en långhelg senare.

Borlänge bjöd på påskmiddagar hos två helt olika familjer. Lärde mig återigen att grillat är bäst. Drack cider. Drack öl på pub med pojkvännen. Sola i sommarstugan, tittade på grodor och bara hade det underbart. Hela påskhelgen. Tillbaka i Uppsala blev det grillning igen och nu bara myser vi innan stormen av människor kommer på fredag.


vill ha: färgglada läppar och orange!



(skulle inte säga nej till klackarna heller)

bilder; columbine och emsedge

sol och vår!

Nu är fräknarna tillbaka. Ett riktigt vårtecken.
Och imorgon är det äntligen dags för Borlänge!

knallrosa


nytt läppstift från nivea. Färgen; Rose (nr 65) SÅ värt..

dancing with myself



nya shortsdressen från H&M.

i love wildfox - sommarfin!





tillbaka med våren.

Jag lever, bara så ni vet.
Våren är här på riktigt nu, blommor på marken, sol som värmer kinderna och baraben på trappan varje morgon. C har varit här sen i söndags så nu har jag fått min dos av kärlek så jag klarar mig tills på tisdag.
Sen har jag även fått nytt boende(!!), så jag behöver inte bry mig om det nu när vi ska flytta härifrån i juni/juli. Det är ett studentrum på 19 kvm så delar jag kök och badrum med en till person. ÄNTLIGEN ett förstahands kontrakt! Nu blir det mer häng i solen!


I söndags efter brunch.

bilder!



Har tagit tag i det här som kallas studentrabatter och framkallat hundra bilder gratis idag(endast frakt som kostar) kändes helt okej! Projekt fotoalbum och sätta upp bilder på väggen är på gång nu.

the story..

Brandi Carlile – The Story

greys anatomy. tårar, smärta och ångest. så fruktansvärt hemskt, så fruktansvärt vackert. Väcker alla gömda tankar.

onsdag den 6:e april

Lyssnar på Bob Dylan, längtar efter sommaren. Som kommer bli bäst. Läser Elle, Styleby och alla andra modetidningar, läser DN på hemsidan. Ser alla människor som lever i sina drömmar och människor som aldrig kommer kunna ens pilla på drömmen med ett finger. det är sorgligt.

darling.

kärlek...
att åka ifrån dig ännu en gång i en vecka, det gör ont i hela kroppen varje gång.

RSS 2.0