gårdagen:

gårdagen var bra. förfest hemma hos anna med massor av trevliga människor som man inte är med i vanliga fall och festar osv. vilket gjorde allt lite trevligare, ibland behöver man liksom vara med nya människor (missuppfatta mig inte nu, jag älskar att vara med mina brudar men det är skoj att träffa nya människor också som inte vet varenda detalj om en redan :P).. självklart skulle jag vara nykter eftersom det är 6 dagar kvar innan jag fyller 18 så jag kunde ju inte följa med ut på krogen, men N kom med mousserat vin och voopps inte så nykter längre. damn. men det var det värt..
Idag blir middag och film, mojs!

nu sex and the city.
CIAO!

dagen som varit:

fikat med evelina idag var riktigt trevligt och jag kom hem med nya underkläder och en till bok: I dina kläder av Jane Green. Imorgon vill jag till röda korset har fortfarande inte varit där sen jag skrev om det sist (nu när det var) och titta om det finns något fint man kan ha på sig på annas partaj imorgon eller kanske nästa vecka. ett par nya skor kanske, eller en klänning, vi får se..

URSÄKTA MEN:

Normalt att inte fälla ner toalettlocket på en offentlig toalett!
Killar snälla lär er, det är äckligt. Om ni inte ska göra det hemma visst spelar mig ingen roll men på en offentlig toalett! USCH USCH USCH! äckligt..


snart är det slut på klagomål

tröstar mig med lite sex and the city, kan fortfarande inte röra på huvudet, och har ont. Shit vad jag klagar, ska sluta sorry.
Men ska iallafall fika med evelina idag, ska bli skoj, var riktigt länge sen nu..
Och Anna fyller år idag: GRATTIS MIN KÄRA VÄN!


-

nu är alla skit.. fan.
ont rakat hår, inte skoj. det syns inte men det är inte skoj ändå..

nyopererad

så då var man nyopererad då. Har ont i hela nacken och det spänner sig som fan (inte så konstigt kanske) kan inte vrida huvudet riktigt heller, bajs.. men men inga fler knölar på min nacke, vilket är oerhört skönt..
Så i eftermiddag när mamma kommer hem från jobbet ska jag få den här bh:n och trosor till bara för att jag varit så duktig idag och genomgått en vaken operation.
Jaja nog om det, ni har väl inte missat att anna fyller år imorgon och jag om en vecka!? shit, partay!
nu sex and the city och kakor!

bokrean

Kom hem inatt med bara två böcker, och jag var lite besviken. Visste ni att akademibokhandeln inte har en enda Sophie Kinsella bok!? överaskande va? herregud tänkte jag, till och med lagerhouse har ca 3 st böcker med hon och akademibokhandeln har inte en enda! INGEN! Så på fredag (för då får vi pengar) drar jag till bokia på kupolen för där vet jag att de har flera böcker av hon och tittar om det är någon som är på rea.
De två böckerna som följde med hem var iallafall:
Tankar om mode av Lotta Lewenhaupt och Shoe queen av Anna Davis (som är på engelska vilket är nyttigt och titeln är ju inte helt fel den heller)
                                                                 


min dag och senare

nudlar, the changeling (lika bra som benjamin button), övningskörning med pappa, coffeee, och inatt är det dags för bokrea  = perfekt måndag. Jag älskar lov, bara älskar det!

en kort en..

nudlar, benjamin buttons och övningsköra = perfekt söndag.
thats it..

the sartorialist

Hur fin är inte den här outfiten och hur fin är inte hon? och självklart är det den duktiga sartorialist som hittat henne och tagit bilden under new york fashion week.



                                                                                                           the sartorialist

inställda planer suger.

ni kan skita i förra inlägget, våran middag är inställd och är uppskjuten tills på måndag förmodligen.
och jag och pappa tänkte åka ut och köra lite men nu snöar det så mycket att det inte går, så det har vi också varit tvugna att skjuta fram tills imorgon.. FAN! nu vill jag åka till bollnäs och bo hos min syster i några dagar, för det här suger. Jag hatar när man har planerat något, ser fram emot det och så blir det inte av.. Jag har då mina filmer som jag ska börja kolla på nu tror jag, och de kommer inte bli inställda.

...och det är bara tolv dagar kvar nu, så det är iallafall skoj.

dinner plans, again!

