Carin Wester A/W12

 

Älskar dessa skor från Carin Westers höstkollektion. Så fina. Vill ha nu. Appropå carin wester är enormt frestad att klicka hem den blåa blusen jag visade för ett tag sen (den med öppen rygg) eller den vita klänningen, fast en mönstrad. Ska man slå till kanske?


swept away.




lite fint på en onsdagsnatt.


ny klänning


Köpte en ny klänning idag när jag var på stan för lite ärenden. Kommer från weekday!

En vårtermin till i Uppsala

Är i Uppsala igen. Har redan invigt treminen med en riktig dansant kväll på v-dala med en finfin och saknad vän. Nu ska Anna bo här i två veckor, förväntar mig massor med härligt häng, mys, träningar, nationskvällar och nätter. mmmh vårtermin i Uppsala. Inte mycket som slår det.

bluejeans



Dom här jeansen har den perfekta blåa färgen och den perfekta passformen. Får en liten känsla av att kanske är ett par levis 501? hmm. VILL HA!

bild; emsedge

år 2011 del 2

Juni; Kom tillbaka till Borlänge för sommaren, började jobba på ornässtugan igen och solen sken mest hela tiden. Fick färg på kinderna, läste två av världens bästa böcker (Just Kids och Harry P nr 7) och var rätt glad att jag inte behövde läsa kurslitteratur. Dansade med gamla och fina vänner. Firade midsommar, det lugnaste midsommar på väldigt länge, 6 vänner på mina föräldrars altan, lite grillning och kanske någon cider. Firade midsommardagen i Säter, kan nog varit en av de värsta kvällarna på hela året. Alla kom hem från sina nya städer. Försökte lära mig att åka skateboard, det gick sådär.








Juli; Jobbade mest hela dagarna. Förutom första veckan, för då var det Peace and love festivalen i Borlänge och alla mina bästa människor från Uppsala kom. Grabbarna hade milkbar (vilken succé) och mina flickor bodde hos mig. M.I.A, Lykke Li, BOB DYLAN, I blame coco och många många fler.. Smygfotade Christofer när han fotade. Annars regnade det mest.








Augusti; fick nya fina vägger i mitt studentrum. Jobbade mina sista dagar på ornässtugan. Badade massor, tittade på strutsar, dansade en sista gång med tjejerna och gick på kräftskiva hos Anna. Sen åkte jag tillbaka till Uppsala och påbörjade min mest händelselösa termin i Uppsala och läste den tråkigaste kursen någonsin, Etnologi. Inledde terminen med en sjukt bra utgång med bästa Blenda som flyttat hem från London. Glömde använda kameran under terminen också.






September; Firade 6 månader med Christofer och hans födelsedag med nya skor och middag på italiensk resturang (åt den godaste pizzan någonsin). Var i Göteborg och firade Malin samt träffade Evelina. Firade Christofers mammas 50 årsdag med Stockholm, Yasuragi, massage och massa härligheter.





Oktober; Den mest händelselösa månaden någonsin, umgicks mest med Christofer. Hade två tentor och mådde skit mest hela tiden. Det bästa med månaden och nästan hela hösten var Jane Birkin i Stockholm med Blenda, hon var magisk och det var en fin kväll med Blenda. Firade Sandra och Emilies befrielse från VFUn också. Sjukt härlig fest. Träffade min systers katter.






November och December; Glömde ta kort typ dessa månader. I november klippte jag lugg. Hängde med Anna. Firade första advent i Borlänge med Mamma och Christofer. Gjorde ett halvhjärtat försök att gå ut med Anna, Sandra och Emilie vilket slutade med chips, godis och sjukt bra häng. Fixade klart mitt rum med gardiner, tavlor, affischer och så vidare. I december dansade jag och träffade nya människor med Sandra m.fl. på v-dala och hade the time of my termin. Malin kom och hälsade på. Körde en gammal ring-of-fire-klassiker med grabbarna, tog min värmlandsoskuld och fyllekäkade. Hade min sista föreläsning på etnologin. Dansade mig svettig en sista gång med Sandra och Emilie till grabbarnas härliga stämmor på deras spelning. Åkte hem till Borlänge, myste mest hela dagarna och firade jul.







Och det var mitt 2011. 2012 ska jag se mer av världen, ta mer kort, filma mer och ha roligare.

Tentaplugg



Sitter och skriver hemtenta för fullt hos mamma och pappa. Om ungefär en vecka är jag tillbaka i Uppsala. Så nu blir det först några intensivdagar med plugg och sedan massor med qualitytime med familj och C. Längtar faktiskt lite till Uppsala. Tror det kommer bli en fin termin, Anna flyttar till Uppsala, äntligen ny kurs och tvåårsjubileum med världens bästa stad och finaste Sandra och Anna. Slår på stort i vår.


år 2011 del 1

Januari;
Började det nya året med en resa till Egypten med tre fina vänner, strålande sol varje dag. Återvände till ett sorgset Uppsala och gjorde mitt bästa för att få mina fina rumskamrater att le. Ett berg av sopor hade vi också (fyllde en HEL bil).







Februari;
I villan låg vi mest och degade framför tvn, kollade på sex and the city i timmar, spelade fifa. Annars drack vi öl, dansade, tog yra bilder och hade trevligt också (det gamla vanliga som ingår i studentlivet).  Gick på min första gasque, Kulturgasquen med maskeradtema, alla hade fantastiska masker på sig. Åkte hem till borlänge och firade Annas 21 årsdag och blev kär på kuppen.






Mars;
Blev 20 år gammal och fick gå på systemet, hade maskeradfest i villan där alla mina fina vänner var samlade. Spenderade många långa dagar i christofers famn och bara var sådär fantastiskt nykär. Kom hem en kväll till Uppsala och hade årets största spontankväll med mina villagrabbar - öl, shots och dans hela natten. Fantastiskt bra kväll var det.








April;
Den här månaden var så varm och bra. Tror jag inte gick en stund utan att le av lycka (eller kanske när jag skrev på b-uppsatsen). Låg barbent på trappan med en drink i handen en vanlig tisdagseftermiddag. Satt på trappan och lyssnade på grabbarnas fina stämmor mest hela dagarna. Dansade till studiodicores fina djskillzzzzzz (borde nästan göra ett eget inlägg med dom bilderna, helt galna). Åt årets första glass med sandra. Var i sommarstugan och dinglade med fötterna i vattnet (I APRIL!!, det var en sån fruktansvärt varm månad). Firade kvalborg och sista april med dunder och brak.









Maj;
Min sista månad i villan. Satt i trädgården nästan konstant. Var med på grabbkväll i villan fast jag skulle skriva på min b-uppsats. Hade tjejkväll med trerättersmiddag i trädgården. Låg i trädgården och skrev på min b-uppsats. Åkte på en liten roadtrip med jobbet och kollade på slott. Hade familjehelg i villan. Myste med rääsen i hennes fina lägenhet. Lämnade in min b-uppsats (ett av de bästa tillfällena på våren) och fick godkänt  (även de ett av de bästa!). Flyttade från villan.









juldagen





drack cider tills jag fick ont i magen, bytte till öl, dansade i nya klackar med gamla fina vänner och hade en jävligt bra kväll.

RSS 2.0