at grandma's place

Har nu flyttat in hos farmor och ska bo här tills de är färdiga med badrummet hemma. Känns som ett bra tillfälle att lära sig att bo ensam och städa osv. Internet har jag fixat här nu också, så jag är kontaktbar.

I lördags blev det en oväntad tur till falun med Linda, Klara och Ryan för att gå på en förfest hos en av Lindas falugrabbar. På förfesten blev genast Ryan, Lindas kille från USA, the center of attention och alla älskade honom. Grabbarna blev helt till sig att han var från USA och öl bjöds för fulla muggar.  Efter förfesten begav vi oss mot faluns uteliv, halva gänget försvann mot harrys men vi som inte orkade med kön gick in på etage. Etage rockade och vi dansade oss svettiga tills stängning, sedan drog vi borlängebor oss tillbaka hem, tack vare en väldigt snäll chaufför.
I går körde vi på en liten filmkväll här hos farmor med några av gårdagens människor och evelina. Bra film och härligt snack fick avsluta helgen. Nu väntar jag på sällskap från evelina, är inte riktigt redo att sova ensam i lägenheten själv än.

gårdagen; i gotta feeling that tonight's gonna be a good night








av michaela forni

Jag älskade


Jag älskade en gång, en gång till efter det, det var de finaste och fulaste stunderna i livet. Det var efterätten och blodpuddingen på samma gång. Det var att somna till en sval sommarkväll och vakna till ett iskallt vintermörker och tvärtom. Det var att dra sig för att skutta in i duschen på morgonen och det var att skippa första lektionen i skolan. Det var en snabbis innan restaurangbesöket för att man inte kan hålla händerna i styr och det var en drink i golvet efter tolv för mycket. Ja gud vad jag har älskat. Lockarna som smyger sig fram i morgonhåret och hej då-pussen när man hoppar ur bilen. Men känslan av att vara kär och inte ha någon som är kär tillbaka, det är den hemskaste stunden i livet. Och känslan av att titta på någon man en gång älskade att pussa sönder och inte längre vilja göra det, fastän han vill, det är ett krossat hjärta inte bara hos honom utan även i dig. Förälskelse gör så förbannat jävla ont men så vips äter man pepparkaksdeg från varandras fingertoppar. Jag saknar de jag älskade och ett tag älskade jag att sakna. Nu minns jag bara som ett gammalt svartvitt fotografi och ibland tar jag upp det ur minnet, det gamla fotoalbumet längst in i bokhyllan, dammar av och får tårar i ögonen. Gud vad jag älskade en gång i tiden.


Är inte den där texten bara för vacker? Så vacker att det gör ont i hela kroppen och så sann, allt bara stämmer.

 


le fashion är alltid fint


tillbaka

Äntligen tillbaka till verkligheten och stan. Inge mer skog för mig på väldigt länge, det är en sak som är säker!
Ikväll blir det middag och mys med fröknarna anna och evelina. Så ikväll vill jag ta på mig fina kläder och sitta och prata massor med skit och äta massor med god mat.
Nu är frågan, vad ska man ha på sig? krävs några timmar av fundering.



detta skulle ju vara riktigt snyggt, äger dock inga skinnshorts så det sket sig.


eller så här?



kanske?

bild1 kommer ej ihåg bild2 lefashion bild3 stylesightings


en helg senare och ett gäng byggarbetare

Helgen har varit kanon med inflyttningsfest och sangria kväll med tjejerna.
Imorgon drar jag till stugan för hit kommer ett gäng rörmockare och byggarbetare som ska riva ut vårat badrum och bygga nytt. Så inget vatten kommer jag ha tillgång till om jag stannar här. Stannar väl tills på onsdag kanske, sedan tänkte jag flytta in hos farmor om hon släpper in mig.

