drömmar i ett tomt borlänge

igår lämnade jag vackra uppsala för en sommar i borlänge. Börjar min sommar med tentaplugg och drömmar om varma nätter med vänner. Snart är drömmarna här. snart.

oskar på taket.

I tisdags när jag var på taket och de endast skulle vara lounge bildades snabbt ett dansgolv tack vare en grymt bra dj (kalle kryp om jag inte minns fel). Helt plötsligt var klockan fem i ett och mr dj satt på kvällens näst sista låt. Till min glada överraskning var det oskar linnros som spelades på full volym. Från och med du. Mannen är bäst.

migrän

Att ha migrän när man ska ha roligt och gå ut en sista gång innan sommaren med sina kursare suger rätt så hårt. Alltid fel tillfälle.


avslutningskväll

Pastellfärger, vackra färger och snören som hänger ner från träden, bakelser, bål, kubb, badminton, tipspromenad, människor, konstvetare, filtar, en park, lycka i luften, pub, mat, långbord, skratt, mer lycka, spöregn. Det var min avslutningskväll med kära konstvetenskap A. Oj vad tiden går fort. Nu är allt slut, på söndag lämnar jag vackra uppsala för en sommar i borlänge. Vår sista girls night out ikväll (minus sandra som redan lämnat oss för örebro), vi satsar på stort en sista gång innan sommarlovet börjar. STORT mina vänner STORT!

don't stop til you get enough






det luktar regn och vår överallt idag

Solen sken, en stor balkong, 8 små vänner i en stor stad redo för en stor kväll. Dans med billie och dansarna, skrikandes tills man blir hes, öl, vackra män och vackra vänner. Lördagen gjorde mig lyckligare. Nu perfekt söndag med regn för tankar och huvudvärk.

borlänge för en natt.

Nu lämnar jag uppsala och huvudvärken för en natt i borlänge hos mamma och pappa. Imorgon dansar jag mig galen med fina människor till billie the visions and the dancers ljuva musik.


vår vår vackra vår

nu är det baraben, värme trots linne, svettiga danser med fina vänner, öl och vin utomhus och vackra klänningar överallt.


and then i was left alone


we are awesome together

Vin i alla sorter, öl i fler, fina krusare, läkare och vänner från olika håll samlade på ett ställe, mitt ställe. Bord flyttades och snabbt startades ett eget litet dansgolv med rökande och glada människor. Folk överallt i mitt ställe, jag har aldrig varit på en sån bra hemmafest och det var min hemma fest. Där var jag lycklig. 25 grader varmt, filt, sola, fina anna och chill hela dagen. Världens bästa helg!


fylleslag i flogsta

Ikväll dansar vi hemma hos mig i Flogsta. Det kommer bli nice!

gått så lång tid, så länge sen


Varje gång är som den första gång vi sågs,
  även om det är över nu.          
Allting har förändrats men du finns kvar.
Allt var svävande men nu så ser jag klart.

Mina minnen höll mig uppe varje dag.
Du är som att andas för.        
Jag gav aldrig upp dig när du försvann.
Långa dagar blev till nätter sen till år.


what to wear?


en riktig vecka i uppsala

Fikat på uteserveringar i solen med kursare, bevittnat demostrationer och när lars vilks blev nedslagen igår på uu, druckit öl jag inte har råd med, sett en vacker man med vackert hår, svettats i vårvärmen, kliat ögonen för pollen, städat mitt rum inför fina annas besök, sett att toan läcker, dött lite, löst mina problem, är hungrig. Och det är bara onsdag. Ikväll kommer kanske tjejerna hit och tittar på film, imorgon är vi lediga, på fredag kommer anna, vi ska dansa med mina uppsala vänner, fika, äta, bara vara i solen. VILKEN JÄKLA VECKA DET HÄR KOMMER BLI.

på msn.se

Skoj att jag var på msn's hemsida idag som "vem är hetast idag?" haha. Sjukt.


dumma väder


åh ge mig värme, barbent, långklänningar och leende.


lust for life and white sky


dear nike

http://dearnike.freshnet.se/ måste tametusan vara en av de snyggaste tjejerna som finns. Vilken inspirerande brud!

home sweet home

Tillbringar helgen i ett molnigt borlänge med mina närmaste. Skönt att vara hemma.

en skål vår

en stor kopp te. träd som snart står i blom. en hals som gett upp.
rinnande ögon för pollen. en skål vår.

att dela med sig

Musik och vad man lyssnar på kan vara väldigt personligt ibland. Jag har delat med mig av några av mina listor på spotify, men några håller jag för mig själv då de används när jag bara vill vara själv och tänka själv med min egna musik. Eller dansa på en högtalare med mina närmaste vänner.  Samtidigt känns det väldigt töntigt, det är ju bara musik. Ni ska få mina listor idag, mina nya listor. Mina fina listor. Fan spotify alltså, vilket underverk till världen.

början på den nya våren
knas aka papercut med vänner
kvällssol på en balkong
när vi dansar i värmen (working progress)


ready for the floor


en underbar helg

Den här helgen har varit över alla förväntningar jag någonsin har haft. Solen sken, bästa vänner, god mat, nya vänner, bra musik, svettig dans, parker och vin. Jag kan inte sluta le, just nu ligger två fina i min soffa och kollar på sex and the city och imorgon rymmer vi till stockholm över dagen och går på museum och sitter vid vattnet. Jag vill bara leva.

RSS 2.0