2011-11-28



Igår var det första advent och passande till det kom första snön för i år. Det var helt perfekt. Firade första advent med ett tänt ljus och mys med mamma och sedan flygande jakob med bästa C. Avrundade allt med en kopp te och god choklad(mmmmmh!!!!)... Nu sitter jag under filt och fryser, lyssnar på julmusik, läser bloggar och tar en paus från pluggandet. Väntar på att C ska komma hem(har tagit över hans hem, mohaha!) så jag får äta.. Onsdag; uppsala igen och julshopping på hög nivå.

att köpa eller inte att köpa det är frågan..


Kommer från Nowhere. Jag tänker till juldagen eller nyår och en snygg svart klänning till.


en del av mitt hem2





- bilderna på väggen. Nöjd tjej.

En del av mitt hem



Imorgon ska jag sätta upp fina bilder på väggarna i brist på tavlor. Kommer nog bli bra, ni får se då.


fint under




kan köpas på fairefroufrou.com. dock lite dyr, men ack så fin.


2011-11-13

Var ett tag sen nu. Trivs bättre med håret, skaffat en bra hårtork som gör allting så mycket lättare. C var här i helgen och tog upp all tid och efter tre veckors uppehåll behövdes det. Mys, bio, kalas och mycket chilll.. Helt perfekt var det. Nu är det en och en halv vecka kvar tills vi ses nästa gång, och då i en vecka. Längtar.
Nu underhåller jag mig själv med att leta efter ett par bra vinterskor. Mina kängor har gått sönder, måste kolla om de går att laga, de skönaste klackarna/skorna jag har. Typiskt. Ska försöka hitta ett par till i alla fall. Och kanske ett par vinterfestklackar? Vi får se. Jacka behöver jag också. Börjar bli riktigt kallt nu, nästan långkalsonger kallt.


din sko, på rea. Kanske?

nytt hår



Var och klippte mig igår, blev riktigt nöjd. Helt nytt. Dock saknar jag mitt midjelånga hår lite grann idag, men det går nog över när jag vant mig.  Ovant med lugg också, måste skaffa en hårblås nu så jag kan fixa mig på morgonen,  är så van med att bara låta det självtorka, funkar ju inte riktigt nu.


skruttttishund! - mopsen

Och ett litet mopsbildregn;





(DÖÖÖÖR SÅ SÖT!)
bilder; google

skruttttishund!

SÅ himla söt. dör lite inombords för att den är så söt. Bulldogs valpen alltså, vilken liten rynkig skruttis. När jag skaffar egen lägenhet då blir det en bulldog eller mops som får bli min sambo.
Här kommer ett litet bulldogsregn;





bilder; petra tungården och gooogle

edge of glory



Kan vara den bästa verisionen av en låt någonsin. Blir aldrig sämre. Vill ha den i min iphone så jag kan lyssna på den konstant.


walking down the street



bild; ilovewildfox

tre gånger jag


RSS 2.0