Ses på nytt igen då.

ett trevligt liv

vi sitter och dricker rosé och livet är fint just nu.
Om en timme blir det inflyttningsfest och en gratis kväll på stan.
åter till verkligheten.

update;
okej nu drar vi mot bullemyren!
ha en awsome kväll!

duktig för en sekund

Känner mig riktigt duktig just nu:
Ska till doktorn och fixa min mensvärk snart.
Ska dela ut arbetsansökningar
Och imorgon har jag arbetsintervju, duktig erika!


inställd resa

blir inge australien ändå, fan va matt jag blir, just nu känns de verkligen som att jag kommer vara kvar här för evigt.
letar på nytt nu, hoppas jag hittar någon annan.

i barnens anda

idag har vi spelat astrid lindgren spel, tv-spel och alfapet, precis som när man var barn. Och bara ätit pommes har jag också, hungrig och trött är jag. Idag blir en tidig kväll, ladda inför morgondagen och lördagen. Malin har nämligen avskedsfest imorgon och linda har födelsedagsfest på lördag.
Många avskedsfester nu för tiden, inte roligt alls. Alla försvinner och kvar är vi här, ensamma mot världen, eller okej borlänge.

när stjärnorna föll ner från himlen

I natt satt vi oss i en bil med fyra lager kläder på oss var och körde ut mot skogen och mörkret. Långt ute och långt bort från stan vid en sjö samlades ett gäng vänner och la sig på filtar i en backe och började titta rakt upp mot himlen, vissa sjöng, andra pratade och några var tysta och bara njöt. På himlen ramlade stjärnorna ner och det var magiskt. Efter en halvtimmes liggandes begav de sig bort från backen till planmark och tände en brasa, hällde upp te eller choklad och bara umgicks. Strax efter två satt vi i bilen igen tillbaka mot stan och verkligheten.
Det var en bra natt.

i brist på annat: hoffmaestro




en kräftskiva och snygga pirater

kräftskivan igår blev lyckad, kräftorna var goda, vädret var bra och människorna med för den delen. Vi körde en onördig snabbis på S2 och sedan blev det sova med blåmärken och en skadad fot. Idag kör vi på en vanlig söndag, en vanlig bakisdag och snygga pirater i sista pirates of carribbean filmen.

nästa helg kör vi på maskinen och ett kärt återseende.
vi hoppas på en bra helg då.

jaha?

Jaha! jag meddelar att jag ska flytta till australien och jag får inga reaktioner, vad hände där? Men jag bryr mig inte ni ska få all jävla information ändå:
Jag ska flytta dit förmodligen i slutet av oktober eller i början av november, så fort jag har fått visum och flygbiljett helt enkelt. Jag ska vara aupair hos en underbar familj som heter Mcfadden, de har två barn mellan 0-3 år, flickan är halvblind och håller på att lära sig att prata, hon är 2.5 år. Pojken är  9 månader och hur gullig som helst.
Pappan är pilot och mamman är hemmafru.
Jag kommer få ha ett eget sovrum och ett eget badrum, som är avskilt så jag får lite privatliv.
Jag ska jobba 21 timmar i veckan och vara babysitter en gång i veckan på kvällen.
De bor i Perth, som är en av de största städerna i Australien med 1.6 miljoner invånare.
Ska förmodligen stanna i fyra månader men vi får se.

 
Michael


Michael, Cherie och Annie

något nytt för dagen

jag kanske ska flytta till australien och bo där i ca 3-6 månader, skoj va?
det var allt.
nu dusch! bye

vi borde göra mer som sonia säger.


sonia rykiel fw 08


sonia rykiel fw 09

bilder: 2manyfashion.com


ny vecka, ny måndag

tittar på film, ensam igen, borde laga mat, borde träna, borde göra något.


maraton i riktig bakisanda

gårdagen rockade, förfesten var precis som en förfest ska vara, nära vänner, alkohol och musik. Vi hamnade på S2 som gjorde mig stolt och vi dansade natten lång. Skjuts fick vi hem också, så vi slapp cykla vilket var riktigt skönt klockan två - halv tre på natten.
Idag har vi kört på pirates maraton i riktig bakisanda, riktigt skönt.
Nästa helg lugnar vi ner oss med öl och kräftskiva, ska bli skönt att inte köra all in en helg nu, var ju trots allt ett tag sen.. Helgen efter däremot fyller fröken linda 19 år och då jävlar drar vi till falun och gör stan.
Nu tillbaka till härliga pirater

-

...med människor menar jag självklart killar. Okej vi tjejer kan också vara komplicerade ibland, men killar kom igen, give me a break!

vi människor är för komplicerade för vårat eget bästa..

            bara så att ni förstår det


RSS 2.0