chuck bassare

jag och anna på äventyr med ett gäng av chuck bassare det är planerna!



helgen

Fredagen var asbra men stressig men middagen med alla brudar blev asbra och de tyckte maten var god (vilket alltid är lika trevligt), mycket snack och mycket skratt som vanligt och jag blir alldeles lycklig när jag umgås med de.
Igår var det dags för högskoleprovet, vilket gick sådär.. men jag ser det som en övning och nu vet jag hur det känns att göra det med tiden och allt. Efter högskoleprovet var det dags för förfest här hemma med 7 härliga tjejer och sedan massor med dans på S2.. Det var en bra kväll, lite omtumlande ibland men så kan det bli.. Och nu vet jag hur vissa människor är och jag säger bara: FUCK YOU.. men what ever..
Idag haar jag städat och sovit och det ska jag fortsätta med..










(sista bilden är från evelina)

-

jag har sagt det förut och jag säger det igen som varje onsdag: älskade älskade greys!

pepp

jag säger som evelina: SJUKT PEPP INFÖR HELGEN!
hon, jag, alla smaker av vodka, rika män som precis har fått löning och dans, mycket dans! det är våran lördags kväll..

fortfarande sjuk

så min underbara kur verkade inte hjälpa för jag är fortfarande sjuk. Men nu har jag lagt till lite lykke li, ännu fler värktabletter, halstabletter, litervis med vatten och persikor. Blir jag inte frisk nu vet jag inte vad jag gör.. Det händer ju så mycket nu i helgen! middag, högskoleprov, min andra utgång and so on..


ja och så tänker vi på sommaren med hjälp av vackra mona johanesson och elle


'Cause it's what Jesus would freaking do!

- izzie stevens (greys anatomy)
ibland träffar vissa citat rakt in i hjärtat.. Speciellt de från greys anatomy..
Meredith: Okay, here it is, your choice... it's simple, her or me, and I'm sure she is really great. But Derek, I love you, in a really, really big pretend to like your taste in music, let you eat the last piece of cheesecake, hold a radio over my head outside your window, unfortunate way that makes me hate you, love you. So pick me, choose me, love me.
det är kärlek och det är bra manus..

name the pet och värktabletter botar allt, hoppas jag

vädret är fint idag (dock lite kallt), körlektionen gick asbra och jag och anna har kommit igång på riktigt nu med projektarbetet och ska ha vårat första rep imorgon och nästan alla ska komma, riktigt skoj va? det hade dock varit ännu roligare om det inte varit så att jag börjar bli sjuk, ont i huvudet och i halsen.. MEN lite name the pet och peppande och tänkande att jag inte är sjuk ska nog göra susen, ja det och en värktablett såklart..
nu käk!

a life full of joy, for now

jag är så lycklig idag, för vet ni vad? jag fick vg på vårat senaste matte c prov och det trodde jag verkligen inte och kören gick asbra och var asrolig, gamla minnen, härliga minnen och en helg med härligheter framför mig. Det kan nog inte bli så mycket bättre, eller jo det skulle kunna sluta snöa och bli vår istället.


                                                                                                             källa okänd

vackra texter..

jag skulle vilja skriva vackra texter om kärlek och om hur underbart livet är. men ibland går det inte, för ibland är inte livet fullt av kärlek och hur underbart som helst.. Men jag har planer, stora planer med mitt liv som jag vet kommer inträffa, som jag ber till gud (om han finns) att de kommer inträffa, och när de inträffar så kommer livet bli underbart och fullt av kärlek, fast inte den vanliga kärleken utan kärleken till musiken och livet..
I april ska jag åka till  göteborg och försöka komma in i min framtid och leva livet i några dagar med kära vänner om de följer med mig, vår kommer det vara också..
Beck på tv nu, usch va arg jag blir, att folk inte kan bara acceptera kärlek, ämnet är bögar i filmen, mord på bögar, sanningens ögonblick idag, de frågade han som tävlade om han tyckte att homosexuallitet borde förbjudas och han sa ja, det var det dummaste jag hört.. onaturligt och inte normalt tyckte han, kärlek är inte onaturligt ingen kärlek, all kärlek är rätt så länge man är lycklig..

nu ska jag sjunga för livet och öva på låtar jag måste sjunga och låtar jag vill sjunga..

proud mama!

destination.se har listat 60 bloggar med folk som bor utomlands och bloggar om det och min kära Linda är med:

South Carolina

  Linda är utbytesstudent i Charleston, South Carolina, och bloggar om livet i USA.

http://svedin.blogg.se/

Me so proud!


i brist på annat

i brist på annat så drar jag och min tomma plånbok iväg till kupolen nu och hjälper käraste malin att shoppa.. En fika också hoppas jag, latte latte latte! Fast usch, först måste jag gå i snöovädret..
ciao!