Middags planer idag med, fast den här gången med anna och amell förmodligen.
Det är ju lov nu så man får ju gotta sig och äta ute två dagar i rad, hah! Har fixat changeling och the curious case of benjamin button också, så en fullspäckad men mysig kväll hoppas jag på.

Gårdagen med klassen var as bra, vi blev dock bara 6 stycken, fast linnea åkte hem på en gång typ (hon skulle upp och jobba idag) men kvällen fortsatte ändå och jag har fått helt nya ögon på tjejerna nu, resten av våren, studentresan och studenten ser lovande ut.

nu tillbaka till damernas längdskidor på 1:an


dinner plans tonight? yes sir!

ikväll kommer klassen hit och äter middag, ska bli riktigt trevligt.
Älskade fredag.
Vi ses senare!


från förra klassfesten. (dock inte alla med på bilden)

greys

åh älskade älskade älskade greys anatomy, underbart!


your warm whispers

lyssna lyssna lyssna lyssna! hon är fantastisk och min danslärare har gjort den finaste dansen till denna låt.
SÅ LYSSNA!


hungry!

Kom hem för inte så länge sen från en fika med niclas och david, de är ju bara för trevliga och waynes latte är bara för god. Nu är jag glad och belåten, fast inte mätt däremot en stor latte gjorde inga underverk idag (vilket det brukar i vanliga fall) så nu hoppas jag på att maten snart är klar för snart hungrar jag ihjäl (jaja lite övderivet kanske men skit samma)

Föressten såg ni på fake-gavin igår? var han inte för härlig, nästa tisdag samma tid kommer jag sitta framför tv och titta igen. Han var bra!
Och dans ikväll med för den delen! Det här blir bara bättre och bättre!
CIAO!

our-london-love

fake-gavin är på tv mina vänner, check it out.

elle

jag älskar elle, elle får alltid till det, lets read some...

no inspiration? buy some vintage

jag har ingen inspiration, att skriva har aldrig varit drygare..
MEN! har hittat en bra vintage sida så nu ska jag shoppa lite tror jag, något fint tills jag fyller år kanske? vi får se
CIAO!


time for music my firend.. yeah right!

blev så fruktansvärt besviken idag..Vi skulle ha möte med alla som ska vara med på våran projekt-konsert och ha vårat första rep klockan 2 idag. Klockan två var jag anna och felicia på musikskolan, ingen annan var där, klockan blev kvart över fortfarande ingen och tillslut blev den halv 3 och ingen kom. Då gav vi upp och drog hem. USCH! säger jag bara..
För ursäkta mig, men om man inte kan komma och närvara på ett rep eller ett möte, ska man inte ringa och säga till då? det har då jag lärt mig, lite artighet tack!
FY FY FY!

nu tänker jag tillbringa min kväll med en film för imorgon är det skola, ciao!

blir jag straffad för mina handligar nu? det är frågan

Undrar om gud straffar mig för går/inatt för fan vilken huvudvärk jag har och haft hela dagen och inga piller i världen verkar göra det bättre, men gårdagen var bra, hela dagen, skolan, lisas födelsedags kalas/förfest och natten.
Nu ligger jag här mår dåligt det är alla hjärtansdag men det skiter jag i för det är bara en stämpel för att folk ska köpa massa skit och är man singel behöver man inte bry sig om det, enligt mig iallafall.. Ska iallafall fortsätta min dag liggandes, tills jag blir bättre...

orkar inge mer, men tjejer ni kan vara lugna jag ÅNGRAR INGENTING! nada finito!

glädje blandat med oro och en gnutta kärlek

helgen blir lugn, helgen efter det blir inte lugn, helgen efter det blir heller inte lugn (anna blir ju 19) och helgen efter det blir framförallt verkligen inte lugn (jag fyller ju 18!) det här ser bra ut!!
Idag COFFEEE och en lagomt lyckad opponering ser också bra ut.
nya framtidsplaner, blandade framtidsplaner, vad händer? inte så lovande kanske!
Imorgon present köpande till fröken lisa, kupan(röda korset) för att hitta något fint till mig, musikteori(länge sen nu) och slutligen kalas hemma hos lisa, mys! Älskade älskade fredag!

opponering, not my thing!

