Aprilvåren

Våren lyssnade på mig och kom i tisdags, jag firade med jordgubbar och tentaplugg. Idag har min älskling kommit och vi har ätit årets första glass. Snart är det dags, tentan är inlämnad, våren är här, i helgen kommer massa vänner och sen är det valborg. Är så nära nu att jag dör.
Håller på och göra världens bästa video över vårterminen också, kommer bli grymt.

New york Paris


Fint hår




Har funderat på det här med ljusare toppar och mörk utväxt.. Kanske något man ska införskaffa till sommaren. What do you think? Typ som på bilderna, kanske lite mörkare dock.

where do my bluebirds fly

Ligger i sängen och har fönstret öppet, känner kylan och undrar när våren kommer. Det ständiga tjatet om värmen.. Men jag saknar verkligen vårvärmen och framförallt sommarvärmen med baraben, tunna klänningar, vårjackor och härliga sommarskor. Vill inte ha på mig min vinterjacka något mer. Imorgon; jeansjacka oavsett väder.. Tänker på sommaren och alla planer, jobb på ornässtugan med världens bästa utsickt, nya arbetskollegor, peace and love, way out west, konserter, uppsala (+ stockholm) weekends och kanske en resa till Paris(?).  Men innan sommaren ska jag skriva hemtenta, fira kvalborg/valborg och njuta av majvärmen.
(20 grader varmt den 2:a maj, lyckan då!)

skatergirl






Man kanske ska testa på det där med att lära sig att åka skateboard i sommar igen.

bilder; thekillingmoon

Soppor

Det har blivit lite soppmiddagar på senaste tiden. Åt hemmagjord soppa hos Sandra med vitlöksbaugetter för några veckor sedan. Förra veckan gjorde jag och Anna linssoppa och idag gjorde jag morotssoppa med fetaost. Så jävla gott med soppa. Vill bara äta soppa hädanefter.


Dagens i-landsproblem.

Ett liv utan spotify premium är ett väldigt tomt liv. Det har jag upptäckt idag, dumma radiotjänst som gör att jag inte har råd med spotify denna månad. Vad ska jag lyssna på nu när jag går till skolan..? Har bara dålig musik på min "ipod i iphonen", och har jag inte råd att köpa spotify premium har jag ju tyvärr inte råd att köpa någon skiva på itunes heller. Verkligen dagens i-landsproblem..

det där med träning.

Har tappat bort min fina rutin som jag hade ett tag med träningen, de där tre gånger i veckan har försvunnit.. Har inte tränat på typ en månad, minus i tisdags.. Måste verkligen skärpa mig. I helgen blir det en runda badminton och på tisdag, efter påskhelgen, då jävlar börja allvaret igen. 3 gånger i veckan eller kanske till och med 4 here i come! (again!) Och nu gäller det att hålla i till sommaren, beach 12 och sådant ju. Plus att det är dags att få tillbaka min gamla kropp.. åh saknar dig. SÅ motivationen får gärna komma tillbaka och träningen...! MÅSTEEE!!!
Sen måste jag hitta ett bra gym i Borlänge i sommar..

RSS 2.0