2011-05-24


FANTASTISKT!


Klarade min uppsats och lämnat in min näst sista hemtenta, Fantastisk känsla det är! Så ikväll ska jag över till Anna och smutta på ett glas vin medans de andra super sig fulla på billig tequila från Barcelona... Jag har ju trots allt en hemtenta kvar att skriva. Men ett glas är jag värd!

-..

heartache och det var allt för idag.

paris, je t'aime

Spenderade min lördag i sängen och saknade allt trots att solen sken utanför fönstret. Tittade på två fantastiska filmer om paris, en relativt ny och en gammal, Paris Je T'aime och Kär i Paris (eller Funny Face som den heter på engelska).. I sommar ska jag strosa runt på Paris gator och andas in kärleken, konsten, musiken och allt som har skapats i den staden. Det kommer vara fantastiskt. Ikväll blir det en gammal klassiker, breakfast at tiffany's, briljant film.

Daria for Céline


Blir lika sugen på att lära mig åka longboard eller skateboard varje gång jag ser den här bilden. Fantastisk.
Céline spring/summer 2011

regniga vårdagar

Sommarheta dagar har bytts ut av regniga vårdagar. Blommorna har fått nytt liv och vattnet slår mot fönstret. Solkyssta kinder försvinner sakta men säkert och för att dränka sorgen äter jag jordgubbar som aldrig förr.
Saknar och älskar allt som har med livet. Packar ner tillhörigheter i kartonger och lyssnar på peppande musik. Regnet luktar trots allt gott.

...-

du är det finaste jag vet.

i samma låga skor och leendet du log.





går på repeat - Veronica Maggio – Satan i gatan 

bilder; ilovewildfox, knighttcat och kommer ej ihåg.

Jag dansar men jag känner ingenting alls


mitt hjärta.

Att sitta idag och vara störtförälskad i en människa jag haft samma fast helt olika känslor för känns så konstigt men ändå sådär fruktansvärt underbart. Mitt hjärta hoppar ett slag varje gång jag ser han gå emot mig från tågstationen, varje gång han kramar om mig när han tror att jag ligger och sover, varje gång han kysser mig, varje gång vi skrattar, varje gång vi bara är. Mitt hjärta hoppar ett slag för honom.



bild; lelove

valborgshelgen



Ligger i en iskall säng och lyssnar på Håkan Hellström samtidigt som jag drömmer mig tillbaka till helgen. Fina valborgshelgen som var sådär fantastisk som förra året fast dubbelt så roligare och dubbelt så dramatisk. Allt hände på valborgshelgen. Villan bjöd på legendariska fester som vi alla kommer minnas tills vi inte minns något alls längre. Kvalborg med hundra pers, band, dans, trasigt trappräcke och migrän.. Valborg med champangefrukost, det obligatoriska parkhänget med gitarr och sittrumma, ännu en fest i villan, mer dans, ett krossat fönster, bittert slut som ändå slutade lycklig.  Men nu är det öde i villan, i mitt rum, i staden. Saknar att ha någon att krypa nära när värmen sviker.


beyoncé



Den bruden hon kan allt hon. Blir lika imponerad varje gång.

RSS 2.0