school!

sitter i skolan, har tråk kultur, är snart klar, skönt.
sen blir det årets första solning, god mat, god efterrätt, film och mys med jennifer och anna
glad valborg ungar!

38 dagar kvar

helgen var jätte bra, jag började helgen och fredagen med lite skola och avslutade med myskväll med mamma. lördagen var varm och jag och evelina tog oss en cykel tur till kfum och tittade på skejttävling, efter tävlingen var det konsert och avtackning till oss som slutar på orkestern nu i sommar, kvällen avslutades med en stressig men ändå väldigt lugn förfest  med anna och sedan S2, det sjukaste hände dock inne på s2 men det kan jag inte ta upp här. hoho..

gårdagen var helt och hållet jennifers, en perfekt måndag, vi fikade, gick på kupolen, dyrkade skor och jennifer storhandlade, för att sedan äta, planera en framtid och bara ha det bra.

13-14 maj har jag provuppsjugning på sjövik, håll tummarna då!

nu kyckling och potatissallad med mamma och senare rep med projektungarna!
ja justja, om 38 (räknat med idag) dagar tar jag studenten! om tre veckor ska betygen vara satta, vi åker till ayia napa och vi får lämna in våra skåpnycklar och dylikt. Och vi är klara med studentsången! jag är så lycklig! JA mina tygprover har kommit också, perfekta tyget låg där, helt perfekt!

mer sommar än veronica maggio blir det nog inte.

no school, soon party like a rock star..

migrän, FAN jag som skulle göra filosofiprovet idag. satt uppe hela natten igår och skrev noter till provuppsjugningen i sjövik, äntligen klar, shit 6 sidor blev det.. inte roligt, idag har jag nackspärr, blåmärken på knäna, träningsvärk i ryggen.. men det är det värt, våran lärare började nästan gråta igår när vi dansade (och inte då för att vi är var så dåliga utan snarare tvärt om, vi ägde) någon som har ett par svarta tajta korta shorts som jag kan låna den 9-10 maj? vore jätte snällt! TACK! nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv och posta ett livsviktigt brev. tjao!

de kom, de såg, de gick

de försvann lika fort som de kom, vad är det här?

desperat som man blir så här års så blir alla snygga för en stund, men vi har hoppet kvar och ögonen blir bra snart.
och odjuret kommer få släcka sin törst om en månad iallafall.
Snart lördag, hah okej där ljög jag, men jag och anna käraste käraste bästaste anna höglund ska göra stan och rocka därmed allt och alla, vi ses då, tills dess ska jag längta efter min dator som kommer imorgon och beundra min kära  t-shirt som kommit och lyssna på fantastisk musik, ni vet vad. Ja och så ska jag äntligen få ta bort det gamla nagellacket på mina naglar och fixa nytt, så skönt!  IMORGON får vi våra studentmössor också! (halleluja moment!)
later, xoxo you know you love me

Izzie: It's like a beast, a beast that was asleep for a long, long time. And now the beast is wide-awake and wants to be fed and the food that Alex gave it-- it was good food George.  - så sant, så sant! älskade greys


ett gäng smurfar

solen skiner idag med, och snart ska jag åka till falun och lämna av min syster som ska åka hem igen men först ska jag skriva klart en krönika och en filmrecension om jag hinner, men det borde jag.
Smurfarna var jätte snygga och lite läskiga igår, skoj var det och efter att ha läst evelinas blogg ångrade jag lite att jag inte följde med in på s2 men äsch, det kommer fler gånger.
Nu plugga plugga plugga! TJAO!

en park, en sol, en vän

gårdagen tillbringade jag med evelina på en bänk i solen och bara pratade om framtiden, förhållande och allt mitt emellan, det var skönt och det är precis så en dag ska se ut ibland, bara sol, värme, en bra vän och ingenting mer..
Idag ska jag hinna med en snabb sväng till anna och hälsa på hennes amerikan som är här i en vecka och hitta på något skoj, sedan ska jag iväg till en lägenhet på östermalm och röka vattenpipa och ha det trevligt med ett gäng smurfar som ska till s2 inatt, inte jag, tror jag.

