when you sing for life, love and everything between

Har spenderat min kväll hos linda med hennes gitarr och nu kan vi alla våra jullåtar som vi ska sjunga på torsdag (som ni förövrigt ska komma och kolla på, kl 18.00 på jax). Nu ska jag tillbringa resten av kvällen/natten med scrubs, himym och glass.

Sjung, lev och glöm mörkret imorgon för då är december här.


i love the way you can make me dance from miles away

bild: knighttcat


en mycket fin bakisaktivitet

Filmen var bra, bättre än ettan. Och när jakob klev in i bilden och tog av sig tröjan första gången drog alla tjejer efter andan. Här snackar vi ögongodis. Den är värd att se inte bara för ögongodiset, utan för själva handlingen också. En mycket fin bakisaktivitet.



borlänge utgång och new moon

mår dåligt idag, hade skoj igår men inte så skoj som man kunde haft. det dög för den här gången.
går inte att ladda upp bilder för tillfället, så får göra det sen..



Ikväll ska jag och klara på bio och sukta efter edward och jakob.. Vi ska alltså se new moon.


fredag fredag fredag

Oh vad jag är lycklig och vad lycklig jag kommer vara den här helgen.
Snart ska jag övningsköra hem till klara och hjälpa henne hitta något att ha på sig i helgen, sen kommer alla kära vänner och det blir en fin fin fredag.
Och idag låter molnen det blåa titta fram, bara lite, men det räcker.


det här med vackra obekväma skor.

Sitter och lider med mina underbara mocka pumps på mig samtidigt som jag lyssnar på ego boost musik. Nu jävlar ska min vänster sko bli stor så att jag kan ha dom.
Jag har nog inte berättat att mina skor är helt störda, den högra är lite för stor och den vänstra är lite för liten. Vad hände där kan man fråga!? Dumma skofabrik. Sen kan man ju också fråga varför jag köpte dom? Jo för att de är så jävla snygga med inbyggd platå och svart mocka. GOLDEN! om jag får säga det själv. Så nu har jag två dagar på mig att gå in dom här skorna. För jag SKA ha på mig dom till min fina ida sjöstedt klänning på lördag. JAG SKA!

EGO



Oh baby, how you doing?
You know I'm gonna cut right to the chase
Some women were made but me, myself
I like to think that I was created for a special purpose

jag och mina nya hörlurar



Vi kommer trivas bra ihop jag och mina nya hörlurar. Svarta och diskreta precis som jag vill ha det.
Nu ser jag framemot en fin helg med fina vänner. Idol och hemmagjord pizza imorgon, inflyttningsfest och en sista utgång med älskade anna och avslutande bakisbio med klararara.

det som förstör alla planer

migrän.




har haft världens migrän hela dagen idag. Sovit bort hela dagen, missade risk 1:an och alla andra planer man hade. Nu ska jag sova och hoppas på bättre imorgon. Då ska jag sjunga hela dagen och vara glad och inte ha migrän.

twilight

Tittar på twilight, dör sakta med säkert. Vill ha en egen blek, mörkhårig kille med bruna ögon. Tvekar dock att man kan hitta en egen "vampyr" (minus blodsugandet) i borlänge.
Ikväll är det kör igen, innan ska jag försöka öva på andra jullåtar med linda.

ur en webcams synvinkel




min underbara lördag.

Gårdagen var jätte bra, efter att ha sprungit runt i huset och testade tusen kläder kom jag fram till att svart sammets fodral var enklast och så min fina fina fläta dränkt i hårspray. Sedan övningskörde jag hem till Linda och festen kunde börja, efter att ha snackat några timmar och dansat lite drog vi vidare till falun och nästa förfest hemma hos acke och sedan blev det etage och massor med dans. Halv två var det dags att ta bussen hem till borlänge och hälsa på de som varit ute i borlänge. Kvällen avslutades med pommes och skjuts hem till evelina.

