Evy och Ika is in thaaa house!

Är i Borås och busar med Evelina. Imorgon bär det av till Göteborg och Malin för långhelg. Åååh livet! Så jävla bra. Ja juste gick upp 4a imorse så humornivån är verkligen på hög nivå nu, som ni ser på bilderna. Haha. Har hittat Oskars dubbelgångare också!

Medieanalys

Amen jag klarade medieanalys hemtentan från helvetet och projektarbetet. WOHO!! Firar med Game of Thrones och lite honungsmelon. Imorgon firar jag med mördarpass på Friskis, can't wait.
Förfirade i lördags med att köpa en klänning/kimono liknande sak som jag tänker ha som kappa i sommar.


mixed. smoke. lace. beauty.








bilder; tumblr, thekillingmoon, lefashion

spinning baby!

Har ju kört igång med träningen igen, går till skolan; vilket blir ca 5 km (lite mer) de dagar jag går i skolan. Försöker sen gå så mycket som möjligt utöver det också . Men det bästa är spinningen, det är som guds gåva till mig. Älskar det! Måste hitta ett bra ställe som jag kan spinna på i sommar.. Blgegirlllzzzz något bra tips?

beautiful woman



Alltså Emma Elwin, vilken vacker kvinna hon är. Om det är någon bloggare jag följt slaviskt de senaste åren så är det Emma. Hon har alltid haft vackra bilder, bra tips, fin ispiration och snygga outfits. Hon och Columbine är fanimej bäst.

2pac hologram.



Fortfarande det sjukaste jag sett konsertmässigt. Tänk om man var där, epic!

Kvalborg, valborg, vår och maj.

Kvalborg och valborg blev så sjukt bra. Vi började firandet med grillning på triangeln och några cider mot husväggen i solen. Efter flera timmars häng i solen och mängder av cigg, tacata-aktiga låtar och skönt häng drog vi vidare till Snerikes och hämtade upp Uppsalaborna för att sedan dra vidare till Jacob och djäknefest. Några timmar senare blev det promenad och sängen - och laddning inför valborg! Valborg började alldeles för tidigt med upphämtning av stockholms finbesök och en bussresa mot parken. Under ett träd som var dekorerat med skor och ballonger satt vi i solen och stekte bort hela dagen, sallader, vin, cider, öl, cigg, musik, house och the bland band.. Efter att vi blivit sönderbrända blev det världens härligaste middag; thai och skratt som aldrig förr - och sedan en kväll fulll med skador, fester, skratt, tårar och ja allt som det ska vara en lyckad och stor kväll som Valborg..

Idag har vi stekt och sovit i solen hela dagen med jämna pauser av pirra och chillout.. Back to reality nu: skola, vår, resa till göteborg, borås och världens bästa kompisar och massa annat mojs.

RSS 2.0