måndagskänslor.

Sitter och lyssnar på världens bästa filmmusik (Stolthet och fördom) och har tända ljus i hela rummet. Tänker på hur snabbt den här terminen har gått, redan halva och hur lite jag har hunnit gjort, eller bara tagit tag i.  ingen dans med mina fina uppsalavänner, alldeles för lite fika, för lite häng i allmänhet och mycket annat som jag brukar göra och som jag framförallt vill göra. Måste bli nya tag så jag inte går och försvinner i höstmörkret. Annars är jag väldigt glad och lugn, har äntligen fått lämna in tentan. Känns bra att vara av med den. Hoppas på en roligare delkurs nu och en roligare månad. Men det tror jag att det kommer bli. Smygstartade med att få igång mitt liv redan i helgen, fest hos Sandra med massor av dans, mamma hälsade på och vi hade en riktig mor och döttrar helg med museum, shopping, god mat och annat göttt. Nu till helgen blir det Stockholm och Jane Birkin (vad jag längtat!) och efter det då äntligen kommer världens finaste människa hit. Min kärlek.

ps. om ni vill lyssna på den bästa filmmusiken och annat chill en mörk måndagskväll med tända ljus (eller någon annan dag för den delen.) - chillout 

carin wester2




Från s/s-11. Jag dör hur snygg Marcella är i denna dräkt. jag dör hur snygg ryggen är. Ännu ett plagg från Carin Wester med fantastisk rygg.
bilder; http://rodeo.net/marcella/

Måndagslyx


Min måndagsmeny;
Lite kyckling med paprika, körsbärstomater, blandsallad med babyspenat och ruccola, fetaost och ceasardressing (sjukt nöjd)
Hallon, banan och grädde allt med en liten touch av vanilj. mmmh Måndagslyx!


VARNING! argt meddelande till kursansvariga.

Blir så fruktansvärt arg på min kurs och de ansvariga för kursen. Vi har hemtenta just nu och för att skriva klart hemtentan behöver man två böcker. En av dessa två böcker har funnits i TVÅ upplagor på biblioteket i skolan (vi är ca 40 st i kursen, minst.). En av dom två upplagorna har varit utlånade hela terminen och den andra "saknas" så man kan inte låna den. Okej tänkte jag, jag får väl köpa den då på studentbokhandeln (för där ska ju självfallet all kurslitteratur finnas, som på biblioteket, men nu lyckades ju inte biblioteket med det..) kommer till studentbokhandeln och de har inte boken(!!!!) börjar bli riktigt arg.. Så kommer vi till den andra böckerna, den har funnits i några fler upplagor på biblioteket, men inte så många, så ska det finnas en upplaga som man inte får låna med sig hem utan bara läsa på biblioteket. Jag tänkte att jag kan ju göra frågan som man behöver den boken på biblioteket då. Men nej den upplagan är borta. (Fast jag stod och hängde på låset för att jag skulle få tag i den).. Går till studentbokhandeln (IGEN!) och där finns inte den boken heller. Så visar det sig att man bara kan köpa den jävla skit boken på NORDISKA MUSEET I STOCKHOLM! så ska man få tag i sin kurslitteratur, som man måste läsa, måste man ta tåget till Stockholm...
JÄVLA SKIT!!!!!!!!!!!!

Är det så det ska behöva vara uppsala universitet!?

the white rabbit

Det är många som ska klä ut sig till något helt annat än vad de är. Jag vill också. Inte tentaplugga utan klä ut mig göra mig till något jag inte annars kan vara. Bli läskig, eller rolig, eller bara jävligt nice. Om jag skulle klä ut mig idag och fira Halloween så skulle jag vara kaninen i Alice i underlandet. Ungefär såhär;


Fast jag tänker mig svart istället för rosa. Svart kostym, klockor i mängder och hemmagjorda spetsöron a la Maison Michel eller Louis Vuitton, aldrig utan fäääshiöön!

Red lips and turtleneck


...and then i met you.


snus och chloé

Anna, det där med snus.. vet inte om jag egentligen ska kalla det ett beroende, det är en tobaksvara som med jämna mellanrum hamnar under min läpp.. Hellre det än cigaretter i alla fall.. And now you know.

