Glad midsommar finaste!


bild; lefashion(?)

dammsjön

När ett gäng små vänner och den finaste kvällssolen åkte tillsammans till finaste stranden med sand mellan tårna och iskallt vatten fanns bara härligheter. Tillsammans spelade vi volleyboll och lekte lekar precis som att man var  10 år gammal igen.  Inget var i vägen för lyckan.


bild; evelinas


parkhäng i uppsala


sommarväder och hattar


med solen i ögonen

Nu är solen äntligen tillbaka och jag är ledig imorgon. jag andas och kryper fram.

too much of nothing

Jag saknar mig själv, min energi och vad jag alltid varit. Jag saknar mina vänner, fast vissa är precis bredvid mig, men jag är inte här och vi ses inte. jag saknar mina fina från uppsala. jag saknar för mycket av ingenting.

Det är sjukt hur livet kan dra musten ur en. Jag har tappat all kontroll och mår nu bara dåligt. Jag påverkas av min termin i uppsala och saker som har förändrat mig för alltid. Samma saker som en nära vän går igenom, samma sak som jag önskar att hon aldrig skulle drabbas av. det är inte rättvist vad livet drar musten ur en ibland.
Imorgon står jag på båda fötterna igen, men först ska jag sova.

vackra bilder på min vägg.



När jag flyttar hem till Uppsala igen ska jag äntligen pryda mina väggar med fina bilder på nära och kära och lite bilder på fina grejer där emellan. typ pappa på 70-talet med en gitarr i famnen, en av mina absolut favoritbilder någonsin.

bild; jak&jil


uppsala, åh mitt uppsala

En solskens stad med människor i baraben. Dans på höga rosor och ett vm jag inte är intresserad av.  Mitt uppsala, åh mitt uppsala. Oskar Linnros på högsta volym. Öl, sommardrinkar, vin och några shotar på det. En ny vän lämnade sitt födelseland för Usa och vi fick säga hejdå. Nya bekantskaper, människor jag inte vill se och människor jag vill se mer av. Allt var precis som det skulle vara.

sommaren doftar regn.

Sommaren tar mig tillbaka till den gamla grusvägen och uppförsbacken till världens bästa person. Fåglar och djur är det enda som finns, ananas och det vanliga skit snacket i timmar. Lämnade allt för en promenad i tystnad med grusvägen och fåglarna som sällskap. Långt borta hör man stadens ljud, men där finns bara tystnad. Nu är regnet tillbaka och igår skrek studenterna högre än tidigare men jag kände att jag vuxit ifrån den här staden, jag försvann för länge sen. På måndag åker jag tillbaka hem till min nya stad och andas in lite av stadens luft så jag klarar mig till nästa gång.

I need some new shoes



bild; jak&jil

en bra dag.

Har ett paket som väntar på posten, gissar att det är mina fina kläder från fashion against aids och idag har jag haft min första visning, sen har jag cyklat två mil. Bra dag!

love jak&jil!








i blixt och dunder

efter att haft huvudvärk konstant i nästan en vecka kom jag tillbaka till jobbet idag, mycket folk, tempo hela tiden och allt detta blandat med åska och blixtrar. En hektisk dag. Och tentan är klar. Nu är det "sommarlov" på riktigt, om man inte räknar med jobb då.
Jag vill ha min dator, har inga fina bilder här som jag kan dela med mig av.
kolla in knighttcat.com så länge.

gräver ner mig själv

jag har grävt ner mig i jobb, anteckningar och drömmar tills jag hittar något roligare att göra. Borlänge tröttar ut mig och jag har knappt varit här en vecka. Jag saknar underhållning, sena nätter och en varm säng.


RSS 2.0