bye bye dog.

jag har ingen hund längre, det gör ont..
Idag kl 13.00 så åkte mamma och pappa iväg med han till vetrinären där han fick en spruta och fick sakta somna in..
Efter 12 år efter 12 långa hela år så har jag ingen hund längre. Det här suger och jag kommer sakna han abnormt mycket!
Så idag ska jag underhålla mig med annat och gå på yoga, har spelat idag också, andra gången snart..

                                   

Bye bye baby dog!

Nu ska jag spela, SES!

Smock fullt

Halv bakis dag idag, egentligen inte kanske, blev bara halv dant full igår men vi skyller på sjukdom eller något eftersom jag känner mig trött och hängig, kanske var det för att vi gick  igår från oskaar hem till mig? Vilket egentligen inte är så långt hem men ändå med en oversizeskjorta en spetsklänning strumpbyxor och skinnjacka blir det lite kallt och sjukligt.. Iallafall festen var rolig och smock full, 108 pers i ett litet´hus om jag inte minns fel? SHIT säger jag bara..
Skoj iallafall och min pappas skjorta var en hitt bland folket :)

Nu ska jag göra sås och kika film SES

PEPP!!!!

Jag är så pepp nu! Efter att ha planerat med Anna om morgondagens fest hos Oskar så är jag så himlans pepp på att dansa och ha det trevligt.. Det ska nog bli en bra fest hoppas jag för  det blir ju trots allt vad man gör det till och Oskar fyller ju 18 år så då måste vi ju göra det till en bra fest! :)

Nu ska jag ladda och bli riktigt super frisk tills imorgon, anisksmask och lite manikyr så man blir fin tills imorgon och lite mys med film.
SES!

bilder

tog kort igår, på katten och så. Gillar verkligen den nya systemkameran. ME like!
Ska försöka ge mig in på det här lite mer nu, men är nybörjare så det blir väl säkert bra med tiden.


Min katt


pappas gamla gitarr.


våran gamla brygga i stugan


sjuk dag 2

Är fortfarande sjuk, har lite feber idag, ont i halsen, i öronen och i huvudet, fast inte så mycket i huvudet idag fast det är som ett tryck som är där hela tiden och vill inte försvinna, drygt..
Missar konserten gör jag idag och orkestern.. Plus skolan vilket suger för vi har prov imorgon och jag har inte böckerna hemma, så jag ska nog göra det nästa vecka efter skolan, om jag får det vill säga, HOPPAS, det är mitt betyg som står på spel.. Fast å andra sidan är det vårat första prov av många så det kanske inte är så hemskt..

Nu ska jag titta på stolthet och fördom.
SES


makeover

gjort en rejäl makeover idag på bloggen som ni kanske ser, det var skoj men drygt.
Hittade iallafall en bra blogg som hjälper en att göra om designen på bloggen och så och förklarar allt jätte bra. (www.designadinblogg.se)

Hemma idag

börjar bli sjuk, det här suger! Ont i halsen och plus att jag känner mig febrig också.. Missade orienteringen gjorde jag också  och söta ida gustafssons 18 års dag!
Men men, nu tittar jag på gammla desperate housewives avsnitt, avsnitt jag redan har sett men det finns inte mycket annat att göra nu. Jag vill gå ut och springa eller ta kort eller något men jag kan inte riskera att bli sjuk heller, konsert på torsdag som jag måste vara med på, this sucks!

Nu ska jag kika vidare.
SES

tre små tips

Om du söker inspration till morgondagens outfit, eller till helgens så är ilikemystyle.net och www.dirtydirtydancing.com bra tips, Dirtydirtydancing är london fester så det kanske är lite över den gränsen som man kan klä sig här i lilla konservativa borlänge (vilket suger men men) men det är skoj att titta ändå. ilikemystyle.net är väldigt blandat något för alla smaker. Sen finns självklart också http://stockholmstreetstyle.feber.se/ där det är kort från gatan (så dagliga outfits alltså).. TRE små roliga tips iallafall för er som vill och orkar.

super

helgen var super, fin fin middag med några tjejer. Det blev mycket prat om allt mellan himmel och jord.
Fick även tillbringa lite tid med syrran också som äntligen kom hem över helgen,  nu är det dock ett tag kvar innan hon kommer hem nästa gång. Får ta vara på den tiden man får iallafall.

