Första tentan inlämnad detta firar vi med 20 års fest och bra musik (ni får den bra musiken)




the shoe box.

Min älskade sex and the city box är tillbaka, på söndag följer den med och utforskar uppsala.
Men först ska jag nöta lite här i Borlänge.


bättre i berlin / vi ses när vi ses.

Känner mig tung och lyssnar på Morfeta och Jerre. Jag shoppar och är för fattig för mitt egna bästa, hyra, mat och alkohol tar fan alla pengar. men en väska och presenter till fina vänner fick jag till.
Om två dagar är jag tillbaka i Uppsala (åh härligheter!) och en spännande vecka.
Känner mig rätt så klar med min tenta nu, imorgon bitti skickar jag in den. (hjälp!)

Fina älskade anna 20 år!



Trots att anna klippte av min lugg i 7:an så den blev ca 4(?) cm kort älskar jag henne sjukt mycket. Hon är en sådan vän man aldrig vill släppa, jag är så glad att jag har fått chansen att vara hennes vän.  Mig blir hon inte av med i första taget... Och nu är hon 20 år och vuxen! inte riktigt, men nästan!
Grattis Grattis Grattis fina fina vän!


Who says I can’t be free? From all of the things that I used to be. Re-write my history


 
Ur högtalarna strömmar musik från en vacker man, John Mayer, jag drömmer mig bort till sommaren och vackra upplevelser. Igår hade jag sällskap i mobilen av en annan vacker man. Jag saknar uppsala, fina nya vänner, shotar och dans på någon nation hela natten, bakishäng på café linné och bara fina uppsala.
Min hemtenta blir aldrig klar. jag hittar på nya saker hela tiden, samtidigt som jag drömmer om dans och roligheter.

ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

Lyssnar på lars winnerbäck och känner värme. Ibland ljuger jag för mig själv, allting blir lättare då.

pinsamma människor

det var allt för idag.

Flashback, warm nights almost left behind suitcases of memories, time after time


isolering - hemtenta

Imorgon börjar isoleringen och hemtentan så idag har jag myst och haft det trevligt. Nu blir det en veckas plugg, ses på lördag (eller när jag är klar)..


godnatt sverige


ett rum fullt med kartonger

I Uppsala står det ett rum fullt med kartonger och en säng. Idag har jag flyttat. Beger mig nu ut i borlänge mörkret för att träffa mina bästa vänner. Saknar uppsala redan. Åh härliga stad!


spets, HG och smålands

Köpte ett par jätte fina spetsbyxor igår. Enda nackdelen var att dragkedjan sög och gick sönder innan jag ens hann ha på mig dom. Får hoppas på att farmor kan laga dom i veckan när jag är i Borlänge. HG blev riktigt lyckat och ikväll ska jag på salongsberusning på smålands. Imorgon kommer mamma och pappa hit och hjälper mig flytta sen åker jag med dom till borlänge.
Ses imorgon borlänge!


mina byxor

GRATTIS TILL MIN FINA FINA KÄRASTE VÄN EVELINA SOM BLIR 20 ÅR IDAG!








Har haft så många fina stunder med evelina, vissa man kan ta upp här och vissa man verkligen inte kan ta upp här.  Våra fina hemligheter. Hon är en av de som är närmast mitt hjärta och hon är en sån fin och genom go människa. Systerskap var det inte så vi sa 2003? Älskar henne!

underbara kap

Var och letade efter en fåtölj idag med Anna och Sandra, hittade dock ingen. Istället hittade jag ett par skor för 30 kr från röda korset och en kappa från HM för 250 kr. Två helt underbara kap! Nu är det bara våren kvar så jag kan börja använda skorna. Kom vår kom!


När uppsala är kallt tittar jag på vackra bilder och tänker på våren. Två månader kvar!







alla bilder knighttcat

alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag.. En dag människor hatar och älskar. Vi vet ju alla när man hatar den dagen och när man älskar den. Idag har jag varit helt neutral. Jag känner inget behov att hata alla hjärtans dag, jag känner mig inte ensam, jag saknar inte den känslan och jag saknar inte att ha någon här. Jag mår bra av att vara självständig och själv. Jag är hel utan någon vid min sida. Så istället för att deppa ihop som många andra år har jag idag varit på bio med en ny kär vän och kollat på slagsmål och snygga karlar i snabba cash.
Jag är nöjd med min söndag, för det är vad den här dagen är för mig, en söndag, inte alla hjärtans dag.

Men för er som älskar och har någon, hoppas ni har haft det bra. Och för er som inte har någon, deppa inte ihop, vi lever och andas och det är viktigast.
Kärlek till er!


mamma och pappas lilla flicka

Ligger i Uppsala, tänker på Borlänge. Trots att jag fick mitt boende idag så saknar jag borlänge mer än någonsin. Eller egentligen saknar jag inte själva borlänge jag saknar mamma, pappa, sången, vännerna och tryggheten. Mamma skickade ett sms och sa grattis och att hon älskade mig idag, jag började grina. För det enda jag ville var att krama om min mamma och titta på film och mysa i soffan. Innerst inne kommer jag alltid vara deras lilla flicka, speciellt idag.
För att distrahera mig själv kollar jag runt på ikea efter diverse möbler jag behöver. Det har faktiskt gått riktigt bra. Jag tror jag vet vad jag behöver, jag får träffa mamma och pappa nästa helg och jag har ett boende. Nu kan jag nog sova gott. Vi ses imorgon världen.


