och vi satt på gräset som växte i takt med himlen

Har inte så mycket att säga idag.
Det har då varit jätte fint väder sen i torsdags nu och idag var det hela 16.5 grader i skugan, helt otroligt. Jag älskar verkligen det här, vår kläderna är framme och bara väntar på att bli burna allihopa och jag längtar efter att bära dom..
På torsdag drar jag till bollnäs över dagen för att hälsa på syster min och titta på henne när hon har konsert. Ska bli trevligt, kommer väl hem på torsdag natt någon gång, måste till skolan på fredag så ingen övernattning här, plus att jag tror att hon följer med hem så jag får ju träffa henne ännu mer sen, underbart... Jag gillar henne, väldigt mycket och saknar henne för mycket.. men men, folk växer upp och flyttar hemifrån sånt är livet.

Nu måste jag fortsätta att plugga psyologi, har prov imorgon innan jag åker, it sucks! Men de som har haft provet säger att det är enkelt och till och med våran lärare sa att det var ett enkelt prov så det känns bra.

Dagens låt: Billie the vision and the dancers - my love

Hejdå.

seg bloggare.

Jag är så himla dålig på det här. Nu har det gått över en månad sen jag skrev sist. Massor med saker har hänt, för mycket för att jag ens kan komma ihåg allt. men mycket kortfattat, allt är bra. hah.. eller ja jag har varit sjuk sen i torsdags fast inte nu längre, eller jag är fortfarande förskyld men jag har iallafall inte feber längre, så imorgon blir det skolan igen och ta igen allt jag har missat. ska på kör idag och dansen så klart. måste komma igång igen nu..
Kören går bra förutom att stig arne är sjuk så han kan inte leda oss i vår tyvär men vi har markus och lena som stöttar oss och leder oss så länge så vi håller oss starka och gör allt för han. Håll tummarna på att han blir bra igen..
Dansen går jätte bra är uppvisning nästa helg, allt har verkligen gått jätte fort, men vi ´kommer rocka, älskar den dansen vi ska dansa, den är så fylld med energi och roliga danssteg, vissa är visserligen tekniskt svåra men man klarar dom. det kommer gå bra.. Den enda rädslan jag har det är bakåt kullerbyttan, tro mig det är svårare än vad den låter, är ingen vanlig bakåt kullerbytta vi prator om här, nej nej det är en graciös med benen i sär och spikraka så man hamnar rakt med kroppen på magen och inte nog med det så är scenen så jäkla liten så vi kommer ju vara packade som packad sill eller något.. Men ääsch, vi klarar det jappjapp..
Skolan och allt sådant går för övrigt bra, tror jag iallafall.

Och en sak till en jätte bra sak: Blir bille the vision and the dancers med micaela den 16:e maj i Falun. Jag längtar jätte mycket. För vem blir inte lycklig med deras musik i öronen liksom! aah, super duper!

Dagens låt: Alphabeat - fascination

Nu måste jag rusa och duscha. Lovar att jag ska bättra mig på uppdateringen av bloggen hädan efter.

RSS 2.0