im leaving you behind


nackspärr i borlänge, saknar uppsala redan.


dans i källare

Igår dansade jag i en mörk källare med blinkande ljus och rökande människor. På övervåningen var det levande ljus lite överallt, vattenpipor, vin och människor i djupa konversationer. Vi var på hemmafest. Några timmar försent drog vi till sängen, upp tidigare än vad man borde och bussen hem. Idag åker jag tillbaka till borlänge över påsk.

början på den nya våren min stolthet

när fredagar är som bäst

sovmorgon, solsken genom gardinerna, lisa ekdahl, svettigt på friskis, shotar, röda läppar, röda fodral, vackra människor, dans till klockan två på natten, mer dans på fel ställen till ännu senare, somna i en bred säng med fint sällskap. 
Vi satsar på stort. 


vår, sång och lyckliga dagar




vinterns farväl tar för lång tid i år

Igår sken solen och det var tio grader varmt, på marken var snön nästan helt borta och våren var här på riktigt. Idag snöar det och det känns som att våren aldrig kommer komma på riktigt.
attans.

några dagar senare

Det har varit en hektisk vecka med friskis och svettis, föreläsningar, läkarbesök och trevliga fester.
I måndags gjorde jag något jag aldrig trodde att jag skulle göra, jag köpte årskort på friskis och svettis (den ni!) redan på kvällen körde vi vårat första pass och sedan var vi tillbaka på onsdag kl 8(!) och gymmade.
På onsdagskvällen var det dags för S:t Patricks day och after school på orvars, efter några öl och dans på gh blev det en tidig kväll. Igår invigde vi stocken, inte mitt typ av ställe för fem öre. Nej dräggiga killar som tror att dom får göra vad dom vill med en och tjejer med putläppar har aldrig varit min grej. jag gillar indie-grabbar och tjejer med leende på läpparna. Ikväll kommer tjejerna hit och äter middag, sedan blir det förhoppningsvis dans för fulla muggar.

sov gott kära vänner


utan sina vänner.

Sitter och tittar på det näst sista avsnittet av sex and the city, carrie lämnar new york och de andra bakom sig. Och det får mig att sakna mina finaste vänner ännu mer än vanligt. Ikväll är jag sentimental. Jag vill inte sitta själv i en lägenhet i uppsala, jag vill sitta i mitt vardagsrum med alla fina och skratta. Ibland känns det som att man gör fel val att lämna alla bakom sig. Men jag vet att jag har gjort rätt, men idag vill jag bara spola tillbaka tiden ett halvår.

första korridorsfesten

Ligger i soffan, ute skiner solen och på tv:n går sex and the city på högvarv. Igår var jag på min första korridorsfest, mycket folk, bra och dåliga. Mycket musik, underhållning, öl och dans. En snabb visit på donken och en längre promenad till värmen. Det blev en fin lördag.

korridorsfest from Erika Gunnars on Vimeo.


People dancing all in the street, see the rhythm all in their feet. Life is good, wild and sweet.



Jag tror närmare bestämt att jag går ut och dansar med fina vänner ikväll.
Flaskor med vin öppnas, leende på alla läppar och livet är bra.


i don't mind.

Alkohol får en att göra saker man aldrig skulle göra annars. Sen om det är fel eller inte har jag inte bestämt mig för än.. ödet får spela sitt spel nu känner jag. men trevligt hade jag.

när vintern säger sitt långsamma farväl

Just nu är min cykel och skinnjacka på väg till Uppsala. Solen skiner, solglasögorna var på igår och på vår balkong är snön helt borta. Vintern börjar säga sitt långsamma farväl och jag ler. För att fira detta håller jag på att göra en ny vårig och fin lista på spotify. mmmh fina vår, kom nu!


uppsala och solen ger min fjärilar i magen.



snart ses vi igen våren..

födelsedag



Idag fyller jag år. På bilden har ni mitt mål för kvällen - lycka, öl och dumma ideer med fina vänner.
Hoppas ni får en bra dag, för det tänker jag ha.

ännu en vecka i uppsala - melissa horn och frukost på sängen.

Ligger i Annas nya rum på en madrass, ur högtalarna strömmar Melissa Horn och snart får jag frukost på sängen. Anna är allt en fin vän. Snart har vi avslutat en fin vecka med flytt, tentafest, gh, fint sällskap och härliga telefonsamtal. Imorgon fyller jag år och det ska firas ännu mer med nya och gamla vänner här i Uppsala. Vi ska äta, dansa, shota, dansa och bara njuta av tillvaron.


RSS 2.0