BOENDE I UPPSALA!



Tänkte bara meddela världen att jag härmed har fått riktigt boende. Ett fint litet rum i en fin tre i flogsta.
Äntligen bor jag i Uppsala på riktigt.

fredag, kursare och dans

Jag glömde kameran igår, jag glömde kameran i tisdags. Vafan!
Men gårdagen var jätte bra ändå, vi åt god mat, drack vin, öl och cider, sedan drog vi oss till ÖG och dansade hela natten, träffade på flera kursare, dansade ännu mer, drog till max åt mat, hoppade på fel buss, fick gå igenom gottsunda själv. Men fan vad nöjd jag var ändå. Fina fina fredag.

Idag ska jag åka och kolla på ett rum i flogsta, håll tummarna. Sedan blir det nog mys med mig själv. Behöver vila upp mig, borde vila upp mig. Men vi får se vart världen tar mig idag.


mitt nya sovlinne

ligger i mitt nya sovlinne som är världens vackraste, om jag ändå kunde visa det. men det går inte, tyvärr..
borde sova men drömmar och rädsla håller mig uppe. snart är morgondagen här då ska jag kolla på ett rum och ha det trevligt.

.

idag drömmer jag om livet jag lever och ler.

pubrundan resulterade i sjukdom

Pubrundan i tisdags blev riktigt lyckad, fast det inte blev så mycket till pubrunda. Vi besökte tre nationer och avslutade sedan på snerikes och mycket dans. Sedan blev det en trevlig promenad.. Dagen efter vaknade jag upp minus en baksmälla och röst. Förskylningen har slagit till rejält nu, hostar, snuvar och bara känner mig allmänt irriterad på att det ska komma just nu.

Ikväll blir det mys i en tom lägenhet och sedan lång helg med förhoppningsvis många äventyr.

Saknar er i borlänge, sälen, göteborg, nz och överallt.

pubrunda a la baconljuset



Nu ska jag och Anna på baconljusets pubrunda. Jag spår mycket dans och öl, vi får hoppas på det också!

påminnelse;

Glöm inte lyckan!


colors and tattoos



bild; lefashion

En helg i borlänge; Maskinen, nattsms och spontan utgång

Helgen och Borlänge har varit jätte bra. I fredags drog jag och evelina till Maskinen, laddade som aldrig förr. Väl där träffade vi på trevliga ansikten och dansade hela natten till bra musik. Igår var det dags för Borlänges Melodifestival, duktiga konfrencierer och bra orkester, kvällen fortsatte med en riktig spontan utgång med fina flickor och härliga pojkar. Nattsms och övernattning med bästaste vännerna fick avsluta lördagen.
Borlänge levererar fortfarande, känns bra.

Ikväll åker jag tillbaka till Uppsala och imorgon ska jag kolla på mitt förhoppningsvis framtida rum. Håll tummarna för 20 kvm på kvarngärdet.






det är en nåd



Hennes hud minns dina händer
än blossar hennes kind av din kyss
och hennes läpppar minns dina läppar
för jag hörde henne tala i sömnen nyss
och hon sa allt det där hon ständigt förnekar
hon talade om dig och om era vackra lekar
hon sa: passion av det slaget är en nåd som drabbar få
det är en nåd att få sån kärlek och ett brott att låta den gå

mina fina människor

Sitter och äter kyckling med nudlar, utanför fönstret snöar det mer än någonsin och jag har två par strumpbyxor på mig. På andra sidan jorden sitter en av mina bästa vänner med jeans shorts i stekande sol och lever livet. Där finns ingen snö eller kalla nudlar. Där finns surfande vackra killar, fester vid stranden och hennes kärlek. Jag är så lycklig för hennes skull. Hon är verkligen värd att få vara lycklig och leva i ett paradis efter allt hon varit med om.  Hon ska vara där i ett år. I sommar kommer hon hem och då ska jag krama henne i ett år, iallafall i några timmar, för alla kramar vi har missat i höst/vinter/vår. 

Ikväll lämnar jag Uppsala och åker hem till mina fina människor i Borlänge. Imorgon ska vi på Maskinen, som vi har längtat, på lördag ska jag vara med farmor och min syster och på söndag tänker jag dricka kaffe på världens bästa café (peace and love caféet).

I tisdags åt jag ännu mer kyckling med mina nya fina människor och dansade med ännu nyare människor tills natten sa att det fick vara nog. rökte i kylan men fick värme ändå. Livet var perfekt och ett tag var det stekande hett för mig som för min älskade jennifer. 


till evelina (och självklart er andra);



(Ursäkta den dåliga kvaliten)

cheap monday a/w 10

Modevisningen igår var helt sjuk. Det började med en smockad buss ut till frihamnen och sedan världens kö in till magasinet, väl där inne blev människor helt galna och stormade stället för att få bra plats, har aldrig varit med om något sådant. Vettskrämd blev man! Men tillslut lugnade alla galna modefreaks ner sig och väntade på att visningen skulle börja. Visningen var bra, mycket puls och hög musik. 






wrong color.

Råkade precis köpa fel läpstift, skulle köpa nytt rött och så tog jag fel färg (den låg vid de röda). Men inget att sura över, det blir nog bra det här också, för köpa rött imorgon istället.




RSS 2.0