.

SLUTA SNÖA SLUTA SNÖA SLUTA SNÖA! vad händer!? det ska ju vara fint väder och bli vår nu.

bra reklam

Brukar inte gilla reklam men den här är skön på något vis, kanske är för att låten är så bra. Som för övrigt är Hello Saferide - I was definitely made for these times..
Riktigt lugn lördag har det varit idag men det har varit skönt och jag har hunnit övat en hel del till provintagningarna senare i april..
Nu blir det film och sen sova!

loving someone is fine, but...

Loving someone is fine, but they have to love you back or it doesn't work. -  Ibland kan Karl Lagerfeldt vara riktigt smart..
jag vaknade idag och hade ont i magen och mådde riktigt uselt, jag drömde inatt, hemska drömmar konstiga drömmar..
ska ut och springa rensa tankarna, missade yogan inte bra..

en blandad fredag.

bra fredag, dålig fredag, bra fredag. Blandad fredag helt enkelt, men lite alkohol (en flaska vin och två groggar) fixar allt.
Imorgon yooga om jag orkar, vilket jag nog inte kommer, bajs, får ta ett senare pass helt enkelt. Klockan 09.00 på en lördag, nej jag tror inte det va!
nu hundtricket, the final part där pojke får flicka och alla blir lyckliga. så patetiskt eller hur? men man måste vara glad ändå och tro på det man ser ibland.
äh, godnatt!


dance, just dance!

Dansen igår var underbar, helt fantastisk, idag har jag små brännsår på fötterna (som varje torsdag) och två stora blåmärken på varje knän, men det spelar ingen roll för det är underbart!
Matte c provet idag, ojoj jag vet inte ens vart jag ska börja, haha men men orkar inte bry mig. Jag är glad ändå för vädret har varit fint hela veckan nu och förhoppningsvis håller det i sig i helgen så man kan hitta på något skoj.
Nu käk! CIAO!

Matte-piss-kurs

måste plugga matte, MÅSTE plugga matte.. okej en anthon berg och tillbaka till matten, döden, helvetet, djävulen, you name it.. Det tråkiga är att jag inte ens hade behövt läst denna pisskurs.. bye! YOGA KOM OCH GÖ MIG LUGN!


reklam


(bild tagen från kära evelina)
Måste vara lika duktig som evelina och reklamera lite eftersom våran lilla pyttis ska vara med och gå. Så köp och sätt er front row och njut!

Våren börjar titta fram

Asfalten är framme på sina håll, vattnet rinner, solen skiner, värmen stiger, snön smälter sakta bort och skinnjackan åker på. Det är glädje, nu måste det bara fortsätta såhär. Ikväll blir det yoga också, skönt.

en famn för mig

Jag tror att jag har valt nåt som inte gör mig väl
Och om du inte saknar mig så har du dina skäl
Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
Att det regnade idag och jag tackar dig för det

- Melissa Horn

en ledig måndag med brev från thailand.

Måndag och ledig som jag nämde igår, än så länge har dagen varit bra med lite ärenden till polisstationen, rosa huset,  biltema och en fika med pappa och syster på almas.. Nu ska vi snart iväg och lämna av syster min på stationen och boka några körlektioner. Sen får vi se vad som händer, lite film kanske och plugg såklart.
Ja har pratat med anna från thailand idag också, hon är så bra fast hon har lämnat oss här i vinter/vår vädret för att sola och bli brun och bara ha det bra.

nintendo blev patrik 1.5

Nintendo och pizza blev Patrik 1.5 (för övrigt blev det inte så mycket film tittande p.g.a massa ploj och skojheter så jag får nog ta och titta om på den själv någon dag) och pizza och vin, som slutade med en trevlig övernattning och söndags häng med promenad, husmanskost och fruktsallad. Vilken helg va!?
Imorgon är jag ledig, eller okej har friluftsdag men det går inte att åka skridskor så då blir jag ledig. SKÖNT! och ingen kör har jag heller så blir en riktigt slapp måndag, vi får se vad som händer.
Nu Bones och te med mammi och pappi
Ses!


just another saturday!

vanlig lördag, nudlar och lite film. Ikväll blir det nintendo (blev inställt igår, såå tråkigt!) och mat.. tjejerna mot killarna och jag är redo att vinna!
Dagens låt: Melissa Horn - långa nätter

en osäker framtid men lite shopping botar allt

Dansen igår var magisk och såå skönt att få träna. Träningsvärk idag? jahadu skoja inte!
Men inget att klaga på för idag var det upp tidigt och iväg till uppsala och univeristetet. Nu är jag mer förvirrad än någonsin och har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv men glad är jag ändå för jag fick shoppa lite. Spetsbody (till jeansshorts och kavaj) från weekday och oversize t-shirt från monki, me so happy!

peace and love har gjort det igen!