Just nu ligger jag i soffan och tittar på vänner, vaknade en timme försent idag och missade svenskan så det blev bara mentortid, duktigt! och jag ser helt misshandlad ut också, blåmärken på knäna och en axel som gör ont som bara fan med en bula på. Vad kommer det ifrån då kanske ni undrar? Jo så blir det när man dansar modern, men det är det värt det.

Nu ska jag lägga mer tid åt vänner och mindre åt datorn.
SES

kom igen lena

Kom precis hem från stan. Våran lilla uppvisning var idag, nog för att vi bara hade en låt i själva konserten eller programmet, men vi spelade låten två gånger, som öppningsnummer och som näst sista låten. Vi sjöng iallafall en annan verision av håkan hellströms kom igen lena, första gången gick bra, men då hördes inte pianot, andra gången hördes pianot men då glömde jag bort texten på ett ställe, vilken tur vi har va? Måste säga att det har gått mycket mycket bättre på repen när vi har haft flygeln istället för en keyboard och det bara varit vi där. Men så är det väl, ibland. Ibland är det dock helt tvärt om..

Ikväll blir  det tjejkväll hos Zara, ska bli mys och trevlans!

Nu so you think you can dance!
SES

måste!

Det finns egentligen bara en sak som jag måste göra nu och det är att plugga historia! MÅSTE MÅSTE PLUGGA!
Så jag tänker inte skriva så mycket nu.
Tänkte bara säga att mina glasögon från www.saltopeppar.se har kommit idag, me like. Ska bara fixa rätta styrkan och sen är de perfekta, men tänkte prov ha de ändå imorgon bara för sakens skull. (Kanske)
På fredag ska vi boka studentresa också, det ska bli riktigt skoj. Men klarar man av att vänta i 8 månader på den? har iallafall london emellan, längtar till london också, shoppa shoppa shoppa, och chicago såklart. Nej inte staden chicago utan musikalen chicago som vi ska se i london, ska bli riktigt roligt.

NU måste jag verkligen göra historia om det ska bli något bra resultat på första provet för hösten.
SES

avslappnad men inte trött

Yogan gick bra, fast man blev inge andfådd eller svettig, vilket kanske är bra, men nej inte när man tränar då ska man bli trött och svettig. Blev trött i armarna dock men jag har så svaga armar så det var ingen överaskning. Men ska fortsätta att gå ändå så jag får lite avslappning vilket jag behöver oj oj för mitt schema är fullspäckat med träning musik och skola. Plus att vännerna måste få komma in i bilden, viktigt!


T-shirten och mössan som jag köpte idag.
T-shirten köpte jag på herravdelningen på carlings och mössan från H&M.


frukostfika

Tog en frukostfika med evelina idag på waynes, riktigt trevligt. Och nu har jag fått veta alla detaljer jag så länge velat veta:)
Efter frukostfikat så tog vi oss en tur runt på kupolen, fick mig en ny t-shirt och en ny mössa. Känns riktigt skönt känns som att jag inte har shoppat på evigheter så det här behövdes.
Lägger nog upp en bild på t-shirten och mössan sen :)

Om en timme är det dags för friskis och svettis och lite yoga, TRÄNA TRÄNA TRÄNA!
Nu ska jag käka, SES


p.s i love you och försoning

Kvällen igår var jätte trevlig och behövlig. Fick höra lite saker som behövdes höra och fick umgås med människor som jag behövde umgås med. Perfekt! Vinet var sådär, men maten var helt fantastisk, vanlig taccos ja jag vet men det var gott.
Vi sjöng, vi dansa och spelade buzz och pratade i massor ute på altanen vilket hade en hög mysfaktor!
Somnade dock inte förens halv 5 så det blev inte så mycket sömn.

Så idag har jag bara legat i sängen och varvat mellan att sova och att tittat på film, P.S I love you och försoning. Jag blev riktigt nöjd med filmerna.. De höll verkligen förväntningarna båda två och grina ut fick man göra också. SKÖNT!

Just nu tittar jag på bridget jones 2. Börjar inte förens kl två imorgon så har ju ingen tidspress på när jag behöver gå och lägga mig precis.
Kanske uppdaterar senare idag, men bara kanske.
SES

Där går Klara och tindrar som en stjärna

Igår fyllde söta rara klara 18 år :)
Så efter en väldigt god men misslyckad choklad tårta så drog jag, emelie och veronica hem till klara där det bjöds på mat mer efterrätt och förfest för de som skulle ut.
Klara fick paket och maten var god, en riktigt bra kväll! :)
När alla utgångs människor började bli lite fulla så drog jag veronica, micaela och micaelas karl hem.
Kvällen avslutades med 27 dresses och nya elle tidningen.

