at grandma's place

Har nu flyttat in hos farmor och ska bo här tills de är färdiga med badrummet hemma. Känns som ett bra tillfälle att lära sig att bo ensam och städa osv. Internet har jag fixat här nu också, så jag är kontaktbar.

I lördags blev det en oväntad tur till falun med Linda, Klara och Ryan för att gå på en förfest hos en av Lindas falugrabbar. På förfesten blev genast Ryan, Lindas kille från USA, the center of attention och alla älskade honom. Grabbarna blev helt till sig att han var från USA och öl bjöds för fulla muggar.  Efter förfesten begav vi oss mot faluns uteliv, halva gänget försvann mot harrys men vi som inte orkade med kön gick in på etage. Etage rockade och vi dansade oss svettiga tills stängning, sedan drog vi borlängebor oss tillbaka hem, tack vare en väldigt snäll chaufför.
I går körde vi på en liten filmkväll här hos farmor med några av gårdagens människor och evelina. Bra film och härligt snack fick avsluta helgen. Nu väntar jag på sällskap från evelina, är inte riktigt redo att sova ensam i lägenheten själv än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0