förövrigt är denna låt helt fantastisk:

Erik Hassle - Hurtful from Niklas Johansson on Vimeo.

när livet leker och när livet inte leker, som nu.

ibland känns livet som om det är det bästa som finns och allt bara leker, exakt den känslan hade jag i somras på peace and love, eller nästan varje dag hela sommaren,  allt var underbart, jag var lycklig, jag hade känslor för människor jag aldrig träffat och jag fick vänner för livet.. men nu är den känslan helt borta, vädret är grått, min framtid är konstig, jag vill klippa av mig håret, flytta, bli vuxen, leva själv, lära känna nya platser, få nya favoriter osv... och det ska jag, i höst, men jag vill nu, hösten är för avlägsen.. men idag nöjer jag mig gott och väl med att spela, sjunga vacker musik, göra sönder gamla jeans och vara med härligaste malin, det känns bra, ett kliv mot framtiden..

och min nya fika kompis nu när andra är borta ;) (eveeeelajna!)

man must dance, remember?



en härlig juni kväll, fyra virriga tjejer, en flaska vodka, en släktnings balkong och sång som aldrig förr det var livet!

desperate housewives

tittar på DH, tårarna rinner, ska nog ta mig en chokladkaka nu och efter det, ett till avsnitt.

slumdog millionaire

igår blev det spontan bio med evelina, i kön bestämde vi oss för att se på filmen som fick flest Oscars i år och som alla måste se, Slumdog millionaire istället för fast and the furious och vilken tur det för Slumdog var suverän och man förstår verkligen varför den vann så många priser.. Sen att en av de skönaste låtarna just nu var med i filmen var ju inte helt fel heller.. you knoooow!



"Gråt inte Skorpan, vi ses i Nangijala!"

bröderna lejonhjärta på tv.
farfar är skadad nu och jonathan rider som aldrig förr..
jag var rädd när jag var lite och jag är rädd nu
usch, hemskt.

modevisningen

haha titta vad jag hitta från modevisningen:

helgen:

helgen har nog gått lite för fort, men det är nog för att den har varit så bra, fredagen misslyckades inte, precis som jag sa, det bara gick inte att misslyckas, underbart var det, lördagen var en riktig lugn dag med lite solning och mys med evelina på kvällen, idag har jag spelat och ätit god mat hos farmor och om ca 3 timmar kommer mamma och pappa hem och jag har faktiskt hunnit städat upp allt, sköönt.

och linda: 10 juni är verkligen också en dag att längta till.

vattenpipa, grill, vackert väder, musiken på högsta volym, lets go!

Maten handlad, köttet marinerat, nu sätter jag igång grillen och väntar på människorna, de bästa människorna under samma tak, det här kan inte bli misslyckat!




känn pepp!

gårdagen var sådär, men blev bra ändå, maten var god, sällskapet var bra, modevisningen var bra (och våran modell var jätte duktig) sedan blev det lite dött, halva sällskapet försvann och kvar blev jag och fia, men det gjorde ingenting för vi blev bjudna på drinkar och cider så glada var vi ändå och fick till och med dansa lite. Men mina fötter däremot de var inte glada, men nu mår de bra och ikväll blir det mer dans och grillning om vädret tilllåter. BLI BRA! KÄNN PEPP! VAR LYCKLIG!


lite vårmusik med billie och dansarna


ett lass med lycka

fast vädret suger så är jag lycklig. Huvudvärken som jag haft i två dygn är borta och jag börjar fundera på om det är dansens förtjänst. Fan jag hatar att skryta men vi är GRYMMA och det kommer bli aaassnyggt, fast att vi ska ha de kläderna vi ska ha på oss, hotpants och svart t-shirt = inte bra, för jag gillar inte mina ben och imorgon är det skärtorsdag och vi får påsklov och jag ska på modevisning som jag tjatat om tusen gånger nu med härligaste malin, sandra och fia! UNDERBART OCH LYCKA! nu ska jag tralla vidare på underbar musik och vänta på morgondagen, har hört att det ska bli fint väder igen då.


