säsongspremiär

kom precis på att greys börjar idag, nu ser dagen mycket ljusare ut, något att se framemot en dag som denna.

spotify

http://open.spotify.com/track/72Odtn9RpwBnSWPeSbyvSm

im starting with the man in the mirror.

summer photoshoot

bilder från när vi var vid ångbåtsbryggan i somras och tog kort:











bilder: linda svedin och klara östlund


notis:

Jag och Evelina har nu intresse anmält oss till fyra studentlägenheter i Uppsala till våren. Allt känns mycket verkligare nu. Det känns bra.


med öppna ögon blev allt mycket vackrare

Har ni sett vad vackert det har blivit ute nu? Jag har missat det totalt, men idag när jag satt på tåget själv på väg hem såg jag sverige med öppna ögon. Alla löv, åkermark, ängar, skog, gamla hus. Det var vackert, och med vacker musik blev allt ännu bättre. Därför har jag lyssnat på Melissa Horn, Missy Higgings och Tomas Andersson Wij timme efter timme. 6 timmar för att vara exakt.
Göteborg var så fantastiskt som det bara kunde vara och nu är jag så utsliten efter en hektisk helg. Vi gjorde stan på lördag kvällen efter att ha ätit kina mat och förfestat med några av Malins vänner, vi fikade i timmar på söndagen och hade tjejsnack när det är som härligast och kikade på film på kvällen. Imorse klockan åtta satt jag mig på ett tåg själv och öppnade ögonen.


music is life, life is music

http://open.spotify.com/track/05cLHUb65Na1jBi9KC2oUT

för er som inte har spotify: John Mayer - free fallin'
för bra dagar, för vackra dagar, för vackra människor.

en sak bara: min pappa har bakat världens godaste chokladkaka, det var som att tugga en bit från himlen, oj oj oj! perfekt under denna vecka också. (if you know what i mean)
nu måste jag börja fixa mig inför körfesten ikväll och sen ska vi boka tågbiljetter till göteborg! lyckan är stor just nu

facehunter





Ikväll ska jag till ungdomskören för andra gången, förhoppningsvis är det fler sopraner där den här gången så jag slipper vara själv den här gången också. Plus att man får fika, och bara det är ju fantastiskt.
Sen skulle man ju gärna se ut såhär idag, riktig "jag vaknade imorse drog på mig det första jag såg och är ändå såhär snygg" stil.

bilder facehunter

göteborg

tänkte bara säga att vi äntligen drar till göteborg på lördag och hälsar på malin, kikar på hennes fina lägenhet, gör stan och kanske till och med (om jag själv får bestämma) besöker liseberg. Mer om det senare i veckan, nu ska jag sova.

flätor a la alexander wang



bild le fashion

a short summary

Musikalen i fredags var fantastisk, ni måste se den, verkligen måste. Man blir så stolt över borlänge och hur duktiga de är. Gårdagens fest var jätte trevlig i en liten gullig lägenhet först i borlänge och sedan en snyggt inredd lägenhet i falun. Vi avslutade natten som vi hade tänkt med dans på etage tills stängning, sedan tog vi en buss till ett fint hem och sov gott och länge.
Idag har jag haft en dotter och pappa dag och kollat på film, ätit pizza och umgåts. Nu blir det elle och någon av de b-iga filmerna som går på tv idag. Ingen ansträngning helt enkelt.


goodnight sweetheart

Ikväll ska jag klä upp mig och gå på musikal med en av mina käraste vänner fröken anna. Vi ska kika på goodnight sweetheart och förväntningarna är rätt höga efter alla recensioner i tidningarna. Efter det får vi se vart stjärnorna leder oss, allting är nog möjligt, överallt kan vi hamna. Imorgon ska jag på en 265 dagar kvar till studenten fest, vi som har tagit studenten fick turen att få vara hedersgäster, trevligt va? Sedan bär det av till falun och dans hela natten lång. Fast att jag blivit besviken på människor i veckan och inte har något jobb är livet riktigt bra, jag är lycklig när allt ser ut som det gör precis just nu.

lycka för mig är när mina vänner är lyckliga och skrattar av glädje.


en säker vår

Igår sökte jag till högskolan för vårterminen. Blev en kurs på heltid i falun som första val, Socialantropologi 1, vi får se hur det blir, det verkade i alla fall riktigt intressant. Annars sökte jag också två program i uppsala och stockholm, Kandidatprogram i kulturentreprenörskap och Kulturvetarlinjen.
Jag har även bestämt mig om hur jag ska göra med mitt hår, eftersom det är nyklippt nu så får det vara så här ett tag tills jag känner mig riktigt säker på att klippa av mig det, och när jag känner mig säker så blir det som bild 1.
Nu back to klara, ikväll får vi gäster, men först ska vi åka och hämta ett paket som väntar på mig hemma. spännade




 

olika tankar.

det här är anledningen till varför jag inte kan lita på killar. shit alltså.
Nu blir det kladdkaka med en kära vän och igår började jag i ungdomskören, det var as skoj! Ser fram emot konserter och körfester.