Idag så blir det vinkväll med några tjejer från klassen + sofie och matilda. Vi ska äta taccos då också, så det blir tredje gången jag äter taccos då på två dagar (åt taccos hemma hos farmor igår efter skolan också)
Uppdaterar väl imorgon om det blev en lyckad vinkväll eller inte.

nu ska jag äta frukost
ses

ångest!

ångest, japp det fick jag idag, av två anledningar: ett vi testade våran ordkunskap på svenskan idag till högskoleprovet, gick väl sådär, inte sådär jätte bra, inte sådär jätte bra som jag hade hoppats. ÖVA ÖVA ÖVA!!
Och inte nog med det så hade vi filosofi idag! JAG FATTAR INGENTING och vet ni vad jag vill inte fatta någonting om det där heller. FINNS JAG? finns du? är jag en dröm, drömmer jag nu? BAJS!
 
Jag är trött och sliten, sova nu! japp jag ska vara duktig och gå och lägga mig innan tolv idag, heja mig!
GE MIG LÖRDAG!!!!!

besteg ett berg, eller nästan, okej då inte alls.

Igår besteg jag och resten av alla treor på haga, romme alpin. Riktigt drygt var det, blött, kallt och lerigt. Men vi kom upp fast vi inte gick på grusvägen utan uppför liften och en av de brantaste backarna.. När vi väl kommit upp så var det lekar och grillad korv som gällde. Sen efter det blev det projektarbete planering med anna och felicia och vår nya handledare Marcus. Kvällen blev liggandes i min systers säng och gossip girl.

Idag blir det inget speciellt kanske step senare om jag orkar träna.
Har fått de sista säsongerna på vänner av pappa, säsong 9 och 10, så nu har jag alla wiie!

Säsong 10 på g nu!
SES

fantastiskt

fantastisk dag idag. Musikskolan, kom igen lena, ovezz, dans och oth! :)
Känns riktigt bra faktsikt.
Ska titta klart på sista avsnittet av oth nu sen ska jag sova :)
God natt alla!

för dig, för mig, för oss

Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut. För dig, för mig, för oss.
Om du hör så vet du..

God natt.

dagens

födelsedags fika hos farmor på förmiddagen, snart ska jag iväg till anna och sjunga lite tills den 13:e då vi ska ha ett 15 minuters pass på någon konsert, be there. Berättar väl mer om det sen..


Tröj/klänning; H&M, Strumpbyxor; H&M och Skinjacka; MQ

goda nyheter!

Orkar inte skriva så mycket nu men kommer nog mer senare på kvällen.
Har iallafall en bra nyhet! Har inte berättat det här men min katt har varit borta i 6 veckor, han försvann när vi var i stugan, som ligger utanför säter. Det visa sig att han gått från stugan till säter och hittade sitt till en gata och en familj, eftersom våran katt är öronmärkt så ringde fick de tag i vårat nummer och fick tag i vår familj och mamma och pappa åkte och hämta han. Så nu är han tillbaka! :D han har blivit mycket är smalare men har inga skador så det är ju inte så hemskt iallafall..

Här är vår söta PORLAN!


Nu ska jag kika tv, ses!


fortfarande trött

Ligger på samma plats som jag gjorde förut idag..
Skulle på orkester och sen på filmkväll men orken fanns inte och mamma ville inte eftersom jag varit hemma från skolan och jag håller med henne..
Har inte gjorde något speciellt alls idag, var lite duktig och diskade och sen har jag kollat på vänner, thats it!
Nu tittar jag på Navy CIS och snart kommer mamma hem med mat hoppas jag.

Imorgon ska jag iallafall till skolan och sen ta mig vidare till musikskolan och spela lite piano och ha musikteori. Vad som händer sen visar sig.
Nu ska jag kila för stunden, ses!

trött och slitet

trött och sliten idag så det blev inge skola. Plus att migränen var framme och spökade.
Så nu ligger jag och tittar på mission impossible 2.. halv bra film som man sett tusen gånger men man haar inte så mycket val när kl är tio i tolv..

Idag blir det stämrep på orkestern sen filmkväll hemma hos emelie med brudarna, long time ago!
På tiden nu när alla har kommit hem från sommarensutflykter.

Ska hitta mig något at äta nu, ses!

dagens.

Efter att jag hittat ringen så var jag tvungen att ha den på mig.

