en snygg man efter en kväll ute i dimman.


bättre än så här blir det inte.

Just nu är jag så lycklig att jag får ont i käkarna för att jag ler så mycket. Fick precis reda på att jag kommer tillbringa ett år i en villa med kaminugnar, trädgård och 5 härliga människor. Vi kommer ha det mest fantastiska året tillsammans, det vet jag. Det kan inte bli så mycket bättre nu! LYCKA!

höstens jacka?


från monki

.

tackhej, fuck dig, jag har fått nog.

skogsvägar och storstäder.

Återvände till den gamla skogsvägen som nu har blivit asfalterad. Stadens muller kommer man inte undan längre. Sommarsol, näckrosdammen, tystnad och värme i några nätter för att sedan bege sig med fina vänner och en mustang till storstaden, vår huvudstad och se staden med lite nya ögon. Skansen, grönalund och den vanliga shoppingen. Är nöjd. Nu drömmer jag om en villa och ett kollektiv som kanske kommer bli det roligaste som hänt mig. Håller tummarna för min framtid.

bryggan och näckrosdammen

Tog semester från världen i två dagar och åkte till sommarstugan för att bara vara. Frisk luft, vatten och solsken. Min bästa brygga och finaste näckrosdammen höll mig sällskap tillsammans med kyla i vattnet och frisk luft i vindarna. Den idylliska sommaren gjorde mig gott med solnedgång och vin till maten. På söndag återvänder jag med fina vänner och mer solsken.

farväl cykel

Idag tog någon min cykel. Min vackra cykel. Min blåa gamla kärringhonda med en pakethållare som är av på mitten. Den hade sina fel men den var min och den var vacker för mig. Åh nu är jag fast hemma och kan inte ta mig någonstans för någon bestämde sig för att göra sönder mitt lås och ta med sig den hem. Åh min cykel. Dumma människa!

summer in the city

Sommar. Värme. Dans. Vänner. Nybliven 20 åring och mycket mer. Planer. Resor. MER!!!

med solen i ögonen

Får för mig att jag är utomlands idag och sätter på mig en kort klänning från thailand och drömmer lite med solen i ögonen, trots att solen gått i moln. Det känns nästan lite tack vare värmen att allt är sant, att jag faktiskt inte är i borlänge utan sitter i ett varmt land med en kaffe och drömmer med solen i ögonen.

finaste omslaget på nya elle


peaches geldof


För ett tag sen fick jag höra att jag var skit snygg och lik peaches geldof, jag tänker ta det som en stor komplimang! åh vad härligt det är ibland.


sjuk i juli

På en vecka hann jag se några av mina favorit artister, bl.a. Robyn, Melissa Horn, Lily Allen, The kooks, Mando diao, Andreas Grega, Fibes oh! fibes, The hives,  Miike Snow, Jay-Z och mycket mycket mer. Peace and love var det roligaste och drygaste jag varit med om i år. Men jag överlevde som vanligt med ett leende på läpparna. Åh borlänge tar mig med storm ibland.
Nu ligger jag inlindad i ett lakan som en kokong och hoppas snart på att jag blir en fjäril istället för att vara sjuk. Jag hatar att vara sjuk i juli. jag vill jobba, sola, bada, umgås och kanske till och med resa någonstans (Åh vad jag vill resa någonstans!)

lite kärlek och fred


RSS 2.0