FÖRRESTEN; är inte detta de finaste skorna någonsin? Från Chloé


bild; emsedge

hemtenta.

Och idag börjar hemtentan.. Dags att börja plugga och jag sitter framför facebook, läser bloggar and so on and so on and so on.... Kan inte koncentrera mig på rätt saker.


making a list.


Var tror du att du är/gör om 1 år?
Om ett år bor jag i samma stad, förmodligen i samma rum och pluggar. Då är det dags för ekonomikurser och projektledningen även praktik. Det är nog praktiken jag ser mest framemot; vart kommer jag hamna någonstans och kommer jag trivas?.. Förhoppningsvis pendlar jag till Borlänge om helgerna till min fina och är lika kär som nu. Någon resa också kanske?

Vad ångrar du, om något, i livet?
Je ne regrette rien mina vänner. Försöker leva efter det i alla fall. Dumt att ångra något man inte kan ändra på. Om jag ångrar något så är det förmodligen att jag ibland kanske inte har tagit tillvara på ett nice tillfälle som jag borde ha gjort.

Hur kommer du gå klädd i vinter?
Kängor och klackar, svart med lite färg, mycket stickat och förhoppningsvis en TJOCK jacka (som ni vet; vill INTE frysa i vinter..).

Vilka 3 saker är du beroende av?
1. Coca Cola. 2. Snus. 3. Tv-serier.

Har du någon dold talang?
Jag är grym på att mima! Inlevelse och hela paketet.

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen;
Åkte till Borlänge, myste med C, åt mat hos mamma och pappa, drack mig full på cider med vänner, fikade, var bakis, åkte tåg.
Nu till helgen; Åka till Borlänge igen, hänga med C och bara ta det lugnt. Sen blir det ett tre veckors långt uppehåll tills vi ses nästa gång. Så mycket quality time!

Vad har du på dig just nu?
En oversize skjorta och trosor. 


 
Bästa skönhetsknep?
Vet inte om jag bär på några hemliga skönhetsknep. Det enda jag gör är att inte alltid ha smink på mig så huden får vila och försöka ta bort sminket varje kväll när jag har det på mig.

Vilka är dina dagens planer?
Idag har jag haft migrän hela dagen och legat i sängen. Ätit pizza har jag också gjort. det var fett gott.

Vad äter du helst inte?
Ärtsoppa och lök när den är stekt eller i ordning gjord (tycker dock om lök när den är rå.. jag vet konstigt. men så är det.)

Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?
1. Elin Kling.
2. Ilovewildfox
3. Emma Elwin.. och många många fler.


Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Nej, men man kan ju hoppas att det blir så snart.

Bästa staden/landet du besökt
England, för deras landskap och London, för shoppingen och för att jag har haft så fruktansvärt roligt där. Eller Italien för värmen och vattnet och Venedig för att det var så fruktansvärt vackert. Svårt val..

Vilken kändis får du höra att du liknar?
En gång fick jag höra att jag var lik Angelina Jolie och någon gång Keira Knightley.. tycker dock inte att jag liknar någon av dom två eller någon annan kändis för den delen.. Men skoj att höra ibland. 

Tror du på gud?
Nej.
 
Vad är din största rädsla?´
Mörker, höjder, spindlar och andra kryp.

Nämn en sak du aldrig provat på:
Oj.. väldigt mycket. Inprincip allt som har med höga höjder att göra, fallskärm, åka frittfall och så vidare..bara några exempel.

Vilka är dina favorit namn?
hmm. Elvira och Emanuel är fint. och Chanel, alla flickor som heter Chanel har det blivit något stort av..

Hur/Var vill du bo i framtiden?
I någon storstad, kanske Stockholm eller något liknande. I en lägenhet med högt i tak och stora fönster, mycket ljus och en stor balkong.



random.









bilder; columbine, ilovewildfox, thekillingmoon, angelicablick

mitt liv och migränen.

Är så fruktansvärt trött på mitt liv just nu. Eller rättare sagt den jävla migränen som jämt ska komma. Jag såg verkligen framemot idag och att få träffa brudarna, dricka lite cider, äta sushi och umgås. Men neeej! jag ska ha migrän.. Har haft det sen igår och det vill verkligen inte gå över.. Blir så matt. SÅ här ska det alltid vara. Jag och min migrän alltså. Jag och mitt imunförsvar överhuvudtaget. Senaste tiden har jag varit sjuk jämt.. får aldrig ha skoj..