 


DAGENS: Tröjklänning; Cheap MOnday, Leggings; gina tricot, Sjal; indiska, Skor; din sko

fina ringar

Har letat efter min älskade ring i en vecka, men hittade den idag! Blev överlyckllig. Hur som helst är  den köpt cocoo.se fina ringar där! check it out!

       detta är då ringen som varit borta men som nu är tillbaka!

 gillar även den här ringen! så söt :)))

Ses


en ursäkt

Vänner (alltså serien) gjorde mig glad och slutade tänka på skit. Ni får ursäkta mitt tråkiga utfall efter ett snack med jennifer, där jag prata ner alla män, alla är inte så. Men de finns några dåliga just nu och alla är runt i min omgivning..
Såg nytt avsnitt av house nytt också, det var skoj och bra som det alltid är. Det ska jag titta på fram över, min nya sjukhus serie, eller nya och nya har ju följt det innan också men ska kanske bli lite mer intensiv nu! :))

Just nu tittar jag på stefan holm som alldeles i sekunden nu rev 2.32, usch! Han ligger tvåa iallafall,  och det är bra.
Ska gå och lägga mig så fort han har hoppat klart.
God natt!

17.35

jag vill inte låta som någon typisk,  sur och dum tjej, men fan va sur och trött jag är på det andra könet just nu. För många som blivit svikna just nu alltså.. för många och av dåliga anledningar och dåliga bortförklaringar. USCH!'
Så eftersom det är så skit på den fronten så ska jag tänka på annat ett tag. Ska sy en klänning i helgen tänkte jag, spets eller något annat, något iallafall.. Och vara med vännerna och annat skoj.
Tankar som flödar och behöver komma ut, hoppas ni förstår.

spelningar

Första spelningen idag med lena, det gick som det brukar. Lite ovant första gången efter ett helt sommarlov, ris och ros!
Snart ska jag på min första piano spelning någonsin! efter att ha lärt mig själv så var det dags med någon professionel att komma med lite tips och så, Markus blev då den professionella (min körledare, som även är då pianolärare).
Efter spelningen tänkte jag dra och träna lite på friskis, öppen och gratis vecka där den här veckan och klockan 8 är det yoga och japp det har varit sommar och jag har inte tränat tillräckligt, så behöver komma ihåg igen.

Nu är det vänner och jag har till tio över på mig att slappa lite till innan jag måste åka...SKÖNT! :)))


Unna mig själv ett par skor skulle jag vilja göra nu, speciellt dessa från vagabond som var så söta!

sjung för livet

Kören gick bra idag, och det var ovanligt skoj också, vilket nog berodde på sanna och camilla som stod och dansade grease koregrafier under pausen. De är riktigt tokiga, men som sagt riktigt roliga också..
Appropå kör och sång så ska jag sjunga med anna och amell den 13:e september på nån konsert. vet inte riktigt vad det är för konsert som vi ska vara med på än och vet inte vad vi ska sjunga förutom Kom änglar (vi ska sjunga 3 låtar) men det ska nog bli bra hoppas jag, börjar bli lite nervös om vi verkligen ska klara det, lite sent ute som vanligt...
Och den 20:e september ska jag sjunga på borlänge marknad, hah ska bli en upplevelse det med, men då är det iallafall bara en låt. SKÖNT!

Nu är det kväll och csi är på gång, ses!


höst och lediga tider.

Måndag idag och jag har tagit lite ledigt från skolan. Hade bara en lektion idag istället för två så då struntade jag i det. Vi är ändå bara ute och går på den lektionen, inte min stil alls. Men kursen är obligatorisk i inriktningen, kultur alltså och kursen är staden och framtiden.
I fredags tog vi skolkort, temat var färglatt. Det blev nog bra tror jag. Vi fick ju några omgångar på oss att få ett bra kort med skratt och leenden.

Var inne på ilikemystile.net idag snacka om att bli inspirerad fick bara lust att dra fram allt ur gaderoben och testa olika outfits. Men orken fanns inte där, kanske snart. Måste duscha först och tänkte lägga ansiktsmask också, man måste ju passa på medans man är hemma och har tid. Eftersom hösten är här blir det mycket nytt och mycke inspration.

INSPRATION FÖR HÖSTEN:

 Kavaj, färgade ben, stickat, spets och mönstrade skjortor ett måste iallafall för min del den här hösten! :) detta kommer bli bra.

Har fått en ny dator så det kommer bli mer bloggande nu iallafall. :)

Nu ska jag duscha, sen kupolen med anna och sen kör. SES!


RSS 2.0