Shit, har ni sett det nya bandsläppet till peace and love!? RAZORLIGHT KOMMER! ja ni hörde rätt, RAZORLIGHT! såå underbart! Har väntat på att de skulle komma till Sverige men trodde aldrig att de skulle komma till lilla borlänge och peace and love! (Miss li är med på det nya bandsläppet också vilket också är enormt skoj)


(tryck på bilden och lyssna!)

lyxvardag

idag har varit en bra dag, ingen ångest eller något. En riktigt lyxvardag har det varit med både fika på waynes och middag, thai mat ute med trevliga människor..
imorgon är det onsdag vilket betyder veckans bästa dag pga att det är dans och greys anatomy..

regrets

vissa dagar ångrar man vissa saker så mycket att det gör ont, idag är en sådan dag.
Men gossip girl hjälper alltid och det tänker jag ägna mig åt när jag kommer hem ikväll..
Skolan är förövrigt väldigt dryg idag, har väntat i två timmar nu har en timmes väntande kvar innan min nästa lektion böjar...

de första tankarna efter en omtumlande kväll

när jag vaknade upp imorse var mina första tankar: vad fan höll jag på med igår och jag ska aldrig mer dricka, och det har hållt i sig hela dagen. nej gårdagens utgång var omtumlande med snefylla och borttappad jacka..
jag ber om ursäkt, för jag vet hur knäpp jag var, jävligt knäpp..usch.. jag har förstört något som inte ens hann starta och det suger och jag har bara mig själv att skylla.. nej gossip girl, choklad och dåliga tankar det är vad jag tänker göra nu med min resterande söndag kväll..

no longer 17

förutom att min mobil gick sönder på min 18 års dag så var min dag perfekt. Precis så man vill att ens dag ska vara.
Åt god middag och tårta med familjen, kikade på en halv kass film och pratade och hade trevligt med a & n allt bara flöt på.  Idag är det dags för del två på firandet, nämligen fest och utgång. Ser framemot att få hit hela klassen och vännerna för att sedan gå på s2 för första gången, håll tummarna att det kommer bli skoj!
Nu ska jag börja städa, ser ut som en svinstia här..eller först ska jag titta klart på 27 dresses, haha.

lika fabulous!

lika fabulous som vanligt! ja ni vet, det som händer varje onsdag klockan nio, behöver jag fortsätta? nej tänkte väl det.
imorgon blir jag 18 år, lite äldre, lite klokare, lite bättre. min syster har kommit hem, så ska tillbringa min resterande kväll med henne, föressten vi har fixat riktigt bra musik tills på lördag hon och jag.

ciao!

fika på stamstället.

fikat var riktigt trevligt idag, riktigt trevligt.... så skönt att få tillbaka kontakten med denna människa!
Snart är det dags för biljard hoppas jag!
CIAO!


update; blev inge biljard, kanske imorgon istället eller något.. det visar sig, blev ett härligt telefonsamtal med min käraste syster och desperate housewives istället

tisdag

tisdag idag, förutom att det är en riktig mensdag (lika bra att vara ärlig) så ser denna dag riktigt lovande ut, ska fika om någon timme med Malin, blev ingenting på lovet men nu äntligen! Sen får vi se vad som händer, plugga eller något skoj.. haha inte för att det är så svårt val kanske..

the new black

på lördag blir det förmodligen det nya svarta med anna..
vad får ni se, eller läsa i annas blogg..


tomt igen...

har inget att skriva.. vet inte om det har varit en bra måndag, eller bara extremt dryg.. försökte shoppa men inspirationen var helt borta, helt och jag hatar när man ses som en persons  tillhörigheter för att man har "dejtat" den förut speciellt när det var länge sen man träffade den människan. This sucks.. är så trött på allt bara.

klias i fingrarna

det klias i fingrarna, det är enda jag behöver göra är att lyfta på fingret och trycka på knappen och så är allt klart. Shoppa, shoppa överallt. På topshop, hm, glitzy, garderobe överallt helt enkelt, och det som suger mest är att alla har fått nya snygga kläder som skulle passa sååå perfekt nu i vår.. hmm ska nog sålla ut något och titta om jag kan få en tidig födelsedagspresent.
Vore inte det bara för perfekt!?

spring break is over

jaha då var det sista dagen på lovet då och den dagen är snart slut. Usch nu går tiden lite för fort tycker jag.. Det känns som att det var igår vi fick lov och nu ska vi tillbaka till skolan igen, det funkar ju inte, jag har inte hunnit gjort allt jag skulle ha gjort det här lovet. Men men vad kan man göra? ingenting, bara att gå till skolan imorgon och börja längta efter påsklovet..


middag

god middag med bra människor, nästan en hel perfekt lördag. men nästa lördag blir nog lite bättre, eller vad tror ni?


RSS 2.0