God jul!

Hoppas ni haft en lika bra jul som jag. Godaste julbordet någonsin (de hemma marinerade revbensspjällen var nog bäst och laxen såklart.), så bra julklappar (kristallkronan och sodastreamen solklart bäst!), och ett avslutande mys med bästa pojkvännen. Så vann jag 50 kr på poker också haha. Ikväll blir det dans med väärldens bästa tjejer!


like the good old days..





bilder; ilovewildfox

rainbow




bilder; flickr

going home for christmas

Har det så himla bra här i dalarna. Nu är alla hemma också, fint det. Igår fikade vi och myste, idag har det blivit julklappshandling för fulla muggar, alltid sista minuten, utöver det har det bakats och pyntats här för fulla muggar.  Nu ska jag bara slå in de två sista paketen, sen är jag redo för imorgon. Julafton!!

Justja. Beställde ju skor från Nelly, båda var jättefina, dock ett par som var lite för stora, men det går att ordna med lite extra sulor och sånt.

den där månaden med alla fina tillfällen.

Den här månaden. December. Är nog en av de bästa månaderna på året. Alla är hemma och samlade, julafton med släkten, juldagen med världens (VÄRLDENS!!) bästa vänner och nyår.. En månad som inte kan misslyckas. Jag känner på mig att juldagen och nyår kommer bli helt fantastiska i år. Juldagen med finaste flickorna, middag, fet förfest och sen dans långt in på natten är planen. Tror på den! Nyår, bästa uppstyrda festen någonsin. Och det bästa med nyår är att vid tolvslaget kommer jag få en nyårskyss av världens bästa kille.. Helt enkelt en helt fantastisk månad...!

snyggt



Hej tomten, det här skalet önskar jag mig i julklapp, du kan köpa det på society6.com. Tack.
Nu har jag köpt en nyårsklänning också, grönt fodral till knäna och matchat med en lång transperant skjortväst(eller en svart kimono klänning som jacka). Lövely!

en fantastisk kväll



Dessa två suddiga varelser gjorde min kväll i fredags. En fantastiskt bra utgång hade vi. Gick hem, trots att mina fötter värkte efter all dans, med ett stort leende på läpparna. Måste göras om många gånger!

nyårsklänningen..

Sitter och letar nyårsklänning eller kläder. Har bestämt mig att den finaste klänningen från inlovewithfashion är för dyr, så nu måste jag hitta något annat. Har blivit bjuden på nyårsfest med klädsel kostym så klänningen behöver vara knälång, vilket är lite av ett problem eftersom ingen verkar vilja göra knälånga klänningar.. Suck. Kanske ska ha kostym på mig? med killerheals till (såklart.) Eller kanske kjol? Har lite panik, ska jag beställa något bör jag göra det typ idag om jag ska få hem den i tid. Några förslag på sidor förutom nelly, asos, hm..?


saknar att stå på en scen.




Saknar mitt gamla liv på scenen. Sången, fiolen, dansen. Den där känslan av att stå på en scen framför människor och bara ge allt.. Det är den bästa känslan i världen. Eller bara att få hålla på med musik. Kanske ska ta fram fiolen eller börja sjunga igen?

malin malin malin



Imorgon kommer bästa Malin hit till Uppsala. Längtar så himla mycket. Bilden är från nyår 2009 innan jag flyttade till Uppsala. Det var nog det bästa nyåret någonsin. Titta vad söt hon är, hihi.. Idag sitter bilden på min vägg istället. Bästa bilden.

bakissöndag..

Är trött, bakis och har den sämsta dagen på länge. känner mig arg, besviken, sårad och allt man kan känna typ.. Ska bara krypa ner under täcket och kolla på någon sorglig film eller en rolig. vi får se.. dålig dag bara.
Men en helt fantasitk kväll igår.

fake lashes


mat.



Den där tomatsalladen ser helt fantastiskt god ut. Frågan är vad det gröna är för något? Avokadoröra? Evelina vad tror du?

beige eller svart?




Eftersom jag var sjuk förra året på nyår så vill jag verkligen fira rejält i år. Frågan är vad man ska ha för klänning (frågan är väl egentligen kanske också vad fan man ska göra.. men det löser sig alltid). Jag tycker denna är så himla fin, speciellt kanske till en fin kavaj över. Men vilken färg, beige eller svart? Kommer från inlovewithfashion (som brukar säljas på topshop, annars har de en egen hemsida också).

RSS 2.0