nyinflyttad

Bor sedan i fredags hos Klara och stannar här i ungefär en vecka.
Helgen har varit fullspäckad med en ölkväll, mys och avskedsmiddag/fest för Ryan.
Avskedsmiddagen spårade ur totalt men på ett roligt sätt, iallafall för vissa. En av de kära grabbarna var på toa och blev inlåst, tog cirka tio minuter innan vi fattade att det faktiskt var någon där inne som försökte komma ut. Så vi försökte förklara hur han skulle göra för att låsa upp (eftersom klaras dörr faktiskt är väldigt krånglig för att få upp) men det funkade inte. Så då tänkte vi att han kanske kunde komma ut genom fönstret, men icke, för i vägen står ett skåp som är fast skruvat i väggen i klaras badrum. Så då tog vi ut nyckeln istället och försökte på utsidan, gick heller inte. Tur som var, trodde vi, så hade vi ju en byggarbetare på plats som säkert kunde få upp dörren, nej var svaret. Inte ens skruva bort låset funkade. Till slut skruvade de bort fönstret så herren i fråga kom ut. Mycket skratt och mycket panik på en och samma gång.
En annan gjorde illa sig och en klippte mitt hår, fast inte så mycket, fem centimeter högst, som inte syns.  Det blev iallafall en bra kväll som många andra kvällar med det gänget.

Nu är jag ensam hemma hos klara och ska titta på greys anatomy säsong 3.
Ciao

vacker i paris



bild stylesightsings

ska snart iväg på arbetsintervju.

nervöst.

NU BEHÖVER JAG ERAN HJÄLP

Mitt hår börjar bli alltför slitet vilket betyder att ett besök hos frisören borde bokas in och känner att när jag ändå är där att jag ska försöka mig på en riktig förändring. Något nytt nu när det är höst och allt. Har ju haft långt hår ett bra tag nu så jag funderar på att klippa av det, klippa lugg eller  färga det
Så hjälp mig 1,2,3 eller ingen av dem, eller kanske något annat?


kort?


lugg?


vänsterns korta eller högerns färg?

HJÄÄÄÄLP!

bilder: knighttcat.com och mikas.se


bästa vänner, ni är större än alla stjärnor.


bild lelove

fina vackra höst.

Jag har alltid sett hösten som en favorit årstid, främst för modet som är under hösten. Tjocka tröjor, vackra kappor, skor, sjalar, klänningar, och så vidare. Allt är perfekt. Färgerna är dova och mörka, och passar perfekt till vädret. Och nu är äntligen hösten här igen, jag är klar med sommaren som jag är varje år vid den här tiden.
Fram med kängor, mössa, tröjor, strumpbyxor och så vidare.




bild 1&2: knighttcat

min höst/vinter

igår planerade vi inför hösten, allt lät så fantastiskt och nu kan man bara hoppas på att det kommer bli av.
Här är några av grejerna jag vill göra i höst:
- Helger i Göteborg
- Stockholm 11 nov med mamma och syrran, jimmy cho släpper sin kollektion för H&M
- Hälsa på syster i Stockholm
- Eurotrip i oktober med härliga människor
- Lars Winnerbäck 4:e December
- Sälen

Visst låter det bra?

Helgen var förövrigt riktigt bra, Faluns förfest var kanonens, krogen sket vi i och tog en pizza och en buss till borlänge istället, trevligt nattsällskap fick jag också.

fest a la falun



nu kör jag på en snabbis till kupolen med anna och letar present. Ikväll kör vi fest a la falun med folket därifrån. Vi hoppas på en bra kväll och drömmer om succé.

iväg på snabbt äventyr



Nu drar jag iväg på en snabbtur till Mora med Anna för att leta efter jeansleggings till hennes mamma.
Eftersom jag sov hemma inatt, har jag varken smink eller tillgång till dusch, det sög ju lite. Skönt att få åka tillbaka till lägenheten i eftermiddag. Batteri på mobilen har jag heller inte så det är ingen ide att ni försöker få tag på mig. Lost in Mora kommer jag vara idag.

vackra ting

okej jag erkänner, bloggen jävligt tråkig. Ska bli ändring på det, mer bilder, mer inspiration, men vackra ting, och bättre texter.
Vi börjar såhär:
När jag är sjuk älskar jag att titta på vackra ting och dricka vaniljte. Så lite vackra ting på ingång.
Kärlek, mode och vackra människor











bild1 lelove bild2,3 lefasion bild4 lesmoking


nya dagar, ny vän, nya grejer.

De senaste dagarna har jag bara tillbringat hos farmor. Lagat mat, städat, diskat och så vidare. Igår visade vi vår nya vän runt i borlänge och lagade middag och paj. En superdag och kväll blev det. Har dock börjat bli sjuk nu, suger verkligen, hoppas att jag inte blir sjukare. Hatar att vara förskyld. Te och hostmedicin kör vi på nu.
Idag hann vi med en tripp till stockholm och hälsa på systeryster en snabbis. Jag har även hunnit sökt 8 jobb till sälen, heja heja! håll tummarna! nu ska jag fanimej komma härifrån.
Trots sjukdom kör vi nog på en falurepris på lördag, ska bli skoj!

Har precis också bokat biljett till lasse också, underbara lars winnerbäck! kommer bli succé.


RSS 2.0