max factors Midnight bronze nr 168, så nu har jag brons aktiga naglar.
Glömde säga igår att jag köpte mina skor i torsdags, älskade älskade skor!

 Mina målade naglar


 älskade älskade skor. Köpta på din sko

en kort grej:

en kort grej: jag kom precis på att jag börjar klockan 2 imorgon! bli avundsjuka, för jag har bara en lektion också. Engelska, slappt skönt och bra.

helgen

Har inte setat framför datorn sen i onsdags nu, eller om det var i torsdags?  Känns riktigt bra iallafall och uppfriskande, man har ett liv utanför internet? helt sjukt eller hur? hah..

Hur som helst, helgen har varit riktigt bra. I fredags så blev det middag på koko thai och filmkväll med musikteori människorna.  Och i lördags var det tjejmiddag med alla tjejer, Malin hade kommit hem från Afrika och Klara från Spanien så det var på tiden att vi sågs alla. Blev taccos, vin, massor med kort (kommer ut sen) och drink på s1. Högsta betyg för helgen!

Nu ska jag återgå till mitt läsande i ELLE.
SES!

ett faktum

Är trött och har ont i huvudet, så jag orkar inte skriva speciellt mycket nu.
Promenad idag på idrotten, det var trevligt att prata med folk. Eller folk och folk vi började att gå som ett litet gäng men det slutade med att det bara var jag och Sofie som gick med varandra i slutet de andra gick så jäkla snabbt och försvann före oss. Men det var trevligt att prata med Sofie iallafall.

Betalat lite av studentresan idag, nu känns det som ett faktum att vi ska åka. Wihi. Har betalat london resan också så det känns också som ett riktigt faktum. Roligt värre.
Dansa, Klassen m.fl och Sola - Musikalen Chicago, Middag, Utgång och Shoppa

Greys anatomy nu.
SES


So you think you can dance

SKREV DETTA INLÄGG IGÅR MEN GLÖMDE TYDLIGEN ATT PUBLICERA DET.

SÅ JAG GÖR DET NU ISTÄLLET:


Sitter och tittar på so you think you can dance just nu. Älskar verkligen det programmet, och de är ju så grymmt duktiga på att dansa allihopa. Gillar verkligen att se alla olika moderna nummer också (kanske för att jag dansar modern själv?) Final iallafall just nu, och jag kan inte välja en favorit har verkligen gillat de 4:a som är i final sen början.
Så det spelar verkligen ingen roll vem som vinner blir glad ändå, hihi.

Yogan gick jätte bra, så skönt att inte tänka och att bara slappna av. Har haft gråten i halsen hela dagen och bara undvikit allt som har med quincy att göra, men nu har jag grinat lite och mår mycket bättre. Yogan mamma pappa och min syster hjälpte verkligen..

Vi har faktiskt tittat på lite uppfödare för olika terrier raser idag. För tidigt? Gah jag vet inte riktigt, vi har tänkt och disskuterat länge om att ta bort quincy och i samma veva disskuterat nya raser för en ny hund, för vi känner alla att det skulle bli för tomt  och ledsamt utan en hund i huset.

Nu ska jag kika vidare på so you think you can dance.
SES!


RSS 2.0