nöjdtjej.nu

Klar med min synopsis (tror jag?) och har köpt en jacka, klänning och skjorta för 300 kr! (JAPP ni läste rätt, 300 freaking kronor!) HELT sjukt!


värme, sommarängar och anna von hausswolff

Jag luktar sommaräng och ler åt livet med fina Anna von Hausswolff i hörlurarna. Drömmer, lever, tänker och bara finns.. Längtar efter helgen och värme. Men först en vecka i verkligheten, kylan, solen, drömmen.


in the rich man's world

Evypevy: Hade lämnat studieförsäkran, men min kurs började så sent så därför fick jag csn senare. Men nu är pengarna här!

Strangers in the night, rött dansgolv, dans, dans, dans och härliga människor. FETT bra kväll.

fattig student söker kock.

Har fortfarande inte fått csn och pengahögen blir bara mindre och mindre, student + inge csn = fett fattig = purjolöksoppa hela helgen. Inte för att jag klagar det är ju riktigt gott, men ändå.. Börjar tröttna.

Connery, Sean Connery.



sjukt snygg man.

Albin Gromer

jag är frälst.. fullständigt! Albin Gromer, lyssna och njut!

chilllll!

Har haft en fett chill helg i Borlänge. Häng med pojkarna fredag kväll/natt med vattenpipa, tv-spel och annat gött. Lördagen spenderades sovandes och sedan p3 guld galan med mamma och pappa. Sjukt bra! Och slutligen en söndag med storstädning och fifa. 20 års-fest planering och beställning av skivor får bli kvällsunderhållning. FETT bra liv!


as the sun grows high


Saknar varma semesterkyssar i vinterkylan.


längtar tillbaka


moviestars


home

Är tillbaka i uppsala vardagen med kyla och värme. Drömmer mig bort till vårens rus och fester. Kör på stort nu 2011.. Har förövrigt glömt halva mitt liv i Borlänge så beger mig dit snabbare än vinden på fredag och hem lika snabbt igen.  Känns rätt fett ändå.

JO men visst!

Egypten var fantastiskt. Värme, sol, inte ett moln på himmelen, vattenpipa, god mat, snorkling och massa andra härligheter. Enda dåliga; har nog 100 myggbett på kroppen som kliar konstant. Men jag överlever.
Nu; Sverige, borlänge, ANNA HÖGLUND(!!!!!!!!!!) och imorgon fina Uppsala och världens bästa människor.

värme, bruna fötter, målade tånaglar och henna tatuering.





lite egypten helt enkelt.


smälter


första bilden 2011.



göttt liv!

IMORGON!

Imorgon åker vi äntligen till Egypten för en vecka med sol, kall öl och härligheter. Åh vad jag spricker av längtan, men nu är det riktigt nära. Packar ner det sista i resväskan och börjar även packa en till väska, för efter egypten åker jag äntligen tillbaka till världens bästa Uppsala och världens bästa sambos! ÅH!!! Fina veckor framför mig nu.

i brist på annat; En helt fantastisk kväll i höstas







2011 you give me fever!

Blev ingen nyårsfest med fina vänner i fina klänningar. Istället blev jag hemma med feber och ett snurrigt huvud. Sjukt mycket otur. Men inte grinar jag för det, fick god choklad, en bra film och en stor säng för mig själv istället. Inte så illa det heller.. Nu är det uppdrag bli frisk(!!!) för om 6 dagar åker vi.. HELT SJUKT!

RSS 2.0