Har nästan gjort opponeringen nu, men allvarligt så är inte det här min grej. Jag hatar att ge kritik och den här uppsatsen hittar jag nästan ingenting alls att kritisera eller säga om, förutom bra saker. (Lisa är för bra på att skriva!) Det hela kommer nog sluta med att jag sitter på lunchen imorgon och hittar på lite i panik och går in i klassrummet med ett leende och fejkar mig fram! håll tummarna!
BAJS! är det enda rätta ordet nu..En latte med vaniljsmak skulle sitta riktigt fint nu.

typiskt mig, typiskt stackars dumma lilla mig!

Varför är jag dum som vanligt och har inte börjat på min opponering när den är tills imorgon!? BRA ERIKA! VEKRLIGEN AS BRA! nu får du sitta uppe hela natten, du som skulle gå och lägga dig i tid! SÅ BRA! typiskt mig, typiskt stackars dumma lilla mig, blir det annorlunda när man blir äldre? Det hoppas jag!


som ett barn full med önskningar

skridskoåkningen blev riktig träning, tungt och första gången på flera år men efter ett tag kom tekniken tillbaka och så fort pappa är ledig nästa gång så ska vi ut till runn och åka igen.. Så roligt, träning träning!
Ikväll är det dags för dans igen, veckorna går fort nu, känns som att det var igår jag var och dansade men det var en vecka sen.

Skrev i förrgår att jag ville köpa ett par nya skor sammtidigt som jag skulle köpa den fina bh:n från lindex,  det behövs iallafall inte, skorna alltså (LÄS: inte än iallafall) för jag hittade ett par jätte fina skor längst in i våran stora garderob (där vi har jackor och skor ) som passade perfekt och kommer bli så fint i sommar och i vår. ME SO HAPPY!

one last thing

En sak till bara, hur fin är inte den här bilden på två av mina favorit artister, Lars Winnerbäck och Melissa Horn


bildkälla: melissahorn.se

En annorlunda skola, en annorlunda klass, ett annorlunda gäng!

jag vet faktiskt inte om den här dagen har varit bra eller inte, men jag tror att det lutar mot bra speciellt efter skolan. Har jag nämt att min klass är världens bästa och att man aldrig går hem besviken eller med dåligt humör från skolan? speciellt inte i år, alla är så på och glada och positiva hela tiden, det är härligt!
Idag var samtalsämnet porr och ettor eller rättare sagt en ettas porr! hahaha!
Ni vet vad tjejer, ni vet! mina lyckopiller!

Föressten, Raw med Magnus Betner på göta lejon den 24/4 ja tack!

fint för insidan

Är inte den här BH-n bara för fin? Den kommer från lindex och kommer nog  bli mitt nästa köp, den och ett par skor, jag ´känner att jag behöver ett par nya skor.


Föressten lite mindre än en månad kvar nu, så börja göra er i ordning snart kör vi igång!

ett besök hos doktorn

var hos doktorn idag, det var inget farligt. De tittade på knölarna i nacken och de var som sagt inget farligt men de ska ta bort de om tre veckor ändå, ett litet snitt och sen är de borta, skönt!
Nu ska jag på kör

the last time on stage

jaha då var sista (sista gången för mig, eftersom jag går ut trean nu) melodifestivalen klar.
Allt gick verkligen skit bra, publiken applåderade och skrattade åt alla skämt och vi spelade inte fel en enda gång. WIHO!
Nu ligger jag här kolla på fina män i oceans twelve, ska väl gå och lägga mig snart.

Imorgon blir det övningsköra och projektarbete, CIAO!

lycklig, med en gnutta panik

FUCKING AMASING! nu ska jag äta, fixa mig och sedan dra iväg på borlänges melodifestival
Ses ikväll!

Lite panik dock, vad ska jag har på mig!?

efter olycka kommer lycka, iallafall för den här gången

Jag höll på att bryta ihop igår kväll satt och skrev psykologi och kände verkligen att det var piss dåligt, nej jag överdriver inte det var exakt vad jag kände, det sämsta jag hade skrivit helt enkelt och när jag äntligen blev klar med arbetet och skulle få gå och lägga mig så tappade jag ett glas som självklart gick i tusen bitar så det var bara att ta fram damsugaren och städa, SÅ TRÖTTSAMT! då ville jag bara lägga mig ner och grina och tycka synd om mig själv (man måste faktiskt få göra det ibland tycker jag)

