hats, cats och vackra kläder.


julafton + juldagen

julafton var som julafton alltid är; familj, kalle anka, god mat (i mängder), julklappar och massa härligheter på det. Juldagen var som juldagen brukar vara; vänner, vin, dans i timmar, fyllekäk, skratt och massa härligheter på det. SJUKT BRA HELG! SJUUKT! Nöjdare än så här blir jag nog inte.. och nu är det bara två veckor kvar!

+

Klarade förövrigt sista tentan också! WOHOOO!

en fantastisk kväll i villan


min vecka borlängevecka.

Den här veckan har jag druckit varmchoklad med grädde i, planerat våran egyptenresa(Kamelturen kommer nog bli veckans höjdpunkt), fikat med N två gånger på en dag, handlat julklappar, tittat på mängder av filmer med familjen, ätit god mat (som jag har längtat) och helst inte klivit utanför dörren eftersom det är 20 minusgrader ute. KALLT! Och på fredag är det julafton, sen juldagen med bästa vännerna.

En månad utan Uppsala

Imorgon lämnar jag Uppsala för jul, nyår och en vintermånad i gamla Borlänge. En månad utan Sandra, Anna, fina kursare, fina sambos, fina villan, mitt rum, ett ostämt piano, sena nätter på vingliga ben och svettig dans på nation. Den här terminen har varit bättre och sämre än förra terminen. Det här året har varit det bästa och det mest händelserika året i mitt liv. Det finns så mycket jag kommer minnas för evigt. enda tills jag inte minns något alls. Första dagen i skolan, första gången jag sa hej till Sandra och Anna, första gången vi gick ut och dansade tillsammans, första gången jag träffade fina pojkarna i villan, min första Uppsalakyss, första gången jag sov själv i Gottsunda, min första natt i flogsta lägenheten, när våren kom till Uppsala, första gången jag cyklade i vår fina stad, nätter på bryggan, taket och ÖG, min lägenhet/hemmafest i Flogsta, feté galante, kvalborg/valborg, Vårterminens hejdå, sommarbesök från Uppsala och i Uppsala, ett farväl till USA-Thommy, när grabbarna tog hand om VG över sommaren och det blev succé. När vi fick reda på att vi fick villan, första dagen på musikvetenskap, nollningen, pubrundor, astrid lindgren-festen, första natten i villan, inflyttningsfesten, alla andra fester i villan, första gången vi satt ute i trädgården och pratade långt in på natten,  Spela! på kalmars, Själen på kalmars, Strangers in the night på VG, "Fake-julafton" i villan, Sandras kalas, Studio dicore kvällar från Januari till November, Kollektivet i Örebro och bara vardagen som har varit den bästa i mitt liv.  Världens bästa stad med några av världens bästa människor. 2010, vilket Uppsala år.. men mer kommer, 2011 sista terminen i villan, nytt boende, ny kurs, nya vänner. Det går snabbt och jag njuter av varje sekund.

kärlek åh vilken kärlek.

Kärlek som gör ont i hela kroppen, virrvlande fjärilar i magen, kan-inte-sluta-ta-på-varandra-kärlek och ett konstant leende på läpparna. Lysande kärlek, krävande kärlek, magisk kärlek. Finaste repotaget jag sett..
bild; Michaela Forni/flest skor vinner

Sandra, min kära, min sambo, min fina uppsalabrud, 20 år!


skön...........t!!

Då var sista tentan för den här terminen gjord.. känner mig tio kilo lättare, äntligen ska jag göra något som jag tycker är roligt och inte för att jag måste.. kanske läsa en bra bok eller sy eller baka eller fika eller spela lite piano eller bara vara för att jag får.. SÅ himla skönt!


skulle inte säga nej till denna som efterrätt på lördag när man är ledig och allt.. oooh ibland lyckas han.


glida runt, hänga runt!

- det kommer vara mitt liv på lördag! FETT MED LEDIGT!!!! Bokat resa till egypten också, 8:e januari here we come.

GODKÄND!

Jag klarade satslära och funktionsanalys tentan!!! WOOPWOOP! (klarade gehörs-tentan också förövrigt!!!) SÅÅÅ NÖJD!

vill ha: byxorna, skorna, kavajen, väskan; ALLT!



bild; kommer ej ihåg

gamla kära hemma

Spenderar en långhelg i Borlänge och trots nya tapeter och nya möbler är allt bekant, luktar hemma med en blandning av saffran. Fina stora hundögon som tittar på en och vill ha allt som luktar så gott, mysiga katter som drar sig längs benen. Världens bästa föräldrar och de finaste vännerna äntligen nära till hands. Snötäckta ängar och muller från bilvägar. Det är mitt Borlänge.

and when you smile

lyssnar på bruno mars, känner mig som 16 år igen och ler enda in i själen.

strangers in the night; titanic


bilder; "fake-julafton i villan"






fake-julafton i villan

Julafton i villan var magisk - julbord, glögg, julöl, lussebullar, pepparkakor, misslyckad knäck, hjärtan, julstjärnor, öppen brasa, fina uppsala människor och mycket mer! Kunde inte ha blivit en sån mycket bättre fake-julafton. (Eller vi hade ju kunnat dansat runt min fina gran, fast det gjorde i och för sig inget att det aldrig blev av.)


tatuering


om jag någonsin kommer tatuera mig

bild; kommer ej ihåg

hej hej

Hade musikteori tenta i torsdags, det gick väl.. ja sådär.. vet faktiskt inte, vi får se. Håll tummarna!
Igår blev det dans på vg som hade titanic som tema med fina blenda med fler. Åh fin fredag.. Idag: HARRY POTTER! AAAAAAAAAAH! Kommer bli fett bra!


RSS 2.0