en festival senare.

så då var årets peace and love över och det har varit en helt otroligt bra festival. Det blev sjukt fantastiska spelningar, dans i mängder, och bra människor. Precis som det ska vara.
Nu blir det att varva ner och ta det lugnt i några veckor, på tisdag rymmer vi till min sommarstuga och myser lite, äter jordgubbar and so on.. Sedan blir det båtturer, parkhäng, utflykter och bara spendera en riktig sommar.
Idag blir det årets första dopp med anna, för nu steker värmen som aldrig förr.


peace and love!

nu laddar vi, laddar lite mer och sen kör vi så det ryker. Idag börjar festivalen på allvar.
idag blir det bear pong turnering och förfest hos linda, sen blir det lasse och massa mer.
föressten lasse, inte bara torsdag, utan fredag och lördag också.
ladda!

Midsommarhelgen:

Midsommar: Kvällen i Kyna började tidigt, halv 4 för att vara exakt. Första cidern knäpptes på en gång och lyckliga var vi som hade tagit stövlar på oss, plus poäng till oss!, ös blev det med grillning, dans runt stången och fulvin brännboll i par. Vilket var en av de roligaste lekarna jag lekt när man var med i innelaget ute laget bestod mest av att ta kort och dricka mer fulvin. Sedan blev det dans i ladan för fulla muggar. Runt ett på natten efter  att ha hållt i gång ett tag tog kvällen slut för mig, snabbt som attan, vet ej om det var för alkoholen eller om det var för att jag varit sjuk, men i en säng i ett hus hamnade jag tills en taxi kom och hämtade upp mig och klara vid 3 och körde hem oss till klara där vi sov.
Men jag hade en superkväll så länge den varade, och skulle inte ändra på något förutom att den slutade så tidigt kanske.
Igår på midsommardagen rymde jag till stugan för att vila upp mig, så nu är jag pigg och kry igen och redo för en ny vecka, nämligen Peace and love.
Men först blir det en tripp till aspeboda, för min syster ska spela och lite häng med brudarna.











Glad midsommar!

Om två timmar bär det av till kyna, just nu har de första ölknäppningen där, men det skippar vi.
Sovsäck och allt nerpackat, nu ska jag bara bestämma vad fan jag kan ha på mig eftersom vädret inte tillåter vad jag hade planerat från första början, men det löser sig nog.
Nu duschen!


en efterlängtad hemkomst.

skrev ett långt inlägg igår, men blogg var cp och det gick inte att spara det, så det skiter vi i.
Klara har iallafall kommit hem nu, och igår åt vi middag, satt vid ångbåtsbryggan, plockade blommor och bara hade det trevligt enda in på natten. Midsommar är fixat och klart också, mat, sängplats och kyna blir  det. Härligt.
Ikväll blir  det revolutionary road och chips, dipp och bara mys.

peace and love

peace and loves spelschema är ute och vilka krockar! (FAN)
Mötley crue, keane och kleerup samtidigt!
Moneybrother och razorlight samtidigt!
Slagsmålsklubben och helo saferide samtidigt!
INTE SKOJ! nu måste man sålla och välja vilken som känns viktigast.
men det bestämmer jag nog på den dagen, vad man känner för liksom, eller så kollar jag hälften hälften på varje artist.

out with my friends

kom ut, drack latte, åt lite mat, köpte nya elle, busade lite och umgicks. Allt back to normal! nu får vi hoppas att jag inte mår sämre imorgon, skulle ju suga lagomt mycket.

att vara sjuk

Alltså det här med att ligga hemma och vara sjuk har aldrig varit min grej. har legat inne nu sen i lördags och jag är så uttråkad att det inte är sant. Vet att jag borde ligga hemma nu så att jag verkligen blir frisk men kom igen(!) det finns inget att göra. funderar på att dra på mig något och dra en sväng till kupolen och ta en latte och koppla av där istället, kolla på människor, bara vara, för det här funkar inte..

greys greys greys

va!? är det såhär det slutar? de måste överleva, de måste!

lägesrapport:

Onsdag: fyra bästa vänner, god mat gjord av en av vännernas pappa, en brygga, en flaska rosé, musik, skratt, cigaretter och some catching up, det var ju trots allt tio månader sen de alla satt där sist.
det är sådana stunder som är bäst, vackrast.

vår låt, jag har visat den förut och jag gör det igen:

bigger than stars? yes, my friends are!

mina vänner är bäst och idag är jag sjuk som vanligt.
Imorgon åker linda till stockholm, usch men på onsdag kommer klara hem, wiho!
Håll tummarna för fint väder på midsommar, vi behöver det, jag och mina bästa vänner!

filmer

Det finns tre filmer som jag bara måste se:
the edge of love, silk och cherí
Just nu går Silk på canal +, fantastiskt! jag återkommer om hur bra den var.

update;
Filmen var bra, lite seg men bra, sådär mjuk och vacker. Och Keira Knightley kan man göra annat än att älska hennes skådespel. min absolut favorit skådespelerska.


- Come back or I shall die


tisdags häng och fredags utgång!

bra kväll med glass och godis. Imorgon kommer Linda hem igen, det ska firas med buller och brak, speciellt på fredag då det blir etage utgång, dels för att Linda har kommit hem, dels för att Evelina tar studenten och dels för att vi är unga och vill leva livet sista säkra sommaren tillsammans.
Nu sova, huvudvärk och förskylning sliter på en.

En sak bara:

Linda på onsdag är jag med dig såklart!

never think

vart ska vi ta vägen? vad ska vi göra?
idag tänker jag bara lyssna på robert pattison, titta på lyckliga studenter som har mösspåtagning i falun och ta en kopp kaffe eller två..
klara kom hem så vi kan börja den riktiga sommaren!

update: blir inge mösspåtagning, hinner inte, tråkigt som fan. Hoppas fortfarande på en kopp kaffe dock, annars smäller jag av.

Skål för oss och skål för livet!

Efter en helt fantastisk vecka med en underbar klass och underbara människor. Fantastic four återträffades tisdag och onsdag kväll, och röjde borlänge. Jag har aldrig varit lyckligare! Nästa vecka är det dags för faluns studentvecka och det måste vi fira eftersom evelina tar studenten. Sedan kommer linda hem på onsdag också, äntligen och klara nästa vecka. Nu är sommaren verkligen här. Midsommar, peace and love är bara ett stenkast iväg vilket betyder att snart måste viktiga beslut vara fattade, vad händer i höst? Först: Ett härligt liv och en härlig sommar!
Nu mat!



en underbar vecka

mösspåtagning igår, fest på kvällen måndag och tisdag, klä vagn idag, grilla, och lite mer fest och på fredag ett gäng med vita klänningar, kostymer och vita mössor på huvudet. Vad är detta? jo min studentvecka! no time for internet!

RSS 2.0