Men till min förvånad iallafall för att göra allt lite mer positivt gick det tydligen riktigt bra på psykologin, förvånande bra, konstigt bra, så bra att jag började fundera på om min lärare hade skrivit fel eller var sjuk eller något? jag som verkligen trodde att mitt arbete var helt jävla värdelöst och att jag skulle gå därifrån med högst ett g, men icke sa nicke! härligt värre
Efter att ha fått reda på det och efter att ha skrattat lite i skolan så fick jag äntligen träffa en människa som jag har saknat oändligt mycket i ett år nu och det var underbart, vi skrattade pratade och tog igen allt vi har varit dumma och missat.. Så nu känner jag verkligen att jag inte vill sakna den människan mer, bara om hon är bortrest eller liknande, jag vill träffa henne mer och oftare! det vore underbart! och skönt att det blev besvarat, att hon hade saknat mig med och att hon hade skoj(hoppas jag? :))

Imorgon är det borlänges melodifestival och det är många bra låtar i år, kom och titta, lite dyrt dock kanske men det är det värt (120 kr)

Nu film! CIAO!

i hate when i dont understand!

jag kan inte jag kan inte, som sagt JAG KAN INTE! jag tycker inte om staden och framtiden från och med idag..
jag hatar när man pluggar och pluggar och ingenting kommer in, precis så är det just nu..

OCH ja en sak till anna (http://annibal-annibal.blopspot.com) har tatuerat sig i smyg och det blev skit snyggt. Hon som sa att hon skulle göra det i sommar men icke sa nicke.
Så nu har hon puschat mig att ta tag i det här och beställa tid så jag kan få göra min på ankeln, min not tatuering, sedan blir det föregående inlägg på nacken, sidan som klara gav förslag.

NU mer plugg, snälla låt mig fatta det här snart för jag vill gå och lägga mig!

JE NE REGRETTE RIEN

jag och anna kom på när vi fikade att JE NE REGRETTE RIEN (jag ångrar ingenting) skulle vara en riktigt bra tatuering, sådär på nacken eller fram mitt eller något fint liknande ställe.. me want thank you verry mutch, fast först blir det musik tatueringen, tänkte beställa tid nu i veckan faktiskt. någon som har förslag på något bra ställe?

en egen idrottslektion, do the dance right girls!

har försökt nu hela dagen att göra klart till min idrottslektion som jag ska ha imorgon och det svåraste har verkligen har varit musiken, fuck this! men nu tror jag att jag har hittat allt. tack anna och felicia för hjälpen guld värt!
det är det vänner är till för att hjälpa en i nöd när ens nerladdningsprogram har lagt ner, haha.


some peace and love with coffe please

Lite lycklig peace and love info ramlade in i inkorgen idag:
Håkan Hellström har sin enda spelning i sommar på peace and love, härligt värre!
Lykke Li och Hello Saferide kommer underbart!
Lyckan steg i taket idag och mensvärken är nästan kontrollerbar tack vare detta, underbart!


lite håkan


lite lykke li 


och lite hello saferide


the holiday

jag måste bara säga att jämte stolthet och fördom och notebook så är the holiday en av mina favorit filmer, så perfekt, hur kan man göra en så klokrent bra film? samma känsla varje gång.. kärlek!

some london stuff

Är fortfarande jätte sliten och orkar inte göra en resume om london än, men tänkte iallafall visa vad jag köpt (blev dock inte så mycket, men det lilla iallafall) För övrigt så shoppade vi bara på Primark, för efter att vi varit där på torsdagen blev vi för snåla för allt annat.. SUPER BILLIGT, det dyraste jag köpte kostade 15 pund med andra ord 150 kr


Skor: Högklackat (älskar insidan)och vita låga tygskor
3-pack strumpbyxor, 7-pack strumpor och 6-pack trosor
Storpack snoddar och hårspännen (STORA!)
Party feets (kostar 75 kr i sverige, där kostade de 10 kr!)
Olika nagellack: ljusblått, blått, svart och rött
Armband: mintgröna, silver(till min syster), vitt med blomma (till studenten) och stort rosa
skrubb badhandskar¨


Back-up studentklänning!


byxdress för långa nätter och jobbiga dagar.

Ja det var det jag shoppade, plus mat och lite alkohol, lovely
Som sagt är super nöjd med london.
Vad som hände och vilka vi träffade kommer förmodligen imorgon, iallafall i veckan.

RSS 2.0