Sorry för detta. Behövde verkligen få ut lite aggression..

Who run the world - Girls!



Kan inte sluta titta. Beyoncé som vanligt helt jävla fantastisk!

Onsdagsmys2


coca-cola



bild; ilovewildfox


just chilling


bild; elle

torsdagens?

Känner mig lite sjuk. För att bedöva det har jag testat lite kläder till på torsdag, då blir det äntligen lite dans och skönt häng!



Måndagstankar..

Det är verkligen höst här nu. Kallt, grått, vackra löv som sakta ramlar ner från trädkronorna. Saknar sommaren mer och mer. Jag som brukar älska hösten. Men det blir lite ensamt bland löven. Saknar Borlänge ibland. Fast att jag var där igår. Haha. Är nog egentligen inte Borlänge jag saknar utan tillgängligheten till min kära och bästaste vännerna som alla bor nere i söder. Men jag älskar Uppsala och här finns det andra fina människor. Så fort det lugnar ner sig i skolan för dom ska jag bjuda ut dom på fika eller en öl. Det behövs för jag saknar dom med. Tror bara att det är lite för grått idag.. Annars är det bra, fint rum, fina kläder, fin stad och tända ljus. Överallt.

 Bra planer på gång också!

Det är dags för onsdagsmys


kurser våren 2012

Sökt kurser till våren, hoppas på medie- och kommunikationsvetenskap.. Tror stenhårt på den kursen! annars blir det sociologi.  Tänk att det redan snart är dags för vårterminen 2012? Usch vad tiden gått snabbt.

Idag blir det sex and the city (igen), världens bästa rester från i helgen (lövbiff), hallon och ikväll kommer Blenda förbi för en kopp te. Vilken härlig tisdag. solen skiner som aldrig förr också. En promenad snart kanske.

En liten del av mitt lilla hem.


jane birkin

Gissa vem som ska se en riktig modeikon sjunga den 4:e november?
Det kommer bli helt sjukt bra. Jag, Blenda och Jane Birkin.


Lemon



Bort med förkylningar och allt annat. Plus citron är så jävla gott!


köp och sälj

Tröstshoppade precis en kavaj på tradera. Nu när jag har kommit igång funderar jag att besöka topshop, zara och så vidare. Men eftersom mina pengar tydligen flödar just nu så tänkte jag försöka sälja lite skor på tradera eller något.. eller kanske här? Någon av mina kära vänner som har små fötter?
Första skorna jag tänkte sälja är iallafall; 
Mina vackra minimarkets som jag måste ge upp hoppet på.. kommer aldrig kunna klämma i mina tjocka fötter i dessa smala juvelerna.. Någon som vill köpa dem? stl 37 (jag har 36-37, men rätt tjocka fötter, så skulle säga att dessa är ett par skor för någon med ett par smala fötter och vet inte, liten 37:a kanske?).. Jag har aldrig använt dom och hon jag köpte dem från hade använt dom kanske 1 gång (var för små för henne med), ny pris är ca 3000 kr och jag köpte dom för 700.. så jag tänkte 500 kr? Bra pris va?:D KÖP!!!!

Fin bild kommer nu;

(KÖP!)

Paris fashionweek s/s 12 streetstyle.

snygga damer i snygga jumpsuits;



fina klänningar (bild 2 tjejen till vänster; to die for!);



snygga kjolar;



bara så snyggt;


alla bilder; elle.se

the sartorialist






1. rött och håret. 2. strumpor i öppna skor på hösten och skorna. 3. klänningen och HÅRET(!) 4. jackan (min enda önska i vinter är att hitta en tjock snygg jacka. gubbrockarna i mitt hjärta, men jag fryser alldeles för mycket varje vinter.)

carin wester




skulle inte säga nej till denna klänning från Carin Wester. Helt fantastisk. (jag säger bara en sak; RYGGEN!!)

.--

Har varit borta ett tag. Skrivit hemtenta. Tråkigaste hemtentan i mitt liv. Umgåtts med familj och loverboy. Men nu Uppsala, höst, lite shopping och fika.
Men helst av allt vill jag resa bort till varmare bredgrader.

RSS 2.0