fuck you


kören var fantastisk, och lilly allen är fortfarande med i mina högtalare och tankar..

vårvårvårvår!

nu är våren här på allvar, solen skiner, snön är snart borta på vår baksida och jag cyklade för första gången idag.
igår blev det fika och lite kupolen och nya skor (AAAH! Sååå fina är dom, stolt ägare!) efter det spelades det wii på hög nivå och jag var väl sådär halv dålig som nybörjare men jag var glad ändå och sedan film, love guru skoj film..
Idag rymde vi till falun och gick runt där i solen och åkte bil och var lyckliga med lycklig musik..
På fredag ska jag grilla för första gången i år med fyra härliga brudar och röka vattenpipa..
Nu ska jag ut och promenera i värmen.

Dagens låt: Lily Allen - fuck you

no more fever

tror tametusan mig att febern är borta och vädret är fortfarande fint, någon som inte har planer upp över öronen ikväll? jag skulle i och för sig kunna höra av mig till Lisa som har födelsedagsfirande idag och säga att jag kan komma ändå, men fest nej, det är jag nog inte redo för. Behöver göra något mer lätt om jag ska göra något, typ biljard, en promenad, en kopp kaffe, något lugnt men väldigt trevligt sådär.



snart är det sommar och cypern också!
                                                                                            bildkälla: BikoBok ss09

uppdate:
Okej jag tar tillbaka det, hade visst feber fortfarande, fan.. Men imorgon förhoppningsvis är det över, håll tummarna!
Nu ska jag ringa pappa och titta om han kan hyra film och köpa en läskeblask! CIAO!

gå ut och dansa

jag vill också klä upp mig idag och gå ut och dansa som många av mina vänner ska göra.. Varför måste jag vara sjuk för varför!? USCH! nej jack sparrow here i come!

en perfekt kombo

nya elle, sex and the city-maraton och thai mat.
Idag mår jag riktigt bra, fast att jag är sjuk. Lycklig är jag och nu vill jag dra på klackarna och ut på nya äventyr men det får vänta några dagar, åtminstone ett dygn.

något att se fram emot

17:e juni kommer vara en bra dag, en dag att längta till.
sommar och fest dygnet runt

jaha så har man feber det var ju jävligt roligt...

... men jag har sex and the city så det är nästan lugnt, nu fattas bara chokladen..

ännu ett fan och ett nytt vårskrik

anna skriver så vackert, det gjorde ont i hjärtat när jag läste vad hon skrivit igår..
idag är jag sjuk, förmodligen imorgon också.. så jävla typiskt förutom att våren är här och att det känns riktigt skönt så verkar allt gå helt åt fel håll just nu, inge göteborg (som jag nämnde igår), är sjuk, det var ju inte så trevligt i lördags, min och annas chuck bass-are och etage utgång är inställd.. Nej usch.. Ska sluta tänka på allt som är dåligt och börja tänka på det som är bra istället, sex skolveckor kvar tills vi åker utomlands, imorgon ska jag köpa ett par riktigt vackra skor, sjöviks folkhögskola (som är nära hem men ändå långt borta), en förlorad vän som är tillbaka för att stanna, våran idrottspraktikant(haha) och en härlig utgång nästa helg med fyra härliga tjejerna..VÅRSKRIK för allt bra och fan för det dåliga som vi ska glömma nu..
I helgen vill jag vara frisk och dricka vin och dansa och skratta åt allt, men det ska jag inte istället ska jag bli frisk och tänka på nästa helg för då får jag göra det jag gillar allra mest: vara lycklig med mina tjejer!


FAAN!

fy fan jag är så jävla besviken just nu.. blir inge göteborg blir inge musik blir inge folkhögskola.. usch.. avgiften skulle vara inne idag och jag såg det för sent.. faan.. usch.. och sjuk är jag också.. nej nu vill jag bara sjunka ner under jorden.. Jag som trodde jag skulle få komma bort härifrån iallafall för ett år men inte.. FAAAAN!

RSS 2.0