vin och nära vänner



Min fredag var jätte bra med flickorna, middag och idol. Ikväll samlar vi ihop oss hemma hos linda och dricker vin och åker till falun för att gå på banken. Min kära malin är hemma så vi ska se till att det blir en riktig höjdar kväll!
Nu måste jag fixa mig ska vara klar om en timme och jag har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig än.

bild: kommer ej ihåg


lugg eller inte:

det är frågan. Ska fundera på saken, fundera lite till, och sen klippa eller inte.

so you think you can dance

Sitter och tittar på so you think you can dance, samtidigt som jag och klara disskuterar tidigare säsonger och skickar klipp från våra favorit danser. Här är några av mina:








om ni inte kollar på hela kan ni spola fram till 47 sek ungefär.

Finns så myckt mer, men ska inte plåga er alltför mycket.

sjunga sjunga sjunga

Igår fick jag årets första lussebulle på kören och fick sjunga massa härliga jullåtar. Idag skiner solen och om några timmar ska jag till linda och hennes nya gitarr och sjunga ännu mer. Ibland känns livet lite bättre. Idag är en sådan dag.



bild: emsedge

när mörkret tar över allt.

Jag börjar bli så fruktansvärt trött på det här, att vara arbetslös alltså, speciellt nu när det blir mörkt klockan två. Det enda jag har ork att göra på dagarna är att ta ut hunden några gånger och ta hand om disken, kanske laga lite mat ibland. Jag har liksom tappat lusten för allt, jag orkar inte längre få inspiration, ta en fika eller någonting.
Det måste bli ändring på det här. Först och främst måste jag hitta en hobby något att underhålla mig med, funderar på att börja sy igen, har alltid varit roligt, sjunga har jag också, öva öva. Sedan vill jag ha något att se fram emot, jag har uppsala, men jag vill ha en lägenhet också, vilket känns omöjligt att hitta. Vart är min perfekta lägenhet!? Sen vill jag ha snö, och ljus. Vitt överallt så det mörka försvinner.


Så är det någon som behöver laga något, sy om något säg till så fixar jag det gärna. Ni skulle hjälpa mig mer än vad jag skulle hjälpa er.

tack för den här helgen.



bild; le fashion

lördag och söndag

Gårdagen var bra och jag åt alldeles för mycket. Blev dock inge sex and the city utan blev istället johan walk med vackra frank wagner och halva stolthet och fördom med vackra mr darcy innan jag slocknade i fotöljen.
Idag ska jag umgås lite med syrran innan hon åker hem till stockholm sen blir det buzz för fulla muggar med evelina och oskar. Jag ska vinna det är mitt mål för dagen. Wikipedia here i come!


ur högtalarna dånar lars winnerbäcks nya skiva

och jag sitter med flätor i håret, nagellack på naglarna som jag borde ha tagit bort för länge sen och är lite allmänt deppig, men snart får jag god mat och mängder med efterrätt och ikväll ska jag kolla på sex and the city alldeles för länge. Det är min lördag, min bara min lördag.

"I hope you like dancing in the rain, I'll spin you around and pull you back to me"

Linda skickade precis en låt till mig, en låt som inte hör till den genre av musik jag lyssnar på men den här låten den föll jag för ändå, speciellt för texten. Så här har ni den:


behöver ny inspiration

Har fått så dålig inspiration när det kommer till musik den senaste tiden, lyssnar på samma låtar, samma artister, samma listor hela tiden och jag börjar tröttna. Så är det någon som har lite förslag på lite vintermusik? Fina spotifylistor, fina artister, fina låtar, vad som helst?

elle elle elle

nya elle kom idag, det gjorde definitivt min dag. Så nu blir det en kopp honungsvatten för halsen och underbar läsning.

SKOR

Skoshoppingen gick bra!... för mig, haha. Daniel hittade inga skor men han hittade iallafall en jätte fin tröja och t-shirt.  Och mina älsklingar har kommit in i min storlek så nu måste jag köpa dem.






499 kr på din sko.

svar som känns bra

Det känns skönt att veta vissa saker när det är så lite tid kvar här. Att ha människor att umgås med vid olika tillfällen är alltid lika trevligt. Igår fick jag svar, svar jag behövde höra och svar som jag ville höra.



Idag ska jag hjälpa daniel att hitta vinterskor, måste nog vara världens bästa gärning, för det betyder bara att jag själv får gå och klämma och känna på olika skor. Härligt!

längtan efter mer än vad vardagen kan erbjuda

Rakt hår, röda naglar och mjukiskläder, har aldrig kännt mig så glamorös. Mina vänner har fullspäckade scheman med plugg hela veckan och det enda jag har är att jag ska sy om ett par sammetsbyxor, vilket jag ska göra idag, sen tog planerna slut. Schemat blev tomt. Jag längtar efter januari, nya gator, fullspäckat schema.

och jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmågan att förstå


precis som en helg ska vara

Gårdagen var bra, falun var som falun brukar vara och vi tåg bussen hem halv två, kom i säng i tid och sov alldeles för länge idag. Precis som en helg ska vara.

Alla mina vänner säger olika saker, jag vet inte vem jag ska lyssna på längre, jag behöver vettiga råd. Jag behöver inte känna något.

pappas egna dag

Idag är det farsdag, jag har serverat pappa frukost på sängen med inslagna paket.
Min pappa är bäst, han är verkligen det. Pappas flicka är jag rakt igenom och pappa finns alltid där, när jag är ledsen så har han sin axel redo, när jag behöver något så finns det där bara några sekunder efter. Min pappa är precis som en pappa ska vara. Lite överbeskyddande, rolig, bra musiksmak, smart, kärleksfull (speciellt till mamma) och skämmer bort oss barn.
Grattis på pappas egna dag.


hederlig falu utgång.

Nu kör vi utgång i falun med falugänget.




trevliga höstkvällar

det var en bra kväll idag. nu ska jag gå och lägga mig som resten av sverige. vi ses imorgon igen. Lördag, härligt! Då blir det en dag bara för tjejerna!

Människorna närmast hjärtat










Ni är dom jag ringer först, ni är dom jag vill berätta allt för, ni är dom jag litar på mest, ni är dom jag älskar mest. Ni är mina stjärnor i mörkret.

ÄCKLIGA BLOCKET-GUBBAR FÖRSVINN!

så det var allt.

när jag har tråkigt


nu när vintern är här

Nyklippt och lyssnar på fin musik, utanför snöar det som aldrig förr och marken är täckt nu.. Nu åker kängor och halsdukarna fram.



bild: dearnike (tror jag)


Nov. 4 2009

det snöar ute idag.. det är 4:e november och det snöar. deprimerande, fast ändå väldigt vackert.
Klara och hennes underbart fula bilder på oss gör mig så lycklig, jag älskar att skratta och bilderna får mig att skratta.

nytt på spotify

Name-the-pets nya skiva har kommit ut på spotify och jag älskar den.
http://open.spotify.com/album/1cLkIPcVuNesQeU5ATTYbD 
lyssnar lyssnar lyssna!

jag har bytt skrivbordsbakgrund:


inget speciellt, men något iallafall.

Jag borde laga mat men istället sitter jag här, som vanligt.
Jag har fått ett sångjobb, inget speciellt men något iallafall, 4 jullåtar och lite pengar. det är det värt. Jag har rensat ur min garderob från gamla minnen. och vi har hittat en fin trea i uppsala.
Någon som är duktig på gitarr eller något som kan kompa mig för en öl eller två? skulle vara snällt. 3:e december är det iallafall.

En kärleks historia

Gårdagen började på topp och slutade långt ner i grytan och tidigare än planerat. Men så är det ibland och det kan man inte göra något åt. Idag har vi kollat på film hela kvällen, vi började med 17 again som var en typiskt amerikansk romantisk komedi, och avslutade med en svensk film från 70-talet som hette En kärleks historia, den var vacker, ung och komplicerad, alltså typisk svensk film. Men det var mycket med filmen som jag gillade, här är favoriterna med Montt Mardiés